dijous, 12 de febrer del 2009

"Cap a terres salvatges" al Tocat d'Alboraia

Diumenge 15 de febrer del 2009

El Tocat d'Alboraia
projecta
"Into the wild"
(Hacia rutas salvajes)
de Sean Penn


El proper diumenge 15 de febrer el Tocat d'Alboraia convida a vore la pel·lícula "Into the wild" (Hacia rutas salvajes) de Sean Penn, USA, 2007, 140’, interpretada per Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone, Catherine Keener, Hal Holbrook, Kristen Stewart, Vince Vaughn, Brian Dierker, fotografia de Eric Guatire, música de Michael Brook. Basada en el llibre ‘Cap a terres salvatges’, de Jon Krakauer, publicat en català per Símbol Editors. La projecció començarà puntualment a 2/4 de 5 de la tarda.
La pel·lícula tracta sobre Christopher McCandless, un universitari prometedor de 22 anys que decideix un dia deixar arrere la seua família, es canvia de nom pel d'Alexander Supertramp, deixa les seues possessions i dóna els seus 24.000 dòlars d'estalvis a la caritat per posar rumb a la salvatge Alaska, on espera trobar-se amb la veritable naturalesa i amb la veritat de la seua existència. Chris viatjarà sense diners, fugint d'una societat malaltissa per allò material, cercant-se la vida per anar d'un lloc a un altre i coneixent pel camí a altres persones que igual que ell no acaben d'encaixar en la societat. Viatjarà indagant en l'ànima de les persones i en la seua pròpia per a, també, aprendre dels seus propis errors i trobar un sentit en solitud, sota els cims nevats, al costat de boscos i rius torrencials, mirant el blau del cel esguitat pels núvols allà on es perden els camins…
És una obra clarament existencialista, que se'ns mostra en tota la seua bella crueltat en eixes mirades perdudes, en eixa recerca incessant per arribar a la felicitat, mostrant-nos detalls importants sobre l'estil de vida que estem creant i el significat real i essencial de la paraula llibertat.
Tràiler pel·lícula:
Plànol de com arribar-hi, clica al damunt per obrir el plànol més gran.