dissabte, 15 de setembre del 2007

Famosos a Can Bonastre

Joan Laporta i
Mari Pau Huguet
cullen raïms a
Can Bonastre
de Santa Magdalena


El complex turístic, hoteler i vinícola amb el que han convertit la masia i la finca de Can Bonastre de Santa Magdalena no para d’organitzar i celebrar tota mena d’activitats i esdeveniments amb l’assistència i participació de tota mena de famosos i persones conegudes, del mon de l’esport, de la política, de la moda, l’espectacle, la ràdio i televisió, ...
Ara que es temps de verema, aquesta setmana el president del FC Barcelona, Joan Laporta, i la presentadora de televisió, Mari Pau Huguet, acompanyats de les seves famílies, han anat a Can Bonastre a collir raïm, carregar-lo al remolc i trepitjar-lo per extreure’n el most.
Les persones que fan aquesta feina de la verema no han estat mai gaire ben pagades, però els que ho fan amb aquesta modalitat d’experiència turística han de pagar per fer-ho i paguen més que el que solen cobrar els que ho fan per guanyar-se la vida. El que no sabem és si aquests famosos també han hagut de pagar o els han convidat a fer-ho de franc o potser els hi han pagat una bona remuneració per fer-ho i sortir a les fotos. Sigui com sigui, és una manera habitual de fer propaganda i de donar a conèixer alguna cosa i sortir així als mitjans de comunicació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot plegat, molta comedia.

Anònim ha dit...

I segueixen sense tenir permís municipal d'activitats.
"Viva la pepa"