divendres, 24 de febrer del 2006

Dimiteix un edil del Pp d’Alboraia

José Luís Sanfeliu, responsable d'Hisenda

Dijous 23-F, José Luís Sanfeliu, edil del Pp a l’ajuntament d’Alboraia ha dimitit del seu càrrec, el mateix dia que es debatia el pressupost municipal per a 2006. Segons l’alcalde: “pel que m’ha comentat, vol tornar al seu negoci. Al remat és tracta d’una qüestió personal”. Més tard l’alcalde afirma: “en alguns temes els membres de l’equip de govern discrepem però fora no es nota” i “ Sanfeliu diu que vol dedicar-se al seu negoci i no vol problemes”. Per la seua banda, concejals de l’oposició afirmen que Sanfeliu no hi estava d’acord amb les decisions de l’equip de govern.
Font: Levante-EMV

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Alex, s'han de citar les fonts d'on s'extrau la informació... no dubte de teu saber fer en temes periodístics, tanmateix, les cites que has nomenat són calcadetes de les del Levante EMV.

apa. salut i foc que aquesta és una bona noticia.

Mábel ha dit...

Jo vaig a anar al ple on Jose Luis va explicar les raons de la seua dimissió i les va dir clares, per com vol expropiar les terres l'alcalde i el que està fent amb l'horta, i perque no podia dur endavant uns pressupostos com eixos, amb creiximent de les despesses corrents de l'ajuntament del 70% en els darrers anys.

Mábel ha dit...

Afegir que els ingressos corrents ja no suporten les despesses corrents. I si algú vol conéixer més detalls li convide a visitar http://peralboraia.blogspot.com/