dissabte, 29 de novembre del 2008

"Dins del cau" al Tocat d'Alboraia

Diumenge 30 de novembre del 2008


"I tu què saps? Dins del cau"
(What the bleep!?
Down the rabbit hole)
de William Arntz


El proper diumenge dia 30 de novembre del 2008 es passarà, al Tocat d'Alboraia, el documental "I tu què saps? Dins del cau" (What the bleep!? Down the rabbit hole) de William Arntz (2006 – 156'). Es començarà a les 4 de la tarda, es prega puntualitat.
Podríem dir resumint i simplificant molt que el documental tracta sobre el poder del pensament positiu, però la realitat és molt més profunda i interessant del que creiem. Un dels punts clau que tracta la pel·lícula és el concepte de realitat. Què és la realitat? I la resposta a la pregunta, seguint les recents investigacions de la física quàntica és al mateix temps torbadora i esperançadora, ja que la realitat seria més una percepció del nostre cervell que no allò que veiem amb els nostres ulls i sembla condemnat a persistir. Som nosaltres qui li donem sentit a la realitat amb el nostre pensament, amb el qual s'obre un món d'infinites possibilitats.
No només es tracta de mirar ací fora, sinó de decidir com volem que siguen les coses. Aquest acte de voluntat i lliure albir ens permet crear mons.
"Totes les coses són impossibles, mentre ho semblen.
Només aquells que res esperen de l'atzar són amos del destí.
El futur pertany als qui creuen en la bellesa dels seus somnis.
Si no penses en el teu avenir, no el tindràs.
El que pot canviar els seus pensaments pot canviar el seu destí.
Mai hi ha vent favorable per a qui no sap cap a on va."
Plànol de com arribar-hi, clica al damunt per obrir el plànol més gran.