diumenge, 22 d’octubre del 2006

Accident greu d'un camió

El conductor ha donat positiu d'alcoholèmia

Detingut el conductor del camió, veí de Masquefa, després de provocar un accident greu

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit d'Igualada han detingut Antonio BP, nat a Sant Vicenç dels Horts, de 40 anys i veí de Masquefa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. La detenció es va produir arran d'un accident de trànsit a la B-224 al punt quilomètric 7, entre Piera i Vallbona dins el terme municipal de Piera, a les 04.39 hores de la matinada de dissabte. Un camió Mercedez-Benz amb semiremolc carregat amb ferralla va sortir de la via i va bolcar en un terraplè de quatre metres sobre les vies del tren.
El conductor i l'ocupant van haver de ser escarserats pels bombers i al lloc es van desplaçar també ambulàncies i un equip mèdic. El agents van comprovar que el conductor presentava símptomes de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i amb el consentiment mèdic van efectuar la prova de detecció que va donar un resultat de 0,70 mg/l d'aire espirat.
Posteriorment els dos ferits van ser traslladats a l'Hospitalet d'Igualada per ser atesos de les seves ferides. El conductor per ferides lleus i l'ocupant, amb pronòstic greu, va ser ingressat a la UCI . Finalment a les 08.30 hores de la matinada els agents han procedit a la detenció del conductor i després passarà a disposició judicial. La retirada del camió i de la ferralla ha suposat una complicada operació tècnica. Els talls de vies que s'havia d'efectuar per garantir la seguretat en la circulació dels trens, el fet que es tractés d'un vehicle de grans dimensions, el volum i pes de la càrrega i la posició on va quedar el camió ha obligat a posposar la maniobra fins a primeres hores d’aquest matí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho diuen, si has de conduir no beguis.

Anònim ha dit...

Només amb sap greu per l'acompanyant. Aquest masquefí, si que anava (mas que fí), si,