dissabte, 14 de juliol del 2007

Polèmica al Festival de Dansa Jazz

Carta d'un lector

Sembla que estiguem en una
tirania de la llei del més fort

Avui fan el Festival de Dansa Jazz de l’Alzinar i crec que ja és hora que algú digui en veu alta allò que moltes famílies pensem. Algunes famílies i algunes noies de les que hi participen ens sentim molt maltractades. Durant tot l’any algunes noies han de suportar una pressió excessiva i el menyspreu continuat. Totes les noies es mereixen el mateix respecte i totes s’hi haurien de sentir a gust i ben tractades per igual, això no és una escola militar.
I ara en l’organització del festival ho han fet tant malament com han pogut. Van posar un dia per comprar entrades anticipades, moltes famílies van anar a fer cua i resulta que molt poques persones van acaparar totes les entrades de les primeres files, la majoria de gent es va haver de conformar amb entrades del darrera de tot o a les grades i pel mateix preu, que cal dir que no és pas gens barat, i les famílies que han anat a buscar les entrades més tard els ha tocat estar de peu dret. Si hi ha tanta demanda d’entrades crec que no els costaria tant reservar 2 o 4 entrades de les primeres files per a cada noia que participa al Dansa Jazz i la resta posar-les a la venda per la resta de públic.
Tot plegat molt malament. Sembla que estiguem en una tirania de la llei del més fort i amb una organització fatal. Hi ha qui diu que el que no li agradi que no hi vagi, però no és això. Aquesta manera de fer no es correspon a una democràcia del segle 21. Ja seria hora que en tot això hi posessin remei.
Un pare

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho heu parlat amb la professora? que hi diu? quantes nenes hi ha? Una idea seria que dins l'abonament anual entressin 2 entrades, no se, parlo des de la desconeixensa...

Anònim ha dit...

Es cert que va anar la polisia? per quina rao? va ser una baralla de pares???? ke trist............

Anònim ha dit...

Pel que he sentit respecte al tema de les entrades qui decideix és la comissió de pares. Però és que vist el comportament d'alguns pares durant el festival no m'extranya que la professora delegui aquestes decisions en ells mateixos. No entenc com es pot arribar a una baralla per una cadira...

Anònim ha dit...

Sr. Un Pare (que és qui firma):

Si es donessin 4 entrades per cada alumne, igualment hi hauria a qui li tocaría estar en mig o al final de les cadires, donat que si els comptes em surten bé, 150 alumnes (més o menys) multiplicat per 4 entrades, sumen 600 entrades. Jo hi vaig assistir, i no sé cuantes cadires hi havien, però dubto que ni haguessin masses més. Sr. un pare: la gent va anar a fer cua a la matinada per a treure les entrades, ja de per sí, es dóna privilegis a la família de cada alumne, jo no li diré la frase "si no li agrada no hi vagi", li diré: llevi´s d´hora com altres pares ho fan, i tindrà les entrades que li agradin, a part, com bé ha dit l´anterior comentari, aquestes coses es deleguen a la comissió de pares. Criticar és fàcil i gratuit, i pot seguir-ho fent, però per sort o per desgràcia no es pot tenir a tothom content, i per sort, una gran majoria va sortir del XIII Festival molt content. I a la frase que vostè diu (i repeteixo) "si no li agrada, no hi vagi" li diré: Si no li agrada, presenti millores a la comissió, o millor, col.labori activament a amb la comissió, i quan acabi el festival, quedis a ajudar igual que ho fem la gent que ni tan sols hi tenim fills.
Gràcies per la atenció


Un col.laborador "fixe"

Anònim ha dit...

Evidentemente, la persona o personas que han escrito este artículo, deben de estar muy poco implicados en la organización del festival. Supongo que además(por sus palabras) no tienen conciencia de lo que supone tratar con 150 alumnos durante todo el año. Y supongo además, que no deben haber leído las cartas que durante todo el año nos han ido llegando sobre cualquier tipo de decisión que la COMISIÓN (formada por padres de alumnos entre otros) se han ido tomando.
A mi entender, señores padres de alumnos, tendrian que estar super agradecidos a que en un pueblo como Masquefa exista una escuela que BAJO MÍNIMOS, sea capaz de infligir valores sanos a unas niñas que a buen seguro empezarían a frecuentar ambientes no deseados.
No me gustaría acabar este comentario sin decir que lo único criticable en todo esto es la actitud de las personas que en vez de colaborar se ponen a criticar.
Por último resaltar que Masquefa todavía no VALORA, despues de 13 años, lo que supone este festival y sus entrenos, pero claro, para eso hay que salir y descubrir el mundo!!!
carme

Anònim ha dit...

Sento vergonya aliena pel comentari del sr. pare. Perque parlem sense saber? si es posés en contacte amb la comissio o assistís a les reunions o es llegis les cartes que es donen durant l'any, se li aclararien moltes coses. I fins i tot pot ajudar fer les coses millor si troba solucions per a tot. Ara ja l'aviso!!!!!!!! no es facil!!!!!!! tindre a tothom content per molt que es traballi hores i hores durant l'any. Ah!!! i en referencia al tema nenas maltractades, si es aixi com se sent la seva filla, de debò li recomano la dugui un especialista perquè la nena té un greu ploblema i no precisament li ve del dansa, peró no s'amuini l'especialista l'ajudara a ella i a voste sr. pare

Anònim ha dit...

Trobo que aquest és un festival molt digne amb moltíssimes hores de feina a darrera i moltíssima gent implicada. Criticar és gratuït i mai plou a gust de tots, jo diré que tampoc em va agradar gens veure l'espectacle d'alguns pares a les primeres files... Sembla que l'educació i les bones maneres s'estiguin perdent, i si ja són els pares qui les perden, què haurem d'esperar dels nens que pujen? Les meves felicitacions a la organització del festival, per la feina que durant tot l'any això suposa, i esperem que no es repeteixin episodis com el d'aquest divendres. Som un poble civilitzat (això crec...)

Anònim ha dit...

Em sembla tan fort que algú pugui arribar a escriure alguna cosa així sense ni tan sols conèixer la quantitat de feina que hi ha darrera del festival...això si, la seva nena a ballar allà dalt!Li vull recordar a aquest senyor que cada any es convoquen reunions, i que precisament són per millorar qualsevol error que hi pugui haver...es tracta de millorar entre tots, no tenir-ho tot fet i limitar-se a criticar. També m'agradaria dir que quan es té un problema (o es creu tenir) amb una activitat, lo normal és parlar amb la professora primer (que de bon tros sabem que el seu tracte a les alumnes és el que ha de ser), és una qüestió d'educació i civisme, que a aquest senyor li manca bastant...això és una activitat VOLUNTÀRIA, i vagi on vagi li diran el mateix: si no li agarada, MARXI!!!!!!
Per últim m'agradaria afegir una coseta: us enrecordeu de la samarreta de l'any passat? "Moltes coses milloren la teva vida...", doncs puc assegurar que la Dansa Jazz és una d'elles, per l'ambient que es crea i per la professora!
Emma

Anònim ha dit...

Primer si es té algun problema es parla cara a cara amb la professora o s’exposa a les reunions de la junta, i no es va pel darrere amb anònims a fer mal a la gent.

Segon, per tot tipus d’activitats que es fan seriosament, la disciplina és la que marca el bon funcionament. Seria impossible aconseguir aquest acte sense ella. No és el mateix portar un equip de futbol de 15 nanos que un equip de 150 nenes. Prou que us agrada veure-les a l’escenari , seguint totes un ordre i amb el ball après oi? doncs tot això no s'aconseguiria sense disciplina.

Durant tot l'any es prepara aquest acte i si les nenes no cumpleixen amb els horaris que se’ls marca, (no per força major) és molt difícil aconseguir-ho.

Tampoc vull repetir lo de si no t'agrada no hi vagis, pero si que vull dir que quan no s'entén d ‘esportivitat i de lo que es treballa amb equip, val mes callar.
La disciplina que jo he conegut amb molts equips esportius amb nens i nenes entre 4 y 15 anys ha estat molt dura i tots hi col.laboràvem


En quant a la venda d’entrades és clar que encara que s'organitzi d'una altre forma sempre hi ha algun que li té de tocar l’ultima fila, a mi em va tocar la 18 i es veia perfectament. Quina poca educació que hi ha al mon, donar un espectacle com el que es va donar per estar a primera fila.

Si no hi voleu participar lo millor que podeu fer es sortir del mig i deixar la resta treballar tranquils. No pensem que això sigui una guarderia.


Anims Noemi, cada any ho fas millor (a palabras necias oidos sordos)

Carme Sabi la mare de la Emma.

Anònim ha dit...

Soc una alumna del Dansa Jazz desde fa molts anys i m'agradaria fer un breu comentari. Del tema entrades i organització no cal parlar-ne perque facis el que facis mai plou a gust de tothom. Pero del tema maltractaments penso que és molt fort acusar a algú d'això i son ganes d'enfonsar a una persona que viu per la seva feina i que l'anteposa fins i tot a la seva família, recordem que la profesora té pares(que col.laboren activament),un germà, que també ho fa, un marit (que està a totes horesajudant després de la seva feina i sobretot una filla, a la que ha de portar amunt i avall pel festival. Srs. si la profesora tractes malament a les seves alumnes cap s'aproparia a ella pel carrer i és una cosa que fan constantment. Només dir que és molt bona profesora i millor persona i té l'admiració de moltes de nosaltres.

Anònim ha dit...

La manca de disciplina és una malaltia del segle XXI a la que l'actitud com la del pare que escriu aquest anònim, no ajuda gens. La professora del Dansa Jazz és una de les persones més professionals, però sobretot més humana que ens podem tirar a la cara, o sigui que suposo que el maltractament serà alguna "gilipollada" com dir-li a la nena que es posi més a la dreta o que estiri la cama. Total, una dictadura que ja m'hagués agradat a mi per Espanya!!
Si us plau, siguem persones.

Anònim ha dit...

Crec que els organitzadors del festival de Dansa Jazz prendran nota de les critiques rebudes per millorar d’aquí endavant. Sempre han treballat per que tot surti bé i tothom estigui content.

Potser aquestes millores hagin de passar per dissoldre la comissió de pares ja que el 95 per cent de les famílies no aprofitem aquesta oportunitat de formar-ne part i decidir sobre el Festival. (Democràcia del segle 21. És com la dels altres segles: si no votes no tens dret a queixar-te).

També es podria millorar tornant a celebrar els Festivals de fi de curs amb entrada gratuïta, ja que a algú li sembla car pagar entre 5 i 6 euros per presenciar un espectacle de dues hores gens mancat de qualitat. Amb aquesta mesura les famílies haurien de tornar a fer-se càrrec de la despesa ( de 60 a 150 euros) per la compra dels vestits que desprès son molt útils per omplir armaris quan no és carnestoltes o els fills s’entossudeixen a créixer.

Seria millor “reservar 2 o 4 entrades per a cada noia a les primeres files”, tal com diu el Sr. Pare, i no 8 com s’ha fet aquest any. Així si una família consta de dos pares, dos avis i un germà gaudiran molt més veient ballar la seva filla, neta ò germana en cadires separades. Potser podríem tornar a no numerar les cadires, així els que ens divertíem fa anys veient les corredisses dels primers en entrar per seure al davant, presenciaríem ara escenes increïbles degut a la demostrada millora dels coneixements dels Masquefins en l’art de la lluita cos a cos.

Si algú dels que no van estar contents del lloc a on van haver de presenciar el Festival compra entrades per anar al cinema, a un concert ò al Liceu, amb la mala sort de no ser dels primers també els tocarà un mal lloc. Ells no han trobat solució per acontentar a tothom però a nosaltres ens ho exigeixen. D’acord, ho intentarem, així qui ha d’anar a treballar i no pensa a encarregar la compra a algú altre, o qui és més mandrós que els matiners tindrà també seients privilegiats al costat de qui ha passat sis hores fent cua.

Per sort “la tirania del més fort” en aquest cas és la tirania de la Comissió de Pares, oberta a aquests, alumnes, familiars y amics. Ells prenen les decisions no artístiques que afecten als Festivals de Dansa Jazz, així que, Sr. Pare vingui a la Comissió a “posar remei” com demana, que les seves propostes seran votades com es correspon a la Democràcia del segle 21 que vostè enyora. I també podria presentar-se voluntari (no cal pagar si això el preocupa) per organitzar el festival, ja que la organització li sembla tant fatal.

La participació al Festival de fi de curs de Dansa Jazz a Masquefa ha estat sempre voluntària. Ningú obliga els alumnes a exhibir en públic el que han après o no durant el curs. És un acte totalment voluntari tant per qui participa com per qui l’organitza. Si algú decideix participar-hi ha de saber que haurà d’esforçar-se, respectar els horaris i treballar en grup. Si això el representa una excessiva pressió ò no el fa sentir a gust, per sort té l’alternativa de mirar-s’ho des de la cadira.

Jo, a més de dir: “el que no li agradi que no hi vagi”, li dic al Sr. Pare: Si no sap del que parla no ho faci. Si vol parlar aconsegueixi informació. Si vol informació sigui membre de la Comissió de Pares ò assisteixi a les reunions. Després parli tot el que vulgui.

Un col·laborador

Anònim ha dit...

150 alumnes = 300 pares/mares (com a mínim...) Què fàcil és criticar sense implicar-s'hi! Ànims a la Comissió per al proper festival i sobretot ànims Noemi, que aquests comentaris només serveixin per reafirmar-te com a gran professora i com gran persona que ets! Els que et coneixem només veiem en aquest escrit falsedats i enveja!

Anònim ha dit...

Sr. Pare Ud, viene a las reuniones que se convocan durante todo el año, para tratar éstos temas y otros? Es facil hablar desde fuera, yo estoy dentro de la comision y le invito a que venga y nos de todas las soluciones, yo personalmente se lo agraderé, porque le aseguro que no es facil hacer las cosas a gusto de todos. Noemi felicidades un año mas por el festival!!!!! y felicitar a las alumnas por su trabajo!!!.Sobre el "maltrato" no se hasta que punto podriamos utilizar ésta palabra, que Noemi tiene caracter, sí, pero es que lo necesita con 150 alumnas.No creo que sea nada facil!! Agradecerle a Noemi personalmente el trato que le da a mi hija y el haber confiado en ella que no mucha gente lo ha hecho!!!! GRACIAS NOEMI, Y CUENTA CONMIGO!!!!!!!Lidia, mama de Alba Gonzalez Cortes.

Anònim ha dit...

evidentemente..se nota que el que a escrito esto no esta dentro de la organizacion del festival.
Porque desde dentro las cosas se ven mas claras y todas esas sugerencias de las entradas estarian contestadas, porque no se puede hacer de otra manera.
Lo de la maltractacion de las alumnas es practicamente imposible, y lo digo yo que como alumna jamas he visto a la profesora maltractar o simplemente contestar a ninguna alumna.
Esta actividad es una de las mejores que hay en Masquefa.
Att:Alumna

Anònim ha dit...

No es facil llevar a cabo una actividad de 150 alumnas de tanta diferencia de edades desde 3 años hasta el grupo de adultas aguantando la pression de los padres que muchas vezes no estan deacuerdo con las decisiones de la profesora y no se toman en serio esta actividad.
DANZA JAZZ es la mejor actividad que hay en masquefa y no simplemente por una silla vamos a llevar a cabo todo este follon quando las primeras que estan agusto en la actividad son las alumnas que, ni mucho menos, son maltratadas por la profesora.
NOEMI respeta mucho a cada una de las almunas y la situacion de cada una de ellas, tiene en cuenta todos los problemas que las rodean e intenta ayudarlas. El unico problema que tiene Noemi es que és muy perfeccionista y le gusta que todo salga bien y esto requiere un sacrificio por parte de todos.
NOSOTRAS como alumnas estamos encantadas con nuestra profesora!!
NOEMI TE QUEREMOS, ESTAMOS CONTIGO, no agas caso de gente que no tiene NI PUTA IDEA tanto de organizacion como de baile.
Att:ANNA MOYA Y MIRIAM MOYA (alumnas de danza jazz)
pta: Y A QUIEN NO LE GUSTA QUE NO VENGA!!!!!!!!! Y PUNTO!!!!

Anònim ha dit...

Tothom te dret a queixar-se i a manifestar la seva opinió, tant si es vota com si no es vota i tant si es participa en l’organització com si no s’hi participa. Això és la democràcia.
A mi el que em fa vergonya aliena és la majoria de comentaris que hi ha aquí, no és un argument democràtic dir que el que no ajuda en l’organització que calli o si no li agrada que marxi.
Crec que aquesta carta d’un pare l’encerta força. Hi ha moltes noies que diuen que les rondinen molt, que els retreuen coses que no tenen res a veure amb la dansa jazz. A vegades sembla que hagin de posar per davant de tot la dansa jazz i només haguessin de viure per això. I cal dir que són nenes o noies normals, no tenen cap mena de problema que les obligui anar a un especialista, com algú diu aquí. Dir això trobo que és un menyspreu a les nenes que no troben bé que les tractin així.
I de les entrades del festival, algú diu que la gent va anar a fer cua a la matinada per a treure les entrades, i és cert, però moltes de les persones que van fer cua a la matinada es van haver de conformar amb entrades del darrera de tot, tal com diu el pare de la carta, algunes de les persones van acaparar totes les entrades de les primeres files, i jo també crec que això s’hauria de solucionar.
Cal recordar que cadascú participa i ajuda en les coses fins on vol i fins on pot i si no ho fa no s’ha d’excusar de res ni donar explicacions. I mal anem si la gent no sap encaixar les critiques i l’únic que s’argumenta és que participi en l’organització o que calli o marxi.
Una de Masquefa

Anònim ha dit...

Aquí el que s'argumenta és que no s'acusi a la gent d'una cosa així, i que precisament, el que argumenti que ho fagi amb coneixement de causa, i no només pel que a la gent li sembla. No es tracta d'obligar a ningú a ajudar, l'ajuda ha de sortir de cadascú, i qui no pot no té perquè donar-se per al.ludit, perquè no se li ha retret res. Però això va a consciència de cadascú. I d'haver de viure pel jazz...millor no en parlem, perquè l'única cosa que es demana és assistència, i això implica disciplina, cosa que ja ha de venir des de casa.
L'important aquí és l'educació i les ganes de millorar les coses que ens impliquen, i no tirar pel dret amb acusacions que no es sustenten per enlloc. Poca feina, la veritat.
E

Anònim ha dit...

Tothom té dret a queixar-se pero el que no hi ha dret és a fer una acusació tant greu com la dels maltractaments. Fa 13 anys que faig dansa jazz i mai m'he sentit maltractada, intimidada o res per l'estil per part de la mestre. Al contrari, la Noemi sempre m'ha intentat ajudar en els meus problemes. Crec que les alumnes passem una bona estona fent jazz i la prova és que cada any la gent repeteix i aumenta el número d'alumnes(per qui no ho sápiga hi ha una llista d'espera per entrar a fer jazz en certs grups).crec que si el pare del primer comentari portes raó seria impossible la existència de 150 alumnes matriculades (la gent hauria de pensar bé el que diu).

Noemí, que no t'afecti tota aquesta historia la gent que de veritat et coneixem i estem amb tú dia a dia al teu costat realitzant aquesta activitat sabem que tot aixó és fals. Hi ha molta gent que per lo que es veu té poca feina i no sap com passar el temps lliure !!!
Silvia i Mire

Anònim ha dit...

ES POT CRITICAR I OPINAR QUAN ES TENEN TOTES LES VERSIONS, I EN AQUEST CAS SEGURAMENT, ÉS TRACTARIA D'UNA CRITICA CONSTRUCTIVA.
EL QUE NO ES POT ÉS DIFAMAR, I AIXÒ, MALHAURADAMENT, ÉS EL QUE HA PASSAT AQUI.
A MÉS CREC QUE S'HA ACTUAT DE MOLT MALA FÉ PUBLICANT AQUESTA "OPINIÓ" EL MATEIX DIA DEL FESTIVAL (IGUAL QUE LA BARALLA). SI S'HAGUÉS ACTUAT AMB CONEIXAMENT DE CAUSA I AMB VOLUNTAT D'ARREGLAR LES COSES, S'HAURIEN ADONAT QUE HI HAVÍEN 149 PERSONES HISTERIQUES PEL FESTIVAL. DIC BÉ 149, PER QUÈ ES VEU QUE HI HAVÍA UNA QUE NO I QUE INTENTAVA FER LA PUNYETA.
A MES, AQUESTES 149 PERSONES PORTAVEN A LES SEVES ESPATLLES LA FEINA D'UN ANY SENZER I LA RESPONSABILITAT DE DEMOSTRAR TOT EL QUE HAVÍEN TREBALLAT DURANT TOT L'ANY.
I AQUI, SENYORS I SENYORETES, ES ON M'ENFADO, PER QUE TOTA AQUESTA FEINA ES PODIA HAVER ANAT EN ORRIS PER QUE UNA NENA O CINQ NO ELS AGRADA AQUEST TIPUS D'ACTIVITAT.

HO SENTO NOIES QUE US QUEIXEU, PERO NO ESTIC D'ACORD AMB LA VOSTRE MANERA D'ACTUAR. SOBRETOT PERQUE US AMAGUEU DERRERA DELS PARES I FEU QUE S'ENFRONTIN ELLS ANONIMAMENT EN UNA COSA EN LA QUE NO TENEN TOTA LA INFORMACIÓ.

I AQUI TANTA CULPA TENEN ELS PARES COM LES NENES, JA QUE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS NO IMPLICA QUE AGRADIN A TOTHOM. CADASCÚ ÉS LLIURE DE PRACTICAR EL QUE VULGUI EN EL SEU TEMPS LLIURE, I SI HI HA ALGUNA COSA QUE NO L'HI AGRADA D'AQUELLA ASSOCIACIÓ, LA DISCUTEIX AMB LES PERSONES RESPONSABLES, I SI CONTINUEN SESNSE AGRADAR-L'HI, ES DEDICA A UNA ALTRE ACTIVITAT, PERÒ SOBRETOT NO TORNIN A ACTUAR D'AQUESTA MANERA, JA QUE ESTAN ENSENYANT A LES SEVES FILLES A AMAGAR-SE DEVANT DELS PROBLEMES I A QUE NO ELS RESOLGUIN PER ELLES MATEIXES.

ESPERO QUE S'ACABI AQUI TOT AQUEST ENRRENOU, PER QUE SI ÉS UNA BROMA, ÉS DE MOLT MAL GUST, I SI ÉS VERITAT HI HAN MOLTES MANERES D'ARREGLAR LES COSES I AQUEST CANAL SENZILLAMENT NO ÉS EL MES IDONI.

PER CERT, TROBO INCREÏBLE QUE EN EL DIARI DE MASQUEFA SURTI EN PRIMERA LINEA AQUEST COMENTARI, QUAN A MASQUEFA HI FALTEN TANTES COSES, PISCINA COBERTA, UN TEATRE COM CAL, UNA SALA PER FER DANSA EN CONDICIONS ABANS DE QUE ALGUNA NENA ES TRENQUI UN GENOLL,ARREGLAR L'ALZINAR, NETEJAR EL TEATRE...I MES

Anònim ha dit...

¿Algú dels que té queixes ha parlat amb la professora?
Crec que és millor parlar amb ella per esposar els problemes. Sobretot si no coneixen les dues versions, ja que fer acusacions contra educadors basant-se només en el que ens diuen els fills és el camí fàcil i pot donar sorpreses.
Parlant s’arreglen els conflictes. Deixem-nos de comentaris anònims si us plau.

Anònim ha dit...

HOLA, SOC ALUMNA I MARE DE DUES ALUMNES DE LA NOEMI, I NO SOLS AIXO, SINO QUE TAMBE SOM AMIGUES.

LES MEVES FILLES ESTAN EHAMORADES D'ELLA I VICEVERSA.Y JO HE VIST AMB ELS MEUS PROPIS ULLS COM TRACTE A TOTES LES NENES I US PUC ASSEGURAR QUE HO FA A TOTES PER IGUAL, CARINYO, RESPECTE, PACIENCIA.......

NO NOMES ES PROFESSORA DE DANSA QUE ES PREN EL SEU TREBALL DE DEBO, SINO QUE TAMBE UNA PERSOSA QUE SAP ESCOLTAR I SAP AJUDAR A QUI HO NECESITA DINS I FORA DE LA FEINA. I HO DIC PER EXPERIENCIA PERQUE JO PERSONALMENT HE TINGUT PROBLEMAS PERSONALS QUE GRACIES A ELLA HE POGUT SOLUCIONAR ABANS.

FA 9 ANYS QUE ESTIC AL POBLE I LA NOEMI ES UNA DE LES PERSONES QUE GRACIES ELLA EM SENTO COM SI FOS DE TOTA LA VIDA.

NO HE VIST MAI UNA PERSONA TANT BEN ABINGUDA AMB LA SEVA FAMILIA, I JA NO DIGO NA DE LA CANTITAT D'AMICS QUE TE. UN FOTIME I TOTS MOLTS WAYS, INCLOSA JO.

CREC QUE AIXO HO DIU TOT D'UNA PERSONA.

HA QUEDAT CLAR COM ES LA NOEMI???

EN RESUM:

-SIMPATICA
-CARINYOSA
-MOLT BONA AMIGA
-MOLT BONA PROFESSORA
-MOLT BONA ESPOSA
-MOLT BONA MARE
-MOLT BONA FILLA
-MOLT WAYS
-MOLT DIVERTIDA
-AMB UNA PACIENCIA
...................................
BUENO VALE! ALGUN DEFECTE TAMBE TE, NOMES FALTARIA! QUI NO?.

NOEMI, DE VEGADES TAMBE HAURIES DE PENSAR MES EN TU MATEIXA!!!

LA PERSONA QUE HA FET AQUELLA CARTA TANT DESAGRADABLE NO TE NI IDEA DE COM ES LA NOEMI. ELL NO LA CONEIX, JO SI!!!!

ANIMS NOEMI, T'ESTIMEM.

SALUTACIONS A TOT MASQUEFA.

Anònim ha dit...

hola noemi soc la sandra, tinc 4 anys i et vull dir: guapa, pasosa, tastimu.

Anònim ha dit...

NOEMI SOC LA MARIA I TINC 6 ANYS.
ANSEÑAS ALS BAIS MOL BE
ETS MOLUAPA TASTIMO

Anònim ha dit...

Me pregunto si no serás tú quien se sento delante del todo el día del festival faltando al respeto a todas aquellas personas que habían madrugado para conseguir su entrada.Supongo que tampoco debes de ser de los que como buenamente podemos colaboramos en el montaje del espectaculoNo claro,tu debes de ser de los que por lo vagini van tirando piedras y escondiendo la mano.Que sepas que las puertas las tienes abiertas para exponer tus ideas de mejora, o acaso no las tienes,claro, es que no es fácil contentar a todo el mundo eh,amigo?durante todos estos años se ha consequido que todos los que estan en el escenario se comporten como verdaderos artista.Espero ver pronto, que los que habemos abajo, nos comportemos como un público respetuoso .
Cuando puedas vete a ver los festivales de danza que se hacen por ahí,así apreciaras los que tienes aquí en Masquefa.
Que tengas un buen día cariño.

Anònim ha dit...

A mi em sembla increïble que algú que no té ni idea del tema pugui opinar ni mol menys criticar.
Jo sóc ex-alumne per problemes personals pero em continuaria dient alumne perquè mai ho agués deixat.
ESTIC MOLT ORGULLOSA D'ALLÒ QUE HE FET I SI ALGÚN DIA TINC L'OPORTUNITAT DE TORNAR HO FARÉ.
Respecte al maltractament...vosté ho ha vist senyor? Hi ha nenes que el que volen es ser el centre del festival però aquí tots som el centre sap? No se si m'explico però jo porto 7 anys realitzant aquesta activitat i mai m'he sentit maltractada, es més, es bó que la professora sigui estricta i seriosa, sinó ho fos, no tindriem aquests meravellossos festivals.
Tema entrades i tal...fem el que fem sempre hi haurà algú a qui no lo agradi però es el que hi ha.
Noemí no et deixis enganyar ets més que una professional, sempre has estat amb nosaltres ;)
Natalie