diumenge, 30 de juliol del 2006

Diari de Masquefa fa un any

Amb 140 articles i 9200 visites

El 30 de juliol del 2005
va començar Diari de Masquefa

Avui fa un any que vam començar a fer Diari de Masquefa, que el vam posar a la xarxa d’internet. I hem de dir que s’han superat per molt totes les expectatives que teníem. En un any s’han publicat 140 articles i s’ha entrat a aquesta web més de 9200 vegades. Volíem, i volem, contribuir a millorar només una mica la migrada informació i el poc debat a Masquefa i creiem que ho estem aconseguint, una mica.
El Diari de Masquefa no el fem amb cap afany de ser exhaustius ni d’explicar tot el que passa Masquefa, a Diari de Masquefa hi posem aquelles coses que sabem i les que ens agraden o trobem interessants, curioses, i també les noticies, els escrits i les cartes que ens fan arribar.
Ens agrada explicar tota mena de coses de Masquefa, tal com posa en el subtítol: “Articles, històries, informacions, noticies, reportatges, .. .. .. i altres curiositats masquefines“.
Diari de Masquefa es podia definir com un diari electrònic o digital no professional, però amb la voluntat de fer-ho tant bé com ens sigui possible.
Hem fet lectors, amics i coneixences arreu. Cal esmentar els amics i les col·laboracions de gent d’Alboraia, poble valencià que també té una Masquefa.
També hem fet un enemic, l’Ajuntament de Masquefa, que ens ha bescantat i llançat als abismes dels proscrits. No obstant l’hi hem d’agrair que això ens ha proporcionat molts lectors.
A tothom que ens ha donat informació o enviat coses per publicar, els que ens han escrit donant suport, els que ens llegeixen, a tots, els volem agrair la seva participació i volem compartir la felicitació d’aquest primer aniversari, d’aquest primer any .
Nosaltres, mentre puguem, continuarem, esperem que també ho feu tots vosaltres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona! Sempre va bé que la gent pugui dir la seva. Hi ha massa informació partidista i poc lliure. Endavant.
Cebrià

Anònim ha dit...

Moltes felicistas i segui així que ja va be que ens enterem de les coses!

Anònim ha dit...

Felicitats

Anònim ha dit...

Ha fet més per la informació i la participació ciutadana el Diari de Masquefa en un any que l’Ajuntament de Masquefa en 10 anys amb tots els seus programes, consells i reglaments de participació ciutadana, que per cert tenen molt ben subvencionats.
Crec que l’únic que ha fet l’Ajuntament es controlar-la i decidir que li convé i que no, de la participació ciutadana.
Gràcies i enhorabona Diari de Masquefa.

Anònim ha dit...

Es nota que no has participat amb cap procès, ni reglament.
Per altre costat. Felicitats al DIARI DE MASQUEFA. Per la seva informació.