divendres, 23 de novembre del 2007

L'aigua de l’aixeta ens mata poc a poc

Correu d’un lector

L'aigua que ens contamina

Ha tornat a sorgir el tema de l'aigua i els trihalometans en proporció molt elevada en la mateixa.
Ja en el seu moment, quan es va calmar el tema després de la publicació en el Diari de Masquefa, es va indicar en aquest mateix mitjà que l'aigua de Masquefa seguia fent olor a dissolvent.
L'assumpte encara és més preocupant després d'escoltar en ’Els Matins de Catalunya’ el 20/11/07, que fins i tot al dutxar-se aquesta substància és fins i tot pitjor que al beure-la, i argumenten que al beure-la, si la proporció de trihalometans és menor de 150 ppm., no és perjudicial.
Considero que aquesta gent literalment pren per ximples a tots els ciutadans; és com dir: !! Això és verí i mata a la gent, però si es pren en dosis petites no passa res ¡¡
Seria una gran cosa per part dels actuals dirigents de l'Ajuntament de Masquefa si publiquessin en la seva web, com a mínim 2 vegades per setmana, els valors de trihalometans en l'aigua, així com el dia i la zona on ha estat obtinguda la mostra. Crec que això ens donaria major garantia que la simple opinió de polítics sense escrúpols.

Un veí de Masquefa molt preocupat per aquest tema

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies veí, per el teu sentit cívic i la teva preocupació per la salut de les persones que vivim a Masquefa.
Tant de bo que el teu exemple sigui una lliço per tots.

Encara quede gent que es preocupa i que demostra que hi hà molts perills que es podrien evitar amb una mica de cura per part de tothom.

Anònim ha dit...

gracies per la teva informacio difundire aquest mistatge^^