dissabte, 7 de juny del 2008

Detingut un jove de Masquefa

Un jove de Masquefa i un de
Sabadell detinguts per intentar
vendre droga i atracar
una parella de mossos de paisà


Els arrestats, després d'oferir cocaïna als agents, els van intimidar amb una arma simulada perquè els donessin els diners que portaven.
Els delinqüents van fer ús de la violència durant la detenció i els mossos van patir diverses contusions.

Una parella de Mossos d'Esquadra que realitzaven tasques de seguretat ciutadana vestits de paisà van detenir el passat dijous 5 de juny dos individus que van intentar atracar-los a la plaça de l'Església de Sant Llorenç d'Hortons. Els detinguts són José Manuel A.G., de 24 anys i veí de Masquefa, i José Antonio M.M., de la mateixa edat i veí de Sabadell, tots dos de nacionalitat espanyola.
Els fets van passar de matinada quan un dels arrestats, José Manuel A.G., es va apropar fins als policies per preguntar-los d'on eren i si tenien diners en efectiu. Acte seguit, el jove va oferir als mossos la possibilitat de comprar droga, segons ell, de molt bona qualitat. Davant la negativa dels agents, l'ara detingut va decidir marxar tot i que abans de fer-ho va insistir de forma reiterada en la pregunta de si tenien o no diners. Només uns segons més tard d'haver-se allunyat del lloc on es trobava el vehicle policial no logotipat i els dos agents de paisà, José Manuel A.G. va tornar, aquest cop en un cotxe i acompanyat de José Antonio M.M. Després de baixar del vehicle, els dos individus van amenaçar els mossos a crits dient-los que volien diners i va ser aleshores quan un dels detinguts, José Antonio M.M., es va aixecar la samarreta per treure una arma de foc i apuntar a la parella de policies. Els agents, després d'identificar-se com a mossos d'esquadra, van reduir els dos atracadors que en tot moment van tenir una actitud molt violenta i van arribar, fins i tot, a lesionar els policies.
A banda de l'arma que portava un dels detinguts, a l'interior del seu vehicle es va localitzar també una navalla amb una fulla de 12,5 centímetres i cinc beines. Els dos detinguts van passar a disposició judicial de jutjat de guàrdia de Vilafranca, que en va ordenar la posada en llibertat amb càrrecs.