dissabte, 11 d’agost del 2007

Masquefa al Concurs de Cançó de Salitja

Daniel Sáez participa al Concurs de Cançó de Salitja amb la cançó “Fill del Magraner”

16 cançons participaran dimecres en
el Concurs de Cançó de Salitja


Setze grups i cantautors actuaran dimecres vinent en el 29è Concurs de Cançó de Salitja, a la plaça major del poble (19 h). El concurs, amb entrada gratuïta, va néixer per brindar la possibilitat de donar a conèixer la seva música a músics i cantants de qualsevol estil. Al llarg de les 28 edicions anteriors han passat per l'escenari cantautors, intèrprets de folk, grups de rock de tota mena, corals i bandes de música tradicional. Aquest any hi participen grups d'arreu de Catalunya: Aliança Rebel, de Barcelona; The Gruixut's, de la Bisbal i Palafrugell –presenten la cançó Punt Diari, amb aquesta tornada: «Punt Diari, Punt Diari/ Cultura i espectacles, jo vull entrar-hi»–; Vitruvi, de la Ribera d'Ebre; Jorcx, de Barcelona; Daniel Sáez, de Masquefa; Amnea, de Tarragona; Anita Miltoff Jr., de Barcelona; Bikimel, de Sabadell; Delên, de Ciutadella; Martí Soriano, de Barcelona; Brigitt, de Viladecans; Nivaira, de Caldes de Malavella; Festuks, d'Igualada; Filippo Landini, de Canet de Mar; Doctor Ricefield, d'Amposta, i Teràpia de Shock, d'Olot. S'entregaran quatre premis, el primer dels quals està dotat amb 700 euros; el segon, amb 350 euros i el tercer, amb 175 euros, als quals s'afegeix el premi popular, decidit pel públic, que inclou 150 euros de material de la botiga Musical Eiximenis de Girona. En acabar les actuacions i l'entrega de premis, hi haurà el tradicional repartiment de borregos i moscatell. Avui, també dintre de la programació de la festa major, es farà el dissetè Pinxorockibirra, amb les actuacions de C.R.I.T, Trash-kat i The Guiness Boys. En cas de pluja, els actes es faran al polivalent de Sant Dalmai. [Informació d’Anna Gaset a El Punt del 11.08.2007]

Salitja és un poble del municipi de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva. Està situat a la riba esquerra del riu Onyar i a recés del volcà de la Crosa, a uns 10 quilòmetres de la ciutat de Girona. A Salitja s'hi troba l'aeroport Internacional Girona Costa Brava.

La llista de participants al Concurs de Cançó és la següent:

Títol de la cançó
Grup o Cantant
Fill del MagranerDaniel Sáez
Sense TuTerapia de Shock
socAngAliança Rebel
Punt DiariThe Gruixut's
El llarg viatgeVitruvi
Camí de LlunaJorcx
Rei de copesAmnea
SofiaAnita Miltoff Jr
Nina de MimbreBikimel
5 minutsDelên
Salt Mortal
Filippo Landini
Any NouMartí Soriano
Xiqueta Ja Voràs
Doctor Ricefield
La MatinadaBrigitt
Massa tardFestuks
Sense Tu
Nivaira


· Concurs de Cançó de Salitja · Festa Major de Salitja 2007·
· Com arribar a Salitja · Salitja a la Wikipedia ·

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TENIM A MASQUEFA UN CANTAUTOR CÁDA VEGADA MÉS RECONEGUT FORA, HAURIEN DE TENIR EN COMPTE QUE AQUI HI HA GENT QUE SAP SORTIR I FER LES COSES BEN FETES.

ÂNIM DANI, HAS DEMOSTART QUE VALS TIO.

MOLTA SORT

Anònim ha dit...

esta be que la gent de casa es coneixi fora...pero, que tal que també els reconeguem i coneixem a casa ?. No havia sentit mai a parlar d'en Dani !. Quan el podrem veure aqui ?. Anims Dani i no desfallejis...se, de que et parlo !