divendres, 21 de novembre del 2008

Més cinema al Tocat d'Alboraia

Diumenge 23 de novembre del 2008

Els documentals
"L'assassinat d'Angel Barrueta"
i "7/7 Ripple effect"


Aquest proper diumenge dia 23 de novembre del 2008, el Tocat d’Alboraia convida a vore els interessants documentals "L'assassinat d'Angel Barrueta" (2007 - 67') i "7/7 Ripple effect" (2007 - 57'). Es començarà a 2/4 de 5 de la tarda, es prega puntualitat.
L'assassinat d'Angel Berrueta. El 13 de març de 2004, dos dies després dels atemptats de Madrid, el forner Angel Berrueta és assassinat per un policia nacional que vivia al costat del seu forn. Després d'aquest assassinat, els veïns i veïnes de Donibane mostraven la seua indignació i rebuig del que ocorre; mentrestant, els mitjans de comunicació intentaven silenciar els fets i deslligar-los de l'esdevenir d'aquells dies, en un intent per deslligar l'assassinat dels motius polítics que ho van provocar. Aquest documental intenta mostrar la repercussió d'allò que s'ha succeït durant el 11M i els següents dies en Euskal Herria. El documental és una narració coral composta per diferents veus i experiències, en un intent per narrar una part de la història que va intentar ser silenciada.
"7/7 Ripple Effect" és el millor documental que s'ha produït fins a la data referent al que realment va succeir a Londres el 7 de juliol de 2005. El productor i realitzador del documental, ha fet un meravellós treball d'investigació, presentació i d'elaboració d'una llista comprensiva de fets verificables i documentats, els quals ofereixen proves concloents que la versió oficial dels esdeveniments del 7 de juliol van ser una basta i intencionada mentida. Els serveis secrets anglosaxons -britànics i nord-americans- i el Mossad israelià organitzen la majoria dels atemptats terroristes atribuïts a Al Qaeda, amb la finalitat de servir als designis bèl·lics dels seus països.
Plànol de com arribar-hi, clica al damunt per obrir el plànol més gran.