diumenge, 30 d’octubre del 2005

Masquefa s'està degradant ràpidament

Correu d’un lector

Us envio aquest correu per que sembla que la nostra vila s'està degradant molt ràpidament i posar de manifest los coses que tothom pot veure en un sol dia a Masquefa.
Es molt normal veure vehicles malmesos (vidres trencats, rodes punxades …) aparcats durant mesos al mateix lloc sense que ningú hi posi remei. Tanmateix tots hem vist com la gent no respecta els passos de vianants, els límits de velocitat ni les normes de convivència, posant la musica a tot drap en plena nit o simplement anant cridant pel carrer a altes hores de la matinada.
Dona la sensació que Masquefa esta descontrolada i que ningú te interès en posar-hi remei, es molt normal NO veure la policia si no és davant una benzinera fent una pausa (a la qual hi tenen dret) a hores en les quals el local no te dret a tindre clients a dins.
Sembla que a les generacions futures ningú els hi esta inculcant els valors essencials per a la vida en societat, sols cal atansar-se a la reixa del col·legit de "l'avinguda de la línia" i parar l'orella uns segons...
Podrem ser testimonis de que el recinte disposa de una cascada artificial, o això sembla ja que la font situada prop del camp d'esports es passa dies i dies rajant sense que ningú hi faci res, ni professors ni alumnes ni els responsables de manteniment del centre.
Segurament els polítics respondrien a tot això dient que Masquefa ha crescut massa ràpid i que no tenen mitjans econòmics per a posar-hi remei. Jo particularment penso que ells estan allà per a buscar solucions i no excuses.
Observacions com aquestes tots en podem fer i no descarto que moltes m'han passat per alt així que convido a tots els habitants de Masquefa a que aportin el seu gra de sorra per tal que algú posi remei als problemes que ens atenyen.
Atentament,
Un ciutadà.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

tens molta rao, i segurament molta gent o pensa el que passa es que no ho vol veure. crec que a masquefa com tu molt bé dius, a crescut massa i no han sebut com ajustar els canvis. si tos fossim com tu masquefa aniria millor.
gràcies.

Anònim ha dit...

Ben cert tot el que dieu.
Masquefa ha crescut massa i massa de pressa.
I està ben clar que Masquefa esta abandonat de la ma de déu, dels polítics.
Però l’Ajuntament no te cap mena d’excusa per no afrontar tots aquests problemes.
És l’Ajuntament, són els polítics els que han planificat i portat ha terme tot aquest creixement desproporcionat, ara els toca solucionar els problemes i gestionar-ho bé i si no ho saben fer que pleguin.

Anònim ha dit...

jo també hi estic d'acord, però hi ha un tipus de degradació que és social. Les destrosses dels columpios de la plaça de l'estany, per exemple. Tenim un jovent que té una cultura urbana. I també hi ha molt mal educat, que no té manies a embrutar. no tot és culpa dels polítics.

Anònim ha dit...

Es cert, no tot es culpa dels politics. Però son l’eina que la democràcia ens proveeix als ciutadans per a evitar que una part dels nostres congèneres malmetin l’entorn en el qual vivim. Ja sigui amb normatives o fomentant l’educació que alguns pares no donen als seus fills.

Anònim ha dit...

el que passa és que els ciutadans no volem afrontar els nostres deures (tenim drets pero tambe tenim deures)... que com diu l'article la gent vagi cridant pel carrer de matinada és simplent de mal educats.

Anònim ha dit...

Si voleu coneixer que fa el PSC per Masquefa entrar a http://socialistes.org/ambit/masquefa

Anònim ha dit...

Por que no cita sus fuentes?
Es solo su opinion,creo que Masquefa esta creciendo pero que tambien esta progresando. Mirar sino las nuevas ordenanzas.

Anònim ha dit...

Pot estar molt bé això d’entrar a la web del Psc-Psoe i també això de mirar les noves ordenances.
Però això només serveix per veure que diuen els socialistes i per llegir les ordenances. Sovint això concorda poc amb la realitat.
Quan és veu més bé el que passa a Masquefa és vivint-hi, fent servir els serveis i equipaments públics i sortint al carrer i observar.
Aquestes crec que son les fonts d’informació dels que diem que moltes coses no van gaire bé.
Si els polítics escoltessin més, cosa que fan molt poc, sabrien que molta gent creu que aquests últims anys a Masquefa, han empitjorat moltes més coses que no pas millorat.

Anònim ha dit...

Les eleccions municipals estan a la volta de la cantonada, tinc ganes d’escoltar als polítics que governen dir ...“hem fet”...
però tinc la sensació clara que van directes aquesta vegada a l’oposició