dimarts, 21 de novembre del 2006

Masquefa fa molta pudor

Correu d’un lector

Fa uns dies que se sent una pudor de merda insuportable

A Masquefa, ja fa uns quants dies, molt sovint se sent una pudor de merda insuportable. M’han dit que és pudor de fems, que deuen estar femant algun camp. No sé si és això, però si ho és cal dir que ja fa molts dies que dura i que potser caldria vigilar els fems que hi posen, fan una pudor a merda putrefacta que tomba.
No sé si són fems de claveguera, de depuradora o fems d’animal de granja que només mengen pinsos i potingues o de què, però si aquests fems els apliquessin i fessin servir quant ja estan ben madurats no farien aquesta pudor insuportable.
A Masquefa estem ben servits: del nord ens arriba cada dos per tres la pudor asfixiant de l’abocador dels Hostalets, la zona sud gairebé sempre fa pudor d’excrements i pixum de gos, de l’est de tant en tant s’escampa la pudor de la granja de vedells i ara, sembla que ve del sud-oest i de l’oest, ens arriba la pudor de fems. Estem ben servits. Si voleu sentir totes les pudors només cal que aneu a Masquefa.
J.V.M.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veritat desde dimecres passar pel carrer major, st pere, crehueta i serralet se sent molta pudor, com si fossin purins; espero que estiguin posant adob als camps; si es per això, paciència!!

Anònim ha dit...

EL ABONO NOS LO ESTÁN PONIENDO A NOSOTROS, PARA QUE EN EL FUTURO TENGAMOS ALERGIAS DE MEJOR CALIDAD