dissabte, 13 de juny del 2009

“L'home de la terra” al Tocat d'Alboraia

Diumenge 14 de juny del 2009

El Tocat d'Alboraia projecta
“The man from earth”
(L'home de la terra)
de Richard Schenkman


Demà diumenge 14 de juny, el Tocat d'Alboraia convida a gaudir de la pel·lícula “The Man from Earth” (L'home de la terra), 2007, USA, 90’, dirigida por Richard Schenkman, basada en una obra de Jerome Bixby (un escriptor dels millors episodis de Star Trek), interpretada per John Billingsley, Ellen Crawford, Ellen Crawford, Annika Peterson, Richard Riehle, David Lee Smith, Alexis Thorpe, Tony Todd, Steven Littles, Chase Sprague, Robbie Bryan.
La projecció començarà puntualment a les 5 de la tarda.
És possible una pel·lícula de Ciència-Ficció sense efectes especials? Clar que sí, aquesta pel·lícula és una bona mostra. Ni un míser efecte especial i amb un baix pressupost. Tot guió, tot diàleg. Tot en una xicoteta sala d'estar d'una caseta al camp. Allí, un grup de persones, professors universitaris tots ells (biòlegs, antropòlegs, psicòlegs, religiosos...), es reuneix per acomiadar un company que després de deu anys abandona el lloc, i el tipus decideix contar-los una història… Si hom té suficient imaginació, en acabant la pel·lícula i pensar en ella, pot sentir que ha viscut una experiència quasi mística, i per aconseguir eixe efecte només es necessiten 8 actors, una habitació amb pocs mobles, un Johnnie Walker Etiqueta Verda, i una fogata. Una de les millors pel·lícules de ciència-ficció dels últims anys, per a gent de ment oberta i que no et deixarà indiferent.
Tràiler pel·lícula :

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest blogger es podria titular DIARI DE PIERA i no com ara. Diari de Masquefa. Ja que sembla que a Masquefa no passa res de res oi!.