dimarts, 9 de gener del 2007

La música dels carrers de Masquefa

Correu d’un lector

Sentir aquesta música cada dia és una tortura

Fa gairebé un mes que als carrers de Masquefa van posar uns altaveus on no paren de sonar nadales i músiques de Nadal de tota mena i les persones que vivim a prop d’aquests altaveus ja n’estem molt tips. A veure s'hi s'acaba, prou de músiques als carrers de Masquefa.
Sentir això durant tot el dia i durant tants dies és insuportable. Una cosa és anar a passeig un dia i una estona per un carrer i sentir-hi cançons i música, es pot trobar bonic o alegre o es pot prendre paciència, però viure en aquests carrers i sentir això cada hora i cada dia durant un mes és com una tortura.
Si aquesta música només la posessin els dos o tres dies principals d’aquestes festes o posessin una cançó al migdia i un altre a la tarda segurament que ningú es queixaria, però amb aquesta repetida insistència ens n’han atipat per tota la vida.
Pensàvem que l’endemà de reis ja tornaríem a estar tranquils, però no, sembla que no tenen gens de ganes de parar-ho. A veure si ens deixen tranquils d’una vegada i paren aquests altaveus per sempre.
J.V.M.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si teniu raó yo tambe en sufreixo un al devant de casa, i sentir aquestes veus diaboliques tot el dia durant un mes t'acaba amb els nervis. Qui vulgui la musica aquesta que se la posi a casa seva

Anònim ha dit...

Al meu carrer esls veins ya han tallat el cable tres o quetre cops, molt ben fet! si hi arribes desde casa tambe el tallaria

Anònim ha dit...

Molt d’acord amb tot el que dieu.
Jo encara no he sentit a ningú que trobés bé que hi haguessin aquests altaveus.

Anònim ha dit...

Como no hay nada mejor que hacer para mejorar el pueblo, han decidido que lo que faltaba era música y martirizar a los pobres vecinos que tienen que escucharla constantemente.
Todo tiene el mismo origen: piensan que los votos se ganan con mucha música y mucha fiesta, y los problemas ni comentarlos.