dissabte, 4 d’octubre del 2008

Crisi a la Findlay de Masquefa


Un grup alemany estudia
la compra de les plantes
catalanes de Findlay
i Intier Automotive


Una multinacional alemanya estudia l'adquisició de les empreses auxiliars de l'automòbil Findlay i Intier Automotive per fusionar-les, la qual cosa suposaria una sortida per a ambdues companyies davant de la crisi en la qual es troba el sector, segons van informar a Europa Press fonts sindicals.
A la planta de Masquefa (Barcelona) de Findlay, proveïdor del fabricant espanyol Seat, treballen unes 80 persones. La direcció va presentar a finals de juliol un expedient concursal i espera trobar algun comprador.
El grup alemany interessat en la seva adquisició planteja fusionar aquesta planta amb Intier Automotive, també fabricant de components, amb seu a Vilafranca del Penedès (Barcelona), on preveu mantenir la producció.
Les negociacions que podrien culminar amb aquesta fusió que salvaria la factoria de Findlay començaran el pròxim mes. Entre les qüestions a tractar hi ha la sortida de l'excedent de la plantilla que no podria absorbir la nova empresa, així com qüestions de mobilitat dels treballadors actuals de Masquefa a Vilafranca.

· Noticia publicada a Finanzas.com el 04/10/2008