dimarts, 4 de desembre del 2007

El Club Patí Masquefa a la fresca

En el calendari del 2008

El Club Patí Masquefa
es despilota


Doncs si! el Club Patí Masquefa també s’apunta a la moda de "Despilotar-se"!!!. El Sènior del Club Patí Masquefa ha fet un calendari realment sexi. La idea d'aquest calendari es treure uns diners per poder ajudar al club i als mateixos jugadors a pagar les despeses de la present temporada, que en el costós món del hoquei patins són molt elevades! Els integrants d'aquest equip no van tenir manies a l'hora de tancar el pavelló i, com si fossin models, van posar de forma divertida, atrevida i "sensual" a la vegada. L'equip està compost de 11 jugadors i el seu entrenador, que com no, també es va apuntar a la "Despilotada". Aquest Calendari "Més-Que-Sexi" es pot comprar en algunes botigues de Masquefa pel preu de 10 euros, de moment a l'Estanc i a 7DIES. Si de fora Masquefa també hi ha qui vulgui algun calendari i no pot anar a les botigues on els venen, es poden adreçar per demanar-ne a: icasanovas@campuscs.net
El Club Patí Masquefa, des d'aquestes línies, vol agrair a tots els comerciants que han ajudat a tirar endavant aquest singular projecte.
Actualment l'equip sènior del Club Patí Masquefa va primer a la seva lliga de 2ona. Catalana. L’equip compte els partits per victòries, 8 de 8.
A Masquefa es juga els divendres a les 21.45 hores, i gràcies a la junta i col·laboradors del club, que obren el bar on es pot menjar (entrepans calents) i beure a molt bon preu, i al bon joc de l'equip, el pavelló presenta un aspecte que ni en les millors ocasions. Arribant així a xifres de 200 espectadors.
El Club Patí Masquefa celebrarà, aquest any, els 30 anys des que es va fundar, abans es deia Centro Nacional Alzinar. la base del Club Pati Masquefa es una de les bases més nombroses de la comarca.
Actualment té 7 equips federats, des de Prebenjami a Juvenil, un sènior, 1 equip de Femines (que comença a patinar aquest any) i 2 equips d'iniciació.
Aquest any, s'ha recuperat la Pista de l'Alzinar, amb l’ajut de l'Ajuntament de Masquefa i l'Alzinar. En aquest a pista fou on va néixer el hoquei patins a Masquefa, i on la base del Club Pati Masquefa torna a créixer i a gaudir.
El Passat dia 1 de desembre es va celebrar el ja tradicional sopar de Nadal on més de 250 persones entre la secció de hoquei i patinatge, van gaudir d'un gran sopar i una gran festa. En aquest sopar es va presentar la nova junta, amb Lluïsa Mas al capdavant, i es va poder despedir la junta antiga, on l’expresident Carles Mernissi va agrair a tots l'esforç fet anteriorment i donar tot el suport a la nova junta, que amb molta il·lusió encara aquest nou repte.
El Club Pati Masquefa també disposa d'una pagina web www.cpmasquefa.com, on mica en mica es va treballant per millorar-la. L'ajuda del Francesc Vizcaino es importantissima perquè el Club Pati Masquefa i Masquefa en si, es puguin conèixer arreu del món.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest club s'està fent sentir!!! aquesta es una iniciativa més de les moltes que fan! Anims gent que esteu treballant molt be!! La Base de nens que teniu, ens garanteix el hoquei per molts anys! Sort! I que dir del calendari, encara Ric ara!! Esta molt ben disenyat i les fotos estan molt aconseguides!