diumenge, 30 d’octubre del 2005

Supressió de dos passos a nivell a Masquefa

Les obres costaran 1.075.095,26 €

La Generalitat adjudica les obres de supressió de dos passos a nivell de la línia d’FGC a Masquefa per import de 1 MEUR


La Generalitat ha adjudicat, per mitjà de l’empresa pública GISA, diverses obres per un import de 70 MEUR en matèria de carreteres i de transport. En les obres per tal de millorar el servei d’FGC, s’han adjudicat les obres de supressió de dos passos a nivell de la línia d’FGC al terme municipal de Masquefa per un import d’1 MEUR. Es preveu que les obres s’iniciïn el primer trimestre de 2006 i tinguin una durada de sis mesos.
El pressupost base de licitació era de 1.308.396,39 € (IVA del 16% inclòs). Es van presentar i acceptar 4 empreses i s’ha adjudicat a la UTE Six-Constructors Associats, SA & Ingenieria y Servicios Ferroviarios, SA per import de 1.075.095,26 €, la segona empresa que oferia més rebaixa pressupostaria.
Les obres substituiran els dos passos a nivell existents actualment per un únic pas inferior per a trànsit rodat. Aquests passos a nivell corresponen a camins particulars sense asfaltar que comuniquen les carreteres B-224a i B-224 amb els camps de conreu que envolten la via dels FGC. El nou vial projectat, que passa pel pas inferior i que connecta ambdues bandes de la via del ferrocarril, serà un camí rural de 340 metres de longitud. L’estructura prevista és un calaix de gàlib mínim de 5,5 metres i amplada 8 metres executat mitjançant empenta oleodinàmica, de manera que no s’afectarà cap instal·lació ferroviària.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La informacion esta incompleta la Generalitat va a suprimir los pasos a nivel de las viñas y no las del pueblo. Esta publicado en los presupuestos de la Generalitat para el 2006. Los pasos a nivel que están en el interior del pueblo están pendientes del estudio de la Generalitat.
La información debe ser precisa.

P.M. ha dit...

La informació publicada és molt correcta, precisa i completa.
A cap lloc és diu que siguin els passos a nivell de l’interior del poble.
La noticia diu ben clar :

“Aquests passos a nivell corresponen a camins particulars sense asfaltar que comuniquen les carreteres B-224a i B-224 amb els camps de conreu que envolten la via dels FGC. El nou vial projectat, que passa pel pas inferior i que connecta ambdues bandes de la via del ferrocarril, serà un camí rural de 340 metres de longitud.”

Aquesta critica que feu de la informació no és correcta, primer cal llegir tota la noticia.
Salut