dijous, 20 de setembre del 2007

Campionat d'autocros a Masquefa

El diumenge 16 de setembre


Campionat de Catalunya d’Eslàlom al Circuit de Masquefa


El Campionat de Catalunya d’Eslàlom va disputar diumenge passat dia 16 de setembre a Masquefa la seva quarta prova puntuable, la qual es va dur a terme sota l’organització de Gas a Fons i en un circuit urbà mixt molt espectacular, d’uns 1300 m., on les diferències de terreny, amb asfalt, terra i sorra, juntament amb la pols, van dificultar la feina dels pilots. Aquesta vegada els especialistes d’autocròs encapçalats pel pilot local David Cabeza dominaren còmodament. En total prengueren part en la trobada vint-i-set equips.

A la Classe IV el bon registre aconseguit per David Cabeza no donà opcions a cap dels seus rivals, encara que els millors van entrar en el mateix segon. Per darrera seu, el qui quedà més a prop va ser Jordi Boltà, per davant del seu germà David, tots dos amb Peugeot 205 GTI 1.6 i aconseguint guanyar una mànega cadascun. Destacaren també el Citroën AX de Pablo González en les dues primeres preses de temps, i el mateix vehicle en mans de Sergi Badia en les altres dues; el quart lloc fou per a aquest.
La lluita en la Classe V es va centrar entre Oscar González i Joan Llopart, si bé finalment aquest últim no va poder obrir camí per al seu Opel Astra. A Oscar li va anar millor, fou sisè absolut, aconseguint el millor temps en la tercera passada, encara que molt lluny dels àgils C4, que marcaren millors marques en les altres tres passades. Els Opel Corsa i Kadett de Josep Ll. Ulloa i Ramon Gené acabaren després. Entre els seguidors de la segona classe Poyuelo i Torrequebrada dugueren el seu Opel Corsa compartit fins la fi, aconseguint un 12è i 11è lloc en una de les mànegues, encara que a la general quedaren un pèl més endarrerits. D’altra banda, l’espectacularitat del BMW M3 de Pere Garrido no fou compensada en temps, les penalitzacions foren claus. La primera sortida de l’actual campió d´autocròs de Turismes 1600 amb un Car Cross, Francesc Sala, també fou molt seguida pels espectadors.

Eslàlom de Masquefa – Turismes*

Campionat *

1.

David Cabeza

Peugeot 205 GTI

4.10.576

1.

Oscar González

89 Punts

2.

Jordi Bolta

Peugeot 205 GTI

4.13.021

2.

Joan Llopart

88 Punts

3.

David Bolta

Peugeot 205 GTI

4.16.387

3.

Pablo González

61 Punts

4.

Sergi Badia

Citroën AX

4.17.301

4.

Joan Lampreave

44 Punts

5.

Pablo González

Citroën AX

4.18.254

5.

Isidre Morgades

43 Punts

6.

Oscar González

Opel Kadett GSI

4.19.980

6.

Sergi Badia

36 Punts

7 .

Vicente Latorre

Peugeot 205 GTI

4.25.995

7.

David Granados

33 Punts

8.

Joan Llopart

Opel Astra GSI

4.29.693

8.

Jaume Casas

31 Punts

9.

Josep Lluís Ulloa

Opel Corsa

4.36.103

9.

Marti Blanco

30 Punts

10.

Oriol Gel

Peugeot 205 GTI

4.36.159

10.

Alex Astudillo

24 Punts

Eslàlom de Masquefa - Car Cross*

Campionat*

1.

Francesc Sala

Demon Car

4.27.100

1.

Josep López

51 Punts

2.

-

-

-

2.

Antoni Calm

25 Punts

3.

-

-

-

3.

Damià Pi

23 Punts

*Classificació provisional a l’espera dels resultats oficials


· Informació de la Fedració Catalana d'Automobilisme

· Imatges del C.E. Gas a Fons de Masquefa

8 comentaris:

Anònim ha dit...

sou patetics i desde el cambi de govern ja no teniu arguments ni res a criticar! ara tot es perfecta oi??

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

em sap greu pero no soc la meritxell salvia de moment soc un noi.aixi que poder que no ens pensem que ho sabem tot.

Anònim ha dit...

Que trist. Us heu parat a pensar que donat que NO FEIEU RES PEL POBLE, i posava-ho traves a tot el que es movia per masquefa, ara per poc que es faci, ja sera molt. Una mostra d'això es que masquefa torna a bullir, tormen a ser un poble actiu, i tot gràcies a entitats com aquesta que porten el nom de masquefa per tot arreu, i el més important, SENSE ANIM DE LUCRE. En mes de criticar cal felicitar. Visca masquefa, Visca jo, Visca el Gas a Fons. Un aficicionat al motor.

Anònim ha dit...

Tiene que haber gustos para todo, pero al igual que pasa con el fumar no obliquemos a los que no les gusta.
¿Es que nadie piensa en las molestias sonoras y de polución que esto genera? ¿Por que no lo hacen a varios Kms. del pueblo? y así sólo lo disfrutan los que realemte les guste esta actividad.
¡No todo lo que es bueno para algunos es bueno para todos¡

Anònim ha dit...

Evidenment que hi ha d'haver gustos per tothom, i als masquefins el que ens agrada es que hi hagi moviment que el poble hi hagi ambient, i el que esta clar que gent amb les teves idees son les que no volem a masquefa.

Anònim ha dit...

Jo no soc ni del Gas a fons, ni de l'Ajuntament ni d'enlloc, soc simplement un masquefi de sempre, i haig de donar el meu suport a entitats que com el gas a fons donen a coneixer Masquefa arreu, a més a més és una de les poques entitats que fan coses pel poble, i a més a més ben fetes. Endavant nois, a veure si la resta d'entitats es posen les piles i aconseguim que Masquefa torni a ser un poble i que no se'ns conegui només per les baralles amb els Mossos d'Escuadra i els porros a la plaça de l'alzinar.

Anònim ha dit...

El penúltimo comentario creo que no es muy afortunado, da por su supuesto que su opinión es la buena y que todos piensan como el; ¡¡pues no caballero no estamos de acuerdo¡¡, las actividades que pueden generar algún tipo de molestia, por mucho que te guste la juerga, se han de regular para que no molesten a personas que no forman parte de esa actividad.
Por eso a veces hay que regular, como paso con las motos que molestaban por exceso de ruido durante la noche o fiestas que se hacen de madrugada y se ha de bajar el volumen, pues hay personas que al día siguiente han de madrugar.
No es una cuestión de ideas, es una cuestión de hacer lo que a algunos les gusta sin molestar a los demás, y creo que gente que quiere imponer sus predilecciones sobre toda la población son las que no tienen cabida en este pueblo