dijous, 29 de gener del 2009

Feines a l'Ajuntament de Masquefa


Per a dues places
d’auxiliar administratiu
s’hi han presentat 66 persones


En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 5306 d’ahir dimecres 28 de gener del 2009, surt publicada la llista de persones admeses al concurs-oposició lliure per a dues places d’auxiliar administratiu vacants a la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament de Masquefa. El dia 18 de febrer de 2009 es farà l’exercici de la prova de català, equivalent al nivell B, a tots els aspirants admesos que no hagin acreditat la titulació requerida de català i els següents exercicis de l'oposició es realitzaran el dia 19 de febrer de 2009 a les 9 del matí a l'Ajuntament de Masquefa. En el DOG també hi surt publicada la llista de persones que formaran part del tribunal qualificador d’aquest concurs-oposició.

Per aquestes dues places de funcionari d’auxiliar administratiu s’hi han presentat 66 persones, o sigui que hi ha 33 persones per a cada plaça i per tant l’Ajuntament haurà de descartar 64 sol·licituds de feina. El que cal esperar ara és que aquestes proves que es faran per accedir a aquests llocs de treball siguin del tot netes i objectives i no es doni el cas, com algunes vegades passa en les administracions públiques, que per endavant ja saben a qui volen donar aquests llocs de treball i que per aconseguir-ho es fan les proves expressament per al perfil d’aquestes persones i no pas per al lloc de treball que han d’ocupar.

Es nomena un Arquitecte Tècnic a l'Ajuntament de Masquefa
En el DOG número 5307 d’avui dijous 298 de gener del 2009, surt publicat el nomenament, de l'Ajuntament de Masquefa, de Jonathan Serrano Hidalgo per a la feina d’Arquitecte Tècnic.

· DOGC núm. 5306 - 28/01/2009 · DOGC núm. 5307 - 29/01/2009 ·

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que ja saben a qui donaran aquestes feines.

Anònim ha dit...

Uns quans veins de can quisero estem decepcionats amb aquest ajuntament per no fer res al increible pas de trailers que no ens deixa descansar ni per les nits. El sr. alcalde nomes veu la sortida a la seva crisis crean poligons que l'unic que porten es trafic i broticia a les carreteres que ningu neteja. Tots som concients que l'industria en aquet pais esta enfonsada i que acabara sen un pis de serveis, tothom menos ell que no se ha hon deu viure. Destroçara l'entorn del poble i nomes crearà que porqueria.
DIGUM PROU A TANTA MALA GESTIO