diumenge, 19 d’agost del 2007

Un altre accident mortal a prop de la variant

Al pk 19 de la B-224a

Mor un home de Masquefa
en un accident de
trànsit a la Beguda


Cap a ¼ de 6 de la tarda d’avui diumenge dia 19 hi ha hagut un altre accident de trànsit mortal a prop la Beguda, a la carretera vella de Masquefa, la B-224a, al quilòmetre 19, a prop de la variant, al terme municipal de Sant Llorenç d'Hortons, a l’alçada de la Beguda Alta i prop de la Beguda Baixa.
En l’accident s'han vist implicats dos turismes, un home que viatjava sol ha perdut el control del seu vehicle i ha xocat frontalment contra l’altre turisme que circulava en sentit contrari. El conductor del primer vehicle, en Jordi BU, de 38 anys i veí de Masquefa, ha mort. Els quatre ocupants del segon vehicle han patit ferides lleus.
Aquest tram de la carretera ha hagut de ser tancat al trànsit més de tres hores per permetre els treballs dels bombers i la retirada de la carretera dels vehicles sinistrats.


En aquesta noticia primer havíem posat que va ser a la variant de Masquefa, la B-224, i estava equivocat, va ser a la carretera vella de Masquefa, la B-224a. L’error ja subsanat va ser degut a la nota informativa dels Mossos d’Esquadra
que posa que va ser a la B-224.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No estoy en contra de que se publiquen noticias sobre desgracias personales a pequeña escala, y por eso considero que el Diari de Masquefa no esta publicando e informando sobre lo que más desgracias y enfermedades va a producir en un futuro no muy lejano afectando a gran numero de personas.
Da la impresión de que no les interese hablar sobre este tema.
Si tengo que elegir creo que es más importante la salud que la politíca y aquí se ha hablado mucho sobre los politicos y muy poco sobre la salud (excepto una época sobre el agua contaminada).
Hay que tener presente que la gente por lo general se desentiende de todo aquello que no le afecta directamente (con directamente me refiero que lo ha de tener dentro de casa, sino ni caso, pot tanto hay que insistir: EL ABOCADOR ES COMO EL TEMA MEDIOAMBIENTAL DEL EFECTO INVERNADERO, PARA CUANDO QUERAMOS HACER ALGO, YA SERÁ DEMASIADO TARDE, PERO CON UNA DIFERENCIA EN NUESTRO CASO NO AFECTARÁ A NUESTROS HIJOS O NIETOS, ¡¡NOS ESTA AFECTANDO A TODOS.¡¡
¿NADIE HA NOTADO EN SU ENTORNO QUE LOS CATARROS, ALERGIAS Y INFECCIONES RELACIONADAS CON LA RESPIRACIÓN, ESTÁN TODO EL AÑO PRESENTES? POSIBLEMENTE EL MOTIVO SEA LO QUE ANTAÑO SE DECIA; HA SIDO UN GOLPE DE AIRE, PERO EN ESTE CASO DE AIRE PROCEDENTE DEL ABOCADOR.

Anònim ha dit...

Apreciados amigos del diari de Masquefa.
A ver si actualizan la web del ayuntamiento que sigue dando como noticia el KAP de semana jove de junio de 2007. Donde esta el nuevo equipo de gobierno ya se ha ido de vacaciones.

Anònim ha dit...

Que us passa?, es que ja no hi ha res per dir?, per a informar?, ja no passa res al poble?, o es que ara manen els vostres i no us podeu possar amb ells?

Anònim ha dit...

¿ que pasa am els muviments de terra que tapen la riera,a la pedrossa? ¿a quin projecte es deuen? ¿qui sen esta aprofitan? ¿Ja us eneu adonat de la cantitat de camions de terra que s'avoquen y eviten tindre que anar a un "abocador legal"? ¿que diu el "ACA".

Anònim ha dit...

¿donde estais los del diari de masquefa y los de "unio"? ¿es que os habeis ido a celebrar "el pilar de la hispanidad" con vuestros colegas de EspaÑa? (quiero decir, el PP, porque los espaNYoles tienen dignidad)