divendres, 21 de setembre del 2007

Daniel Sàez al Moll de la Fusta

El 23 de setembre del 2007

Daniel Sàez actua al Festival BAM de
la Festa de la Mercè de Barcelona


El proper diumenge dia 23 de setembre el cantautor masquefí Daniel Sàez actuarà en un dels actes de la Festa de la Mercè de Barcelona. L’actuació serà en el Festival BAM, al Moll de la Fusta a l’escenari de Correus, a les 6 de la tarda. En el mateix concert també actuaran ‘121 db’ i ‘Naraina’. Aquestes actuacions són dels seleccionats com a semifinalistes del Sona 9 2007.
El jurat del Sona 9, format per periodistes musicals d’iCat FM, Televisió de Catalunya, ritmes.cat i la revista Enderrock, va escollir els 9 semifinalistes de l’edició del 2007. Els grups i cantants que han passat a la tercera fase i que actuaran en els 3 concerts semifinals del Sona 9 2007 són:121 dB (punk-pop • València). L’Atelier (pop de cambra • Menorca). Bikimel (blues-folk • Sabadell). Dani Sáez (rock d’autor • Masquefa). The Gruixut’s (rock’n’roll • La Bisbal d’Empordà). Ix! (pop-rock • Sabadell). Manel (pop-folk • Barcelona). Naraina (rumba-rock)
El Pèsol Feréstec (cançó-folk • Barcelona)
En aquests concerts semifinals els grups mostraran en directe, juntament amb les seves cançons, les diferents proves que han treballat durant el mes d'agost. Aquestes consistien en fer una versió adaptada al català i la musicació d'un poema proposat per l'organització de tres joves poetes catalans: Tomàs Àrias, Tomeu Truyol i Maria Cabrera. Aquestes proves que han tingut la supervisió i l’assessorament dels músics i productors professionals Jaume Pla (Mazoni), Josep Thió (Sopa de Cabra) i Xavi Ciurans (Gertrudis), les hauran d’interpretar en els directes de les semifinals.

Sol.liloqui vora la bassa :

·
Traicio oral:

·
En Daniel Sàez també va participar aquest estiu al Concurs de Cançó Catalana a Salitja. La seva cançó Fill del Magraner, va agradar al públic assistent, fins i tot hi havia gent l'anaven cantant. En Daniel va explicar havans de la seva actuació que la cançó estava inspirada en un masquefí, l'Àngel Matas. La feina feta per Daniel Sàez i d’altres artistes d'aquí fa que Masquefa comenci a ser coneguda com bressol d'artistes. Endavant Dani.