dimecres, 15 de febrer del 2006

Greu accident la carretera

A la zona de Sant Esteve

Sis ferits en una col·lisió frontal entre dos turismes,
un dels ferits és de Masquefa


Cap a ¾ de 5 de la tarda a la carretera B-224 PQ 24 en el terme de Sant Esteve Sesrovires, en un accident de trànsit han xocat frontalment dos turismes, un turisme Opel Corsa i un Honda Accord, ambdós amb matrícula de Barcelona, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Com a conseqüència del xoc, el conductor de l'Opel Corsa, Raul MC, de 27 anys i veí de Sant Adrià del Besòs ha resultat ferit molt greu i traslladat a l'Hospital de Bellvitge. Els altres dos passatgers del turisme, Joaquin GC, de 28 anys i veí de Blanes; i Cristian MM (no es tenen més dades), han estat traslladats, amb pronòstic greu, també a l'Hospital de Bellvitge.

D'altra banda, un dels passatgers del turisme Honda Accord, Ana Isabel RF, de 27 anys i veïna de Premià de Mar, ha resultat ferida greu i es troba hospitalitzada a l'Hospital de Martorell.

El conductor del turisme Honda Accord, Jose Maria OC, de 29 anys i veí de Masquefa; i Adrià OR, han resultat ferits lleus i es troben hospitalitzats a l'Hospital de Martorell.