dissabte, 6 d’octubre del 2007

A l'Anoia també es rebutja la monarquia

Concentració antimonàrquica
a Igualada

Dissabte 6 d'octubre,
a les 8 del vespre,
a la plaça de l'Ajuntament


Rebuig borbònic
també a l'Anoia

La caça de bruixes de l’Audiència Nacional espanyola contra els antimonàrquics catalans, desencadenada arran d’una protesta contra la visita borbònica a Girona del 13 de setembre i les posteriors manifestacions similars a diferents llocs del país, continua.
Com informava Vilaweb, el fiscal espanyol demana un any i tres mesos de presó per a Jaume Roura i Enric Stern els dos primers acusats d'injúries greus a la corona, amb l'agreujant de disfressa, perquè duien passamuntanyes. Alhora des del web No al Rei mitjançant el qual s’impulsa la campanya de suport als acusats- s’informa que han estat citades nou persones més que hauran de declarar aquest proper dijous dia 4 a Madrid.
Diverses han estat fins al moment les manifestacions de suport i indignació de la societat catalana, ja sigui en defensa de la llibertat d’expressió, la repulsa a un règim designat per Franco o bé la indignació sobre tot allò que representa la família borbònica per al passat i present dels Països Catalans. Al web de l’esmentada campanya –No al Rei- fins a dia 3 d’octubre s’han rebut un total de 3829 adhesions personals i 393 adhesions de diverses organitzacions entre les quals podem trobar entitats i col•lectius de l’Anoia com La Lliga de Capellades, Maulets-Anoia, el G.R.I.LL ( Grup Rural Independentista Llacunenc), el Ball de Diables i el Ball de Bastons de la Llacuna, o aquest mateix portal, Bonrotllo.cat. Més enllà d’adhesions i autoinculpacions, campanyes com les de Criteri anomenada “Els catalans no som súbdits” denuncien també la genuflexió i el vassallatge que bona part dels polítics catalans han tingut a cada visita “reial” al nostre país i la seva manca de dignitat nacional.
Lluny d’aturar-se els actes de suport als encausats i de repulsa als borbons no paren de créixer arreu del país. Precisament aquest dissabte dia 6 d’octubre hi ha prevista una concentració a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.
Finalment recomanem també, per tota aquella persona que es qüestioni encara quin mal ens ha fet la monarquia borbònica, la lectura atenta d’articles com el del director de Vilaweb Vicent Partal “Estabilitat? De què, moreno!” o bé una mirada atenta a la història com la que intentem fer a través de l'article 1707-2007: 300 anys i ja n’hi ha prou!
· Informa: Bonrotllo.cat 3.10.2007 ·

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya forma de perder la dignidad ,parece que el objetivo es demostrar que se es "facha" "Conservador""intolerante" "antidemocrata" y "descerebrado" calcado a los del pp pero camuflado con otras siglas, ¡TARAOS! ¿no os dais cuenta que mientras os distraeis quemando banderas y haciendo jilipolleces, os estan manipulando a voluntad, dividiendo a una parte en beneficio de los de siempre.
salud.

Anònim ha dit...

Visca la república