dilluns, 3 de juliol del 2006

Si a les motos, no al soroll

Carta d'un lector

Convocatòria de protesta contra la prohibició de circulació de motos,
quads i ciclomotors

A la Sra. Alcaldessa:
En primer lloc voldria dir-li a la Sra. Alcaldessa, que "era un simpatitzant socialista" però des de que governa vostè han canviat les meves conviccions, doncs no havia vist governar un poble de 7.000 habitants d'aquesta manera tant dèspota.
Entenc que els sorolls per la nit son molestos i a ningú li agrada dormir amb les finestres tancades, sempre que no tinguis la possibilitat de tenir un aire condicionat.
Si no ho tinc mal entès el Reglament de circulació regula entre altres els sorolls dels vehicles a motor. A mi m'agradaria saber per que no s'aplica aquesta normativa, vull dir perquè els Mossos o la Policia del meu poble, no realitza els controls que corresponguin per fer efectiva aquesta normativa, sancionar als senyors que no la respectin i para de comptar.
Però no, la Sra. Alcaldessa estalvia feina a la policia i realitza una senyalització que prohibeix la circulació de motos, quads i ciclomotors tots el dies de les 22 hores a 6 hores del matí. Això SI, s’ha de dir que si has d’anar a treballar o tornes, la policia no et multa. Però Sra. Alcaldessa on hem arribat?
Clar, és mes fàcil fer el cartell i menys feina per tots encara que discrimini a la resta d'usuaris de motos que no poden donar una volta pel seu poble.
Això no és una manera democràtica de governar un poble i em temo molt que quan vinguin les eleccions tindrà el seu vot de càstig si no reacciona a temps.
Des d'aquí convoco a tots els usuaris de vehicles de dues o quatre rodes que es troben afectats per aquesta normativa a realitzar el pròxim dia 22 de juliol a les 22 hores una volta per tot el poble per protestar contra aquesta normativa de l'Ajuntament de Masquefa.
Joan C.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Totes les motos el dia 22 a la plaça de l’estació a les 22 hores, volta per el poble per protestar en contra del prohibició

Anònim ha dit...

què és el que realment us molesta?

heu d'entendre que a Masquefa hi ha moltes famílies amb nens petits, i les motos els desperten quan passen, perquè una moto a les 10 de la nit no passa precisament desapercebuda.

no crec que sigui una normativa dolenta, és mes, contribueix enormement a reduir la contaminacióna acustica de la població que ja és gran de per si

Anònim ha dit...

Aixo es veritat perque moltes vegades gent que va en moto o quad quan esta parat posa gas per fer mes soroll i molestar mes a la gent o van a una velocitat enorme pels carrers i fent mol de soroll

Anònim ha dit...

D'aquesta manera li demanarem a la Sra. Alcaldessa que tambè prohibeixi els cotxes perque com dieu n'hi han cotxes que acceleran sense necessitat i son els que provoquen els accidents i no paren de derrapar per les nits i fent soroll amb els radiocassets

Anònim ha dit...

SI ho trobo molt be que prohibieixn tots els vehicles a motor. D'aquesta manera es prodrà dormir i no molestarà ningú. Si algú vol anar a treballar que utilitzi el tren o vagi a buscar el seu cotxe al poligon de Masquefa

Anònim ha dit...

A casa també ens molesten molt els sorolls.
I Masquefa s’ha convertit en una vila ‘garrulera’ i sorollosa.
Les motos, els cotxes, la musica dels cotxes, les festes que cada vegada apugen i distorsionen més el so, ..
Però crec que l’únic que fa falta és que hi hagi una bona reglamentació contra els sorolls i que l’Ajuntament la faci complir, i jo no sé que facin res.

Anònim ha dit...

Espero que aquests que els hi molesta molt les motos i els cotxes mai tinguin la desgràcia com jo de tenir la "pu.. mier.." de la sala polivalent al costat. Sabrien lo que son sorolls, molèsties i gamberrisme pel carrer, trencant vidres i cotxes que estan aparcats al carrer. Es tirant tota la nit amb la musica molt alta fins a la matinada, quan et queixes pels sorolls, sempre reps la mateixa contestació esta autoritzat per l'Ajuntament. Esclar com en el seu dia la vam fer i es van estalviar la calefacció i el aire condicionat, sempre tenen totes les finestres i portes obertes i els veïns rebem les conseqüències. El moviment de cotxes i motos es descomunal. Això si es un problema, per mi, ja poden prohibir a tot el poble.

Anònim ha dit...

Las indicaciones tendrían que ser informativas con indicación de la multa que se impondrá al infractor en cazo de sobrepasar el limite en decibelios que establece la ley.
Lo que dice un lector es muy acertado, por que sólo a los veniculos a motor, lo antedicho es totalmente válido para los actos festivos, y aún en mayor medida si el ruido es continuo, pero claro esto suele dar votos (bueno por lo que parece, puede ser que también quite votos.
Mención especial merece la variante y más si el pueblo sigue creciendo hacia el Sur, pues los que esten a menos de 100 metros van a soportar valores superiores a los 80 dB. todo el día y parte de la noche. Esto si que es una condena

Anònim ha dit...

No hi ha cap problema. En pocs temps un porcentatge dels gamberros en moto dels gamberros en cotxe i un altre porcentatge dels veïns que es queixen les retiraran els punts dels carnets de conduir i ja no haurà circulació de vehicles ni de nit ni de dia

Anònim ha dit...

Masquefa podrà controlar millor el soroll dels vehicles

El Servei de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha lliurat el 22 de novembre de 2005 a l’Ajuntament de Masquefa, en una jornada de treball, un equip de control de soroll a vehicles de motor, especialment ciclomotors i motocicletes, el qual consta de sonòmetre, tacòmetre, calibrador, escaire, trípode i tots els elements necessaris per tal de poder fer els controls.
La meva pregunta S'ha fet servir alguna vegada?
Em penso que NO. S'ha fet servir les senyals de prohibició.

Anònim ha dit...

Lo que se tendria que hacer es que pusieran vigilancia por las calles para que no se incumpla es ta normativa, pero bueno esto es alguna de las cosas que pasan en este pueblo , porque hay unas quantas

Anònim ha dit...

Que prohiban la circulación en todo el pueblo y solo dejen por la noche las dos únicas calles de circulación. Lo que tienen que hacer es que pongan de una vez, una grua, y limpien el pueblo de personal incívico que estaciona encima de las aceras y no respeta a nadie.

Anònim ha dit...

como hay tanto dinero se van a gastar dinero en eso

Anònim ha dit...

La veritat es que no em preocupa gaire, com en aquest poble no et multan mai? cap problema

Anònim ha dit...

I aquesta manifestació de les motos, es va fer o no?