dijous, 4 de juny del 2009

Un maig intens a l'Institut de Piera


Un maig ple d’activitats interescolars i extraescolars a l'Institut de Piera

Un mes més, i a banda de les activitats acadèmiques obligatòries, durant els darrers mesos l’IES Guinovarda ha dut a terme diverses activitats interescolars, com la celebració de la Diada de Sant Jordi al centre, i múltiples activitats extraescolars, com les següents.
El 5 de maig els alumnes de primer de batxillerat van anar a Barcelona a seguir la ruta literària fixada a partir de la novel·la Nada, de Carmen Laforet, que han treballat durant el curs. L’endemà, 6 de maig, al centre tingué lloc una trobada esportiva d’alumnes de quart d’ESO amb la participació d’alumnes de l’Escola Apiària de Piera, de l’IES Molí de la Vila de Capellades i de l’IES de sant Esteve de ses Rovires. El dia 7 els alumnes de 3r. d’ESO es van desplaçar fins a Mollerussa per visitar el Museu de l’Aigua. El 12 de maig els alumnes de 2n d’ESO van anar al Cosmocaixa i al Laberint d’Horta de Barcelona i els dies 14 i 21 de maig els alumnes de 4t. d’ESO van participar en una jornada informativa a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona. Del 15 al 19 de maig els alumnes de segon de batxillerat dugueren a terme el viatge de final d’estudis a Londres. El 26 de maig aquests mateixos alumnes de l’últim curs de batxillerat van anar a veure la representació teatral de Terra Baixa, al Teatre Romea de Barcelona i, per últim, els alumnes de primer de batxillerat de la modalitat científica l’endemà 29 de maig es van desplaçar fins a al Centre de Recerca biomèdica de Barcelona. Així mateix els alumnes de quart, del 9 al 12 de juny van realitzar el seu viatge de final d’ESO a Cantàbria, just durant la setmana en què la resta de nivells d’ESO van dur a terme els diferents crèdits de síntesi obligatoris. Igualment el passat diumenge 24 de maig el centre acollí una competició esportiva organitzada per l’entitat “Malalts de bici” i divendres 29 de maig el centre acollí la visita dels alumnes que actualment cursen 6è de primària i que el curs vinent començaran els seus estudis de secundària a l’IES Guinovarda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt Bé: Benvinguts al DIARI DE PIERA.

No és pas una notícia, per exemple, que els mossos i mosses es podreixin el cervell davant de tothom, a la plaça, al parc, a qualsevol hora i davant de tothom i que la policia municipal ho sap i no fa res de res? Que algú vingui als jardins de la plaça Josep Maria Vila qualsevol dia, entre setmana, i que vegi el que hem d'aguantar els veins: crits, petanca i porros. Mentres tant, aneu parlant de Piera...