dimecres, 10 d’octubre del 2007

Tres detinguts per robatoris a Masquefa

Pels Mossos d'Esquadra

Detenen tres joves
acusats de robar en 13 bars
i restaurants de la comarca


Els Mossos d'Esquadra d'Igualada van detenir dilluns passat, 1 d'octubre, Mourad R, de 22 anys i amb domicili desconegut, Imad EB, de 23 anys, nascut al Marroc i veí de Piera, i Yahi A, de 31 anys, nascut a l'Iraq i veí d'Igualada, com a presumptes autors de 13 robatoris a l'interior de bars i restaurants d’Igualada i la comarca de l'Anoia. Els presumptes lladres accedien als establiments comercials forçant-ne els accessos principals i un cop a l'interior sostreien tabac, licors d'unes determinades marques comercials i tots els diners que hi havia a les caixes enregistradores o a les màquines recreatives o de tabac.
L'increment de denúncies realitzades per aquest tipus de robatoris durant els dos últims mesos va comportar un important desplegament policial a la comarca per identificar i detenir els possibles autors. Aquest dispositiu va culminar dilluns passat, quan en un d'aquests controls policials, els agents van detenir Mourad R, Imad EB i Yahi A, com a presumptes autors d'un delicte continuat de robatori a interior d'establiment comercial. En el moment de la detenció, els presumptes lladres portaven diverses eines per cometre aquest tipus de robatoris, diverses bosses de plàstic amb més d'un centenar de paquets de tabac de diferents marques i gairebé 1.800 € en moneda fraccionada. Els agents també van poder recuperar alguns dels objectes sostrets que ja han estat reconeguts i lliurats als seus propietaris.
Els investigadors els relacionen amb 13 robatoris produïts en diverses localitats de l'Anoia, concretament a Igualada, Vilanova del Camí, Jorba, Calaf, Piera i Masquefa. Els 3 detinguts van passar el dia 3 d'octubre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, que va decretar llibertat amb càrrecs.