dimarts, 17 d’octubre de 2006

Si voleu treballar a l'Ajuntament

Oferta pública
Convocades 3 places de tècnics socials a l’Ajuntament de Masquefa

Al Butlletí Oficial de la província de Barcelona número 242 del 10/10/2006 s’ha publicat l’anunci de convocatòria i bases per a 1 plaça de tècnic de joventut, 1 plaça de tècnic d'ensenyament i 1 plaça de tècnic d'insertor laboral-personal de l’Ajuntament de Masquefa. El sistema de selecció és de “concurs oposició lliure” i no s’ha de pagar res de drets d'examen.
Per més informació podeu trucar a l’Ajuntament de Masquefa: Telèfon: 93 772 50 30.
Un altre convocatòria de treball feta per l’Ajuntament de Masquefa amb la mínima publicitat possible.
Segons les fonts consultades, sembla ser que l’ajuntament ja sap a qui vol donar aquestes places i segurament que aquestes convocatòries estan fetes a mida d’aquestes persones.
Sigui cert o no, aquestes convocatòries de selecció són per “concurs oposició lliure” i per tant s’hi pot presentar qualsevol persona que en tingui ganes i reuneixi els requisits.
· BOP 242 del 10/10/2006

4 comentaris:

OEV ha dit...

A fecha de hoy no creo que nadie tenga ya ninguna duda de como actua el Ayto. de Masquefa, pero me parece genial ir comentando las plazas que se convocan, por lo menos gente interesada que puede estar preparada para ese puesto tiene conocimiento de ello.

Anònim ha dit...

I aquestes persones que els donaran aquestes places, són un home i dues dones, com es veu al dibuix?

Anònim ha dit...

Corran corran que a fecha de hoy he preguntado en el ayuntamiento y no hay nadie apuntado.¿Será que nadie esta interesado en trabajar? ¿quizás es un puesto de prestigio y no estan a la altura? Claro como todos los Masquefinos hacen cola para poder acceder a esos maravillosos puestos de 720 euros.z

Anònim ha dit...

L'Ajuntament segueix apostant per tenir molt personal, mal remunerat i amb un resultat poc eficient. Hem d'intentar tenir un cos de bon personal ben remunerat i reduït.