dimecres, 19 de setembre del 2007

M. Teresa Estruch serà de nou diputada

Jordi William Carnes renuncia al seu escó del Parlament i entra de nou M. Teresa Estruch

En Jordi William Carnes, del PSC, exconseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya en el govern de Pascual Maragall i actual regidor de Promoció Econòmica i tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ha renunciat al seu escó de diputat al Parlament de Catalunya per a dedicar-se plenament als seus càrrecs a l'Ajuntament de Barcelona.
A rel de la renuncia de Jordi William Carnes passarà a ser de nou diputada al Parlament de Catalunya la masquefina M. Teresa Estruch, l’exalcaldessa de Masquefa, que ja va ser diputada al Parlament, pel PSC, en l’anterior legislatura.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixi va catalunya, almenys de masquefa ya ens la em tret de sobre aquesta joia.

Anònim ha dit...

Si, ja ens hem tret els del PSC-PSOE de Masquefa de sobre.
Ara només ens cal apartar els d’UNIÓ que encara són pitjor.

Anònim ha dit...

Els pobles tenen el que escullen, encara que no siguin els millors, la democràcia es així. Cal pensar-ho be a l'hora d'anar a botar

Anònim ha dit...

que dolenta es l'enveja, ja li agradaria a mes d'un d'aquets que escriu aixo arribar on ha arribat aquesta joia.
que vol dir treurens-la de sobre?es refereix a les eleccions? perque desde el maig ella esta a l'oposicio i no governa.

Anònim ha dit...

yo tengo un tractor amarillo...

Anònim ha dit...

Van apañados en la Generalitat con la ex-Alcaldesa, que no les pase naa. Si no hizo nada en Masquefa, preparaos en la Gene las van a pasar pu.

Anònim ha dit...

En mi opinión siendo diputada hará lo mismo que de alcaldesa: ¡NADA¡
Todos sabemos que muchisimas persoans se meten en politica sólo para sacar dinero (cobrar un sueldo,)y tener influencias.
Pero esto genera una pregunta: Los que han entrado hace unos meses están pensando en el pueblo y sus habitantes o piensan más en ¡¡otros temas¡¡ He visto algunas cosas que no me huelen muy bien.
Puede ser que al final vayamos al mismo sitio, ya que por lo general ¡las aguas siempre vulven al cauce¡

Anònim ha dit...

La envidia es muy mala consejera. Considero que sea quien sea era necesario que existierá representación de l´Anoia en la Generalitat. En los cuatro años anteriores la influencia de tener representación ha hecho que la Generalitat invierta en nuestro pueblo con el Instituto, el CEIP, el CAP,la subvención para limpiar la Rogelio Rojo...Sea cual sea nuestra representación siempre nos beneficia tener presencia. A ver si tanto criticar por hacer daño nos va a perjudicar a largo plazo. ¿Si era tan mala como decís por que seguís preocupados por ella?
Ya no es la alcaldesa y parece que de Boquete no se habla nada en este foro.

Anònim ha dit...

Per mi, ha estat i serà la millor persona que ha estat al front d'una alcaldia. Sabem que Masquefa no es fàcil, i que s'ha trovat amb molts entravancs per tal de gestionar l'Ajuntament i el poble. I quina casualitat, ara aquest entrabancs ja no se'ls trova el Sr.Boquete?? perque serà? m'alegro molt per la Sr. Teresa Estruch, i la felicito, i m'alegro molt per Masquefa i la comarca de l'Anòia que segur que en sortirà tothom beneficiat. Doncs es prou honesta com per deixar de banda la política, i els atacs personals que sempre ha rebut, i aconseguirà des de el seu càrrec molt per Masquefa.

Anònim ha dit...

Estoy muy de acuerdo. Me gustaria ver al nuevo alcalde en la situación de la Sr.Estruch si utilizaría el cargo para ayudar a Masquefa o para "joder" al govierno, a parte porsupuesto de beneficiarse a el mismo como siempre ha hecho. Y sinó tiempo al tiempo

Anònim ha dit...

Doncs jo també estic d'acord, temps al temps.
Això si, ara sembla que faci molt pel poble, però voleu dir??? el que està fent s'ho ha trovat fet.

Anònim ha dit...

aquet home l'unic que fa ara es embutxacar-se diners igual que els altres regidors i beneficiar-se d ela feina feta de l'interior govern.

Anònim ha dit...

Acaba d'entrar i ja l'esteu criticant. Primer deixeu que faci el seu treball i després, si ho creieu necesari, critiqueu, però critiqueu amb respecte.
Si farà el seu treball bé o malament no ho sabem, però simplement per el fet de ser PERSONA, mereix un respecte que li esteu negant molta gent aqui... Que fàcil és criticar desde l'anonimat, oi?
I recordeu una cosa: si voleu que hos respectin, respecteu vosaltres també.
No conec molt a la Sra. Teresa, sols he tingut ocasió de compartir unes paraules amb ella i no m'assembla que tingui mala intenció, sino crec que és una gran persona.
Salut i força!

Anònim ha dit...

Muchos de nosotros lo único que hemos visto en los anteriores dirigentes ha sido unas ansias enormes de que el pueblo creciera, como si tal cosa fuese una panacea y no es así sino todo lo contrario; en un principio va bien por que genera ingresos para las arcas municipales pero a largo plazo es un lastre, se incrementan las necesidades de la población, las infraestructuras, hacen falta nuevas escuelas, CAP más grandes y con mayor dotación sanitaria, nuevas bibliotecas, nuevas piscinas, más policías, centros deportivos con más capacidad, mas tráfico y por consiguiente más accidentes, más inseguridad, más gamberrismo, más aislamiento de la gente por que al final nadie conoce a nadie, y así podría llenar una página, por tanto ¿quién en su sano juicio puede decir que ha conseguido tanto para el pueblo?
Estoy seguro que los que dicen que el pueblo ha mejorado no dejan la bicicleta de sus hijos en la calle apoyada en el bordillo, como haciamos hace 20 años, y a la mañana siguiente seguía allí, ¡eso si que es calidad de vida¡
De los nuevos dirigentes supongo que tendremos tiempo de hablar, no creo que se marchen hasta de aquí a 4 años.
Si continuan en la misma linea de crecimientos, sin acabar previamente con la falta de servicios e infraestructuras, estará claro que es más de lo mismo y la condena definitiva para este pueblo.
Considero que la crítica y la descalificación sin dar argumentos es gratuita y desagradable si además se utilizan palabras soeces.

Anònim ha dit...

Me n'alegro per ella. Ara tindrà una segona oportunitat per aconseguir coses per Masquefa, ja que la primera vegada no ho va aprofitar. A veure si en aquesta segona etapa i sense la pressió de l'alcaldia ho pot aprofitar i en sortim tots beneficiats ....

Anònim ha dit...

Unes quantes coses...
Primer, si la Teresa ha entrat com a diputada el que hem de fer és felicitar-la. La Teresa no ha entrat diputada per ser més bona o menys bona política, sino perquè era la seguent de la llista. Els partits busquen gent fidel i submisa amb el partit i la Teresa demostra tenir aquestes facultats. Del fet que la Teresa aconseguis molt per Masquefa, es una opinio respectable, però en 8 anys només hem aconseguit que la Generalitat ens fes un col.legi, la resta de serveis educatius, que jo sàpiga, encara estan en aules prefabricades, un tema delicat per mantenir la integritat del poble, com la supressió del pas a nivell del carrer montserrat, no es percep que es fessin sentir els interessos del poble, sino que s'ha donat suport a la Generalitat, altres diputats com el Sr Galceran van aconseguir moltes inversions per Sant Esteve, per en l'anterior època, la presencia de la Teresa al parlament, en millores notables pel poble, ni s'han notat.
Per l'alcalde Boquete, només dir que encara està en els 100 dies de gràcia, hem d'esperar per fer valoracions.
I per últim, la Teresa en 8 anys segur que ha fet moltes coses i ha engegat molts projectes, però si la percepció general és que el poble no ha avançat per algo deu ser. Esperem només que els projectes propis del nou govern comencin a realitzar-se, i no passi com el govern Estruch, anys i anys per acabar el que el govern Ferrer va començar.

Anònim ha dit...

La vàlua personal de la Teresa es quelcom independent a la seva valoració com a política.
De les formes, demostra el seu caràcter carronyer i poc noble, per accedir a l'alcaldia gràcies al pacte amb un transfuga polític (l'actual alcalde). Un primer mandat d'un govern caotic, (popularment a dalt i a baix) mantingut només per mantenir l'alcaldia a tota costa), prometent al transfuga l'últim any d'alcaldia, però no donant-li, ni moció de censura ni res; eleccions i ara la Teresa guanya, les cartes es tomben s'enxufen els marrons del govern a esquerra, i es deixa al d'IPM que estampi amb un pla de proteccio del casc antic que cabreja a tothom. I ara el transfuga ha de salvar el poble, i és l'alternativa, Que nostresenyor ens acompanyi!!!

Anònim ha dit...

que be que escrius he!!!llastima que mab aixo no n'hi hagi prou per ha ser un bon poltic!!!!

Anònim ha dit...

Com ha de ser!!! Sí senyor, que escalfi la cadira a un altre lloc, que cobri com es mereix!!! I, si pot ser, que s'endugui a l'altra joia: l'exregidora de cultura. Aquesta sembla desangelada (com la resta de exs). Des que ja no hi és a l'Ajuntament que només fa que ensumar el cul als gegants quan surten pels carrers y fotent les mans a les amanides populars. El "mono" es muy malo querida.

Anònim ha dit...

La meva opinió és que aqui esteu perdent molt el respecte a la gent, gent que són persones com vosaltres i que tenen una família, jo no parlo de política, no m'hi fico i m'interessa ben poc. Estic d'acord amb el que ha escrit algú més amunt: respecta i et respectaran . I el pitjor d'això que feu és que ho feu d'amagat. Que ningú posa el seu nom a l'hora de criticar.
Anna Mas Estruch

Anònim ha dit...

Anna, ets una crac. La resta truqueu a Tele 5, al debat de "Gran hermano" busquen tertulians. Mireia Mas Estruch

Anònim ha dit...

Busquen tertulians mireia mas? pues segur que tambe busquen gent que fagi espectacles dels teus, que ja son famosos a Masquefa, com el del dia del presa de possesio a l'ajuntament, noia ets una shou-woman que no vegis!!

Anònim ha dit...

Bon dia, algu sap algun remei contra el restrenyiment? Es que he sentit a parlar de la "linaza" pero no se si funciona. Gracies.

Anònim ha dit...

És a mi? Això de sentir veus i haver de mirar d'on vénen fa força mandra. Doncs no sé de quin espactacle parla, però com que veig que vostè hi de debia ser, quan vulgui quedem i me'l explica. Vindrà amb passamuntanyes? A aquestes alçades m'importa ben poc l'opinió de persones tan avergonyides de les seves propies paraules com per escriure-les lliurement sense dir qui són. Si vol idees per al seu pseudònim, a les revistes juvenils els adolescents fan consultes obre sexe firmant com "un capricorn amb problemes". Mireia Mas Estruch

Anònim ha dit...

La meva dona es menja un kiwi cada mati i li va molt be.

Anònim ha dit...

Contestant a la Mireia i l'Anna, és veritat que a la gent de vegades se li envà la pinça i diu coses que pensades fredament són molt dures, es que de vegades, en general, oblidem que els polítics són persones; però l'opinió, moltes vegades ingrata, que la gent té dels polítics es molt dolenta, però el que es presenta a un càrrec públic ha de saber que tristament va amb el càrrec. No oblidem que la política és una feina que ha de fer algú, i d'entrada treballant per la col.lectivitat hauria de ser una tasca noble a agraïr; independentment que es valori la gestió com a bona o no. Jo particularment valoro que no, i per això no he votat aquesta opció; podia haver-me presentat a una llista, com han fet alguns dels promotors d'aquest weblong, però no ho he fet. Aquest és el joc de la democràcia!!

Anònim ha dit...

Jo crec que és injust que haguessis posat a la llista electoral del PSC a la Teresa. La Teresa com a mèrit polític estatègic que se li pot atribuïr va obtenir una alcaldia ja consolidada de CiU, d'un dels pobles grans de l'Anoia, per haver obtingut l'alcaldia per un pacte contra-natura amb el llavors transfuga de CiU. Però no hagués estat més just fer diputar al Josep Duran, segons alguns, el que manava, una persona fidel i consequent amb el partit. Us imagineu al parlament un cara a cara Josep Duran vs Daniel Sirera o Josep Duran vs Felip Puig, segurament seria un bon parlamentari i un polític veterà i de pedra picada, un socialista dels que no en queden. Duran Diputat!!!

Anònim ha dit...

Responen un dels primers comentaris,que diu que els d'Unió són pitjors que els socialistes, no és veritat, tenen més capacitat de gestió però se's ha de deixar robar, ja se sap, la història recent esta plena d'aquests casos. Ara cal veure si això ens compensa, una mica de confiança nois!! Ana i Mireia entenc que us sentiu al.ludides, però aixo no hi ha qui ho aturi!!

Anònim ha dit...

Anna i Mireia , entenc que os sapiga greu que es posin amb la vostre mare . per recordu-li que no ella sola té familia , els anteriors també en tenen.

Anònim ha dit...

jo no parlo del respecte a la meva mare, parlo del respecte a les persones en general, del respecte que heu perdut tots i totes en aquesta pagina, jo tinc assumit el carrec de la teresa pero no que hi hagi gent al mon tant intolerant, incivica i amb una falta d'educacio tant important!
anna mas estruch

Anònim ha dit...

¡pasaba por aqui y...! vaya guirigai,no hay quien se aclare,si no os identificais todos,escepto mireia y anna,el resto lo de la franqueza,nobleza,transparencia,claridad, honestidad, para el debate...pues como que no y claro si pa eso no ,pa lo del gobierno municipal y pal cara a cara, pues veo que menos,osease que los que criticais a teresa estruch,estais apoyando al candidato que nadie queria pero...por joder...ya vale,venga hombre..estais tronaos, en mi pueblo durais 2 dias, salud.

Anònim ha dit...

la politica, es la una manzana podrida en un cesto,solo nos queda esperar que los politicos,es decir el resto del cesto no se pudra demasiado .

Anònim ha dit...

nomelopuedocreer indentificate tu que hablas mucho pero no dices quien eres

Anònim ha dit...

Jo crec que el senyor o senyora "nomelopuedocreer" ja esta identificat.
Com tots nosaltres,al exposar una opinió i signar amb un pseudònim. O es millor posar per exemple "CURRO JIMENEZ".
L'ombra

Anònim ha dit...

¡nadie valora lo que tiene hasta que lo pierde! y en masquefa lamentareis el cambio que habeis hecho.
De entrada se van a desfondar economicamente para demostrar "el cambio" y al final las hipotecas las pagareis el pueblo.
"Pianno piano si anda lontanno"pero estos van de sprint desde la salida y les dara la "pajara" a 100mts del final.
Aunque tenga toda la razon,noseloquierecreer, debe identificarse.

Anònim ha dit...

Algunas aclaraciones:
Valoramos mucho lo que había, y por eso nos aliviamos mucho al perderlo.
Me parece que ya estaba bastante desfondado¡¡ y creo que nunca pagaron nada en nombre de los habitantes de Masquefa , más bien al revés.
No es cuestión de lento o rápido, es cuestión de saber lo que se hace y hacerlo bien, duradero y como marca la ley.
Por lo que he visto hasta ahora los nuevos tampoco van por muy buen camino, creo que puede ser más de lo mismo o incluso peor, si añadimos además intereses de todo tipo que harán que no se gobierne a favor del pueblo.

Anònim ha dit...

Pff. A veure si algú a l´ajuntament de masquefa s´anima i ens arreglen els carrers i el clavegueram del Maset d´una punyetera vegada, que ja fà 10 anys que rutlla això i és vergonyos.
Si algú dels que manen hi visquesi, ja faria temps que ho tindriem enllestit això.

Anònim ha dit...

Ah! per cert, per allò de les identificacions...
podeu dir-me: "El Masetano"