dilluns, 26 d’abril del 2010

Masquefa va celebrar l'Hanami

L'Hanami de Masquefa
Una bonica jornada, digna de tornar-la a fer

El passat diumenge dia 18 d’abril es va celebrar l’Hanami a Masquefa. Fins a l’hora de la trobada estava plovent i es va estar a punt de suspendre l’acte, però a l’hora anunciada la pluja va parar i es va decidir tirar-ho endavant. Tot i que aquest temps plujós va espantar a molts i va fer minvar força considerablement l’assistència.
A l'hort dels cirerers, quan tothom ja s’havia assegut i començat a esmorzar, el Jordi Muntané va fer la presentació de l’acte i dels poetes que ens dirien els seus poemes. En una primera part recitaren els poetes que s’havien anunciat, la Marisa Olivera, Oriol Prat i Xènia Dyakonova. En una segona part ho varen fer els poetes Pere Urpí, el Jordi Muntané, que també va recitar un poema de Josep Gibernau, i la Josepa Ribera.
Al finalitzar el recital de poesia, la Remei Sistaré de L’Alzinar i Francesc Mas d’Amics arbres · Arbres amics van lliurar als poetes participants un ram de farigola florida i un lot de publicacions sobre Masquefa editades per l’Ajuntament. A continuació l’Alzinar va convidar a tots els assistents a te, pastes i galetes.
Tot va anar molt bé. Va ser una celebració molt bonica i agradable. Uns poetes excel·lents i uns bells poemes molt adients amb el sentit de la festa. L’hort dels cirerers esplèndid, el brunzir de les abelles treballadores sense parar i el paisatge que ens envoltava preciós. Una jornada digna de tornar-la a fer.
· Més informació a : Amics arbres · Arbres amics : L'Hanami de Masquefa ·

2 comentaris:

Anònim ha dit...

LLástima que al fons es veu l'abocador amb el ecoparc, no sé si els cireres farán molta bona olor o les cireres cauran de la contaminació de la porquería.

Anònim ha dit...

L’abocador de Can Mata és una gran taca que ens contamina i empudega cada dia més, però en aquestes fotos no hi surt l’abocador, no hi pot sortir ja que això és l’altra banda de Masquefa, al fons de les imatges es veu el Maset, el Mas Bernic i el terme de Sant Llorenç d’Hortons.

La celebració de l’Hanami fou una vetllada preciosa, magnifica i molt entranyable.