dissabte, 21 de juliol del 2007

Daniel Sáez és finalista del Sona9

El concurs de maquetes

Els 18 del Sona9

Ja tenim els noms dels
grups que passen a la
segona fase del Sona9!
Quin t'agrada més?
És difícil triar!


La música més innovadora i fresca feta a Catalunya ja té divuit noms. Són els divuit grups que han passat a la segona fase del concurs de maquetes Sona9. I hi tenim de tot. Des del rock amb més canya de Naraina Mekatxis a la cançó d'autor, amb els Teixits del Daniel Sáez, la guitarra de la Bikimel o els poemes urbans del Gonçal, passant per moviments musicoculturals, com el gruixudisme.
Tots comencen a sonar amb força a casa nostra, i tot i que El crack del Sona9 ja ha fet les seves peculiars apostes sobre qui serà el guanyador, aquí encara no ens acabem de decidir. Els finalistes són aquests: 121dB (València), Albert i la Banda dels 13 (St. Carles de la Ràpita), Aürt (Esplugues de Llobregat), Bikimel (Sabadell), Daniel Sáez (Masquefa), El Pèsol Feréstec (Barcelona), Elias Marzal (L'Hospitalet de Llobregat), Gonçal (Barcelona), Hemisferi Centre (Terrassa), Ix! (Sabadell), (((j))) (Barcelona), [Krater] (Terrassa), L'Atelier (Barcelona), Manel (Barcelona), Mecatxis (Ripoll), Naraina (Barcelona), Nodi (Ivars d'Urgell) i The Gruixut's (La Bisbal d'Empordà).
A Ritmes hi podràs trobar algunes de les seves cançons en format mp3 perquè puguis veure el que es cou en el panorama musical català. Però també els pots escoltar a la ràdio a iCat FM, on Bruno Sokolowicz i Lluís Gendrau dediquen un espai al concurs cada dissabte de 16h a 17h. Les semifinals del concurs seran aquest mateix setembre i el guanyador podrà gravar la seva cançó en un estudi professional.
A més, esclar, dels concerts després del concurs, que es multiplicaran com bolets. Sobretot perquè estem segurs que aquests grups es guanyaran un bon munt de fans. I si no et canses de descobrir música nova (i bona) no t'oblidis de passar pel Memoràlia, on trobaràs tots els guanyadors de les anteriors edicions del concurs.

· Noticia publicada a SptnikTV el 20.07.2007 ·
· Posa't una melodia al teu telèfon mòbil!!: Daniel Sàez ·

1 comentari:

Anònim ha dit...

DANI, ETS UN FERA DE LA CANÇO, TANT DE BO QUE GUANYESIS.