dilluns, 14 de maig del 2007

Alternativa de Masquefa es presenta

Acte de presentació de Alternativa de Masquefa

Avui dilluns dia 14 de maig de 2007, a les 8 del vespre (20:00 hores), a la Sala Polivalent Rogelio Rojo, del carrer Santa Clara, es farà l’acte de presentació de la candidatura:

ALTERNATIVA DE MASQUEFA – FIC

Tothom hi està convidat

52 comentaris:

Anònim ha dit...

He asistido a esta presentación y tras escucharlos no me queda la menor duda de que es la candidatura con más garantías, aparte de eso, son gente con formación y que saben lo que interesa al pueblo, mejor dicho, que dejarán que el pueblo se exprese. si es cierto lo que exponen, estamos ante la mejor candidatura en estas elecciones.
Aunque siempre he votado a los mismos, me estoy planteando muy seriamente cambiar mi voto.

Anònim ha dit...

M'agradaría saber per que no hi eran tots, a lo millor tant sols aquest son presentables.

Anònim ha dit...

CREC QUE EL CAP DE LLISTA ES UN APROFITAT, QUE NOMÉS MIRA PER ELL, O NO US ENRECORDEU DEL TEMA ABOCADOR?? TAN CRITICAR-LO I AL FINAL LI POSEN PASTA SOBRE LA TAULA I SEN VA ATREBALLAR AMB ELLS. PER ELS DEMES DE LA LLISTA, N'HI HAN MOLT QUE NO CONEC I ALTRES QUE PORTEN MIXA VIDA FORA I ARA QUE VEUEN QUE PODEN COBRAR ES FIQUEN EN LLISTA! DE LA LLISTA, N'HI HAN 2 O 3 MOLT VALITS PERO VAN PER OMPLI.

Anònim ha dit...

Se presenta uno que viven en Valencia creo que poco va ha hacer por Masquefa. Creo que quieren hacer más ruido y no hay un proyecto elaborado. Necesitais 4 años más para poder poneros de acuerdo y crear un proyecto sólido y quizás esteis preparados para poder hacer un buen trabajo sin improvisar las listas y rogar apoyos para completarla.

Anònim ha dit...

Quisiera contestar alguna opinones:

Lo que se necesita para hacer un buen trabajo son ganas de hacerlo, no implica el lugar donde se haya nacido o se viva.

Una altre questió es la de l'abocador; sabem molt bé que aquest és un dels problemes més greus de la nostra vila i així es recull amb el nostre programa. D'altra banda, he de dir que durant molts anys he lluitat per que es tanqui l'abocador, sense cap mena de lucre, solament perquè perjudica greument la salut i el medi ambient de les persones que hi vivim aprop i gairabé sempre sols els membres de la Coordinadora.

Les persones que formem la llista de ALTERNATIVA DE MASQUEFA tampoc en tenim cap anim de lucre, són gent honrada que ens guanyent la vida amb el nostre treball, i tan és on vivim, el que en realitat compta son les ganes que en tenim de fer les coses ben fetes, tots sabem que n'hi ha gent que hi viu a la vila desde sempre i treballa allá, inclús a l'ajuntament i que els importa bén poc els problemes dels vilatans.

Queremos dar las grácias a todas aquellas personas que nos dan ánimos, que nos paran por la calle y nos recuerdan que hay que cambiar muchas cosas en el ayuntamiento, a las que nos dicen que se necesita un aire nuevo y gente con entusiasmo y ganas de trabajar,
Tambien dar las grácias a todos los que critican nuestar candidatura, por que incluso de ellos estamos dispuestos a aprender.

Dolor. 3ª en la llista de ALTERNATIVA DE MASQUEFA

Membre de la COORDINADORA D'AFECTATS PER L'ABOCADOR DE CAM MATA

Anònim ha dit...

Toda persona tiene derecho a una segunda oportunidad, ¿los que voten a la actual alcaldesa no le están dando la tercera oportunidad?, y en este caso concreto seguro que el fallo está garantizado, pues salvo organizar fiestas y hacer obras de última hora "sin pies ni cabeza", no saben hacer otra cosa.
Todos sabemos que "los otros ya habituales", no se pueden considerar "muy limpios", pero personalmente prefiero un tunante listo que un honrado no capaz.
Como podemos votar a unos dirigentes que si consiguen una subvención la pierden por no hacer nada.
Nos quedan las otras opciones: Dudas? pues claro, pero en este caso hay más posibilidades de acertar, ya que el fallo no está garantizado.
Lo que no tengo ninguna duda es que la Dolors lo haría muy bien, sobre todo en el tema medioambiental.
Jo estic a favor de l'Alternativa .

Anònim ha dit...

La proposta és bona i en aquesta llista hi ha gent molt vàlida. Amb una mica més de temps segurament haguessin reclutat més adeptes i no haurien hagut de recórrer a familiars. La gran pega que li trobo és el cap de llista, que al cap i a la fi és qui entraria a l'ajuntament i no me'l veig... Tots sabem qui és en Francesc Mas i preferim que es dediqui a la ceràmica, almenys així no fa mal a ningú.

Anònim ha dit...

Segur que aquesta llista tindrà força vots.
Pel que llegeixo en aquests comentaris, sembla que als partits de sempre els fa molta por i posant aquestes critiques i aquestes mentides contra la llista i contra el Mas, trobo que encara els fan més propaganda. Passarà com amb el Carod, com més el critiquen més gent hi ha que el vota.
El Mas, la gent de Masquefa el coneix de tota la vida i tothom sap que és una bona persona i que no ha fet mai cap mal a ningú i tothom sap que sempre que ha estat en algun grup o entitat s’han fet les coses molt ben fetes. I el Mas és una persona que no es deixa subornar per ningú, ni per els de l’abocador, ni pels poders fàctics de Masquefa. Crec que és el millor candidat de tots.
El meu vot i el de molta gent que conec és per ell.

Anònim ha dit...

És curiós, en la noticia que va publicar Diari de Masquefa de la presentació del grup Entesa per Masquefa no hi va haver cap comentari, en aquesta d’Alternativa de Masquefa ja n’hi han una pila i per la mena de comentaris que hi ha sembla que si que tenen por que els prenguin vots als que fa massa anys que estan a l’Ajuntament xuclant de la bicoca. Ja era hora que sortís una llista que planti cara.

Anònim ha dit...

Crec que el cap de llista no esta preparat. Treballa a l'abocador de Masquefa. A la llista tenen tota una familia, si la idea es tan bona com es que no s'ha aderit més gent? hi ha molta gent que va per ompli, altres per interesos personals per els seus carrers i altres que no saven amb que s'ajunten. Oju a la llista n'hi han de bons, pero els dolents fan més por. Hi ha gent que només es vol ficar per fer una escola de tennis per ell,cobrar, i no fer res més. No se, trobu que no es una bona llista. El meu vot no el tenen, i crec que molts dels comentaris son d'ells mateixos, ja que aquesta pagina esta relacionada directament amb ells.

Anònim ha dit...

QUIM, quan vulguis tenir una informació de primera mà no en dubtis de contactar amb nosaltres, de bona gana i cordialment contestarem a totes les coses que dius. No volem que ningú en tingui una idea errònia del que som.
En aquesta llista no n'hi han bons ni dolent, hi ha persones que done'm la cara. I mira si estem segurs de tenir les masn netes que fins i tot, algú com molt bé dius, tenen els seus fills a la llista.

Naturalment que pots votar la opció que creguis més correcta, estem en una democràcia, i som responsables del nostre vot. Pensa-ho

Una salutació.

Dolors.

Anònim ha dit...

abans de res, aclarir que no soc de cap partit ni interessat de cap llista; després en relació als comentaris que he llegit, dir que criticar per criticar, es una posició molt fàcil, tipic de gent que no fa res i es queixa dels altres que si fan o volen fer,ara,sí esta bé, la critica constructiva , que serveix per aprendre dels errors i per millorar;
altre punt, persones que pensen que la gent només es presenta per interessos personals, demostra ser una persona que només faria coses si es beneficies personalment, i no creu ni enten que es la democracia, ni sap el que representa ni la feina que comporta voler presentar-se en una llista per fer coses per totes les persones que viuen en un poble,no només per amics, coneguts, familiars o afiliats, etc....
crec que es important respectar totes les opcions, i cada un votar a aquella llista que més cregui que pot millorar la qualitat de vida de tot el poble; i intentar, que no siguin persones que juguin amb els diners i el destí d'aquest poble.

Anònim ha dit...

a un altre cosa, ara he vist que aquest grup de persones d'aquest lista, demanaven gent per la seva llista que volgues presentar-se,
crec que han estat els únics, un punt interessant, i no cop altres llistes que es un cercle molt tancat,
i que tenen altre formes de triar la gent.
Resum: democràtic i participatiu.

Anònim ha dit...

Bravo por este último comentario, hay personas que si que saben diferenciar el grano de la paja.

Anònim ha dit...

Tan sólo con recibir e-mails como el que reproduzco a continucaión ya es suficiente recompensa por el esfuerzo que estamos haciendo por la candidatura, aunque no tengamos muchos votos, esto recompensa, y nos indica que estamos en la dirección correcta.
"Hola, soy una vecina de Masquefa. Ahora mismo vivo en Can Valls, y voy a ser muy clara: no me gusta ni la política ni los políticos. Hasta ahora todos los que han estado como alcaldes en este pueblo, solo se han dedicado a contruir y a cobrar, haciendo muchas cosas ilegales.
No tenemos servicios, no tenemos ningun parque en condiciones para llevar a nuestros hijos y... ya no os hablo de las urbanizaciones, es para mear y no hechar gota.
Espero que mi voto os haga coger más fuerza y que llegue el
momento en que podais llevar a cabo todo lo que pretendeis hacer por el
pueblo.
La "señora alcaldesa" tiene que estar tirándose de los pelos !!!
BUeno, tan sólo desearos mucha suerte y nos vemos el dia 27. Contad con mi voto."

Anònim ha dit...

Mai m'ha agradat la forma de fer dels polítics, parlan molt i no diuen res; i les poques coses que diuen interessants no les compleixen.

Honestament, en la candidatura de l'Alternativa, crec que hi ha gent desinteresada i amb molta motivació per a fer coses bones per al poble; segurament no totes les propostes que diuen`, ja que no deixen de ser aixo, propostes; però segur que li donarien un gir al poble.

Veig que si que hi ha gent de la mateixa familia...bueno, si, crec que els components d'una familia poden coincidir en la seva manera de pensar, no crec que això suposi cap problema, aixi tindran més comunicació en l'equip.

No conec al Francesc Mas pero l'he sentit parlar i trobo que esta perfectament capacitat per a ser el cap de la llista d'una candidatura que considero que farà coses bones i les farà correctament.

Anònim ha dit...

En relació a les critiques, contra el Francesc Mas, que treballava en l'abocador, crec que es caure molt baix, ja que això es totalment personal i res a veure amb el fet de voler presentar-se per millorar el poble on viu; a més a més, que cada persona treballa allò on vol o la majoria de vegades on pot, no significant, que estiguiel treballador d'acord amb les decisions dels directius o el tipus de feina que faci aquella empresa/entitat o altres.
Veig uns arguments molt pobres, de menysprear per menysprear i prou.

Anònim ha dit...

Aquest texte, esta dirigit espeecialment als governants actuals del poble de masquefa:

"Quien NO SE DETIENE NO SABE A DÓNDE VA, NI DÓNDE ESTÁ, quizás NO SABE POR DÓNDE SE DIRIGE NI PORQUÉ LO HACE. Puede que esta obra pequeña, en tamaño, y GRANDE, EN SENTIMIENTO, nos ayude a hacer una PAUSA, UN SILENCIO, una brecha por donde irrumpa la claridad del COMPROMISO SOLIDARIO. La comunión del TRABAJO Y LA CULTURA, de lo POSIBLE Y LO NECESARIO, DE LO PRESENTE Y LO ANHELADO( Hijos de lo vivido, así como de lo CONSEGUIDO y lo FUSTRADO), discurren parejos como los rieles de las vías.
QUE A TRAVÉS DE ESTAS LINIAS entre refrescante viento para alimentar EL CAMINO PARA UN MUNDO MEJOR".


Esperem que si surten noves persones elegides , siguin aquest refrescant vent, tant necessari pel nostre POBLE, per TOTS, des del primer fins l'últim.

Anònim ha dit...

Mejor no beber antes de escribir, sino ya vemos lo que pasa.
O tal vez es muy profundo. ¿quién sabe?.

Anònim ha dit...

Jo soc de Barcelona,pero os vull dir que enveixo el poder que teniu els pobles de poder tindre una alternativa sobre els tres o cuatre partits que tenen el monopoli dels diners ( que es l'unic que busquen en definitiva)y que amaguen sota unes conogudes cigles no mes que falsos sonriures y promesas fatuas y que tenen com a finalitat recapta a les sevas files llepaculs que es submetin a la dictadura d'un partit per sobre del que façi falta.A la meva ciutat fa tems que ja es masa tard per cambia en favor dels ciutadans som masas,amb moltes pos i els dos o tres grans partits saven aprofitarse d'aquestes pos pel seu interes,encara podeu controla el vostre futur per sobre dels sevas ganes de poder,teniu una alternativa,vaja crec jo.El meu interes?soc un simple , d'aixo,Dominguero de cap de setmana que fa mes de 40 anys que veu les millors vistes de Monserrat desde el vostre,guapo poble.Sort a "tots".

Anònim ha dit...

El Francesc Mas era membre de la Coordinadora contra l'Abocador i va començar a treballar a CESPA a Barcelona (l'empresa que explota l'abocador), però no va plegar de la Coordinadora. També va entrar a la junta de L'Alzinar com a voluntari, com tothom, va voler posar-se un sou, en va sortir de mal borràs i va denunciar L'Alzinar per motius laborals. Així, que ni un pam de net.

Anònim ha dit...

En la candidatura hay muchas personas, y podemos asegurar que algunos de ellos, como se suele decir, "muy peleones", por tanto vigilaremos muy de cerca todas las actuaciones tanto de la oposición como de la nuestra y si comprobamos que alguno trata de hacer algo por interés propio, contra la ley o contra los intereses del pueblo, nosotros mismos lo denunciaremos ante la opinión pública o lo llevaremos ante la justicia.
Esto es válido tanto si obtenemos un regidor como si obtenemos varios, pero es obvio que con más regidores nuestra actuación como independientes sería más efectiva.
Como somos un grupo muy plural es lógico que cada uno tenga objetivos más definidos en una cuestión concreta, lo cual yo no lo considero un defecto ni un interés malintencionado.
En nuestro caso concreto, relativo a las urbanizaciones, he llegado a leer que somos unos interesados por que lo que queremos es que terminen las calles. ¿Si toda Masquefa estuviera con las calles llenas de agujeros, embarradas cuando llueve y todas las casas oliendo mal porque los sanitarios echan los desechos a una fosa que está a unos metros de tu casa, QUE ES LO QUE ESTARÍA EXIGIENDO, A VOZ EN GRITO, TODO EL PUEBLO DE MASQUEFA?

Anònim ha dit...

Hola soc antipolítics però teniu el meu vot assegurat, ja que estic fins els co... de veure com una p... garrapata al Duran del PSC legislatura tras legislatura i com jo hi ha molta gent que no el traga, perque es veu que es una garrapata xupadora que porta tota la vida xuclant de l’Ajuntament. El meu vot el teniu i espero això si que pacteu amb qui vulgueu a excepció del PSC i el garrapata xupador del Duran

Anònim ha dit...

LLevas razón, no se cómo este personaje puede estar tantos años enchufado en el ayuntamiento, segurament es porque no sabe hacer nada más que vivir del contribuyente, ya es hora de que gente asi salga del ayuntamiento y que entre otra que sea más limpia y menos hipócrita.

Teneis mi voto tambien porque en la charla de presentación vuestro representante fué el único que se veia más coherente y por que estoy harto de ver las mismas caras falsas de siempre.

Anònim ha dit...

Todos sabemos que los dirigentes actuales no son buenos, pero en mi opinión hay debates mucho más interesantes que el hablar de personas.
Hay va una pregunta: ¿Tiene razón el Francesc Más cuando dice que hay que detener el crecimiento desmesurado y acabar los servicios y equipamientos de lo que actualmente tenemos, para conseguir mejor calidad de vida?.
¿O es mejor seguir creciendo mientras haya demanda y cuando esta se acabe, dedicarse a mejorar o acabar lo incompleto o deteriorado?.
¿Tendría que implicarse un Ayuntamiento en un tema de contaminación ambiental que puede tener graves consecuencias para sus habitantes?.
¿Es correcto el derroche que hacen todos los ayuntamientos cuando llegan las elecciones, tanto en obras como en propaganda?.
¿Es Vd. de los que permiten que el Ayto. le compre mediante una cena, un regalo o cualquier cosa similar a un soborno?.
Si la gente se hiciera estas preguntas llegarían a discernir donde están las persoans que serán buenas para el pueblo.
Yo personalmente no me fiaría nada de alguien que me soborna para que le vote, seguro que consideran el soborno como algo normal dentro de la actividad de los políticos.

Anònim ha dit...

Yo te contesto.
Tema crecimiento.
1. E1 crecimiento desmesurado no es controlable puesto que vivimos en una sociedad capitalista y libre. Las empresas son libres para construir y los ciudadanos libres para vivir donde quieran. El problema es más complejo si Masquefa continua mejorando sus servicios, mejora la frecuencia del ferrocarril (pasara a partir de este año cada 20 minutos) y en Barcelona los pisos sean tan caros, Masquefa, Piera, Capellades todos ellos crecerán queramos o no nosotros. Por ello creo que es necesario planificar el crecimiento y utilizarlo para conseguir que mejoren los servicios. Es una teoría la de controlar el crecimiento de una población muy bonita pero muy dificil de prácticar tanto legal como funcionalmente.

Contaminación ambiental.
2.La deixalleria es un tema complejo. Ninguno queremos que este cerca de nuestras casas pero la administración decidió que tendría que estar ahí. Es Hostalets el que firmo y ahora dificilmente Masquefa podra cambiarlo. Además existe un problema técnico la ley exige que los explotadores de la deixalleria tienen la obligación de seguir gestionando los residuos tras su cierre durante 50 años en caso de finalizar antes de lo acordado no tienen por que hacerse cargo y ¿Que haríamos entoces con los residuos? Creo que sería una bomba de relogiería.
Propaganda.
3.No hay que engañar a nadie el ayuntamiento no pone un duro para las campañas electorales, son los partidos politicos los responsables si alguien tiene constancia de lo contrario que lo denuncie ante la comisión electoral.
4. Los sobornos y usar el dinero del ayuntamiento para actos electorales también es ilegal debes denunciarlo ante la comisión electoral y el juzgado. O no lanzar falsas sospechas. A mi no me consta que ningún acto se pagara con dinero del ayuntamiento ni que se convocara desde el ayuntamiento. Al acto del PSC al cual asisti me cobraron 5 euros y fui por que quise soy libre de elegir igual que tu. Ahh no me regalaron nada pero me gustaron sus propuestas.

Anònim ha dit...

Una cosa esta clara es que la propaganda electoral genera en toda cataluña toneladas de residuos.La gestion de residuos es cosa de todos.TODOS PAGAMOS,no solo con dinero,yo creo que tambien con nuestra salud; Para llegar al poder los policos generan tanta mierda que da asco.

Anònim ha dit...

Quiero contestar a anonimo de dos anteriores;

Naturalmente que el ayuntamiento no paga campañas, faltaria más, pero si que los que estan en el ayuntamiento hacen grandes festejos a los que van a hacerse propagana y a hacerse la foto y a aprobechar todos los actos para dar la mano y la falsa sonrisa, sobre todo a las personas mayores.

Y claro que gustan las propuestas que hacen, son la mar de bonitas y las colocan de fábula, otra cosa es llevarlas a cabo y tener gente competente dentro. Solo hay que ser inteligente para saber quien las hace, y que es lo que ha hecho.

En cuanto a la deixalleria, supongo que te refieres al abocador?, no, pues bien, de aqui 50 años ves a saber donde estará CESPA, pero si te puedo decir donde estaremos nosotros y nuestros hijos con esa montaña de mierda al lado. No vale asustar diciendo que ellos la gestionaran 50 años, vale decir que es la Generalitat la que ha de velar por la salud pública de todos y comtrolar el seguimiento de esos depósitos de mierda. Tambien vale decir, que es el alcalde socialista o sociolisto el que ha vendido la salud de todas las personas que vivimos alrededor, y que la salud querido amigo o amiga, no tiene precio.

En cuanto al crecimiento desmesurado de una localidad, siempre es un desorden en todos los sentidos, cuanta más gente, más servicios y infraestructura se necesita, y un mal crecimiento tanto en urbanismo, cómo en estructuras se paga toda la vida, en la calidad de vida, la salud, el medio ambiente, espacios etc...

Se ha de llevar un control, una urbanización ordenada lo máximo posible, no una urbanización salvaje cómo se ha venido haciendo hasta ahora y que estamos pagando.

Eso, organizar con sentido común ha de hacerlo el ayuntamiento, para eso está, no para ser un organismo burocrático y de cobros de contribuciones como ha venido siendo hasta ahora.

Anònim ha dit...

El diumenge a la taula rodona amb tots els possibles alcaldables de cada llista que es presenten a aquestes eleccions 2007, vaig estar poca estona, perquè al poc temps ja havia sentit algunes mentides(per part de la representant del partit PSC), i de tots el que va sembla més sensat i que no es va dedicar a fer promeses i promeses(que després no cumpleixen) va ser el Francesc Mas.

Les pitjors de la taula rodona: la sra. d'Entesa i l'actual alcaldessa.

No se encara a qui votaré, però si tinc claríssim qui NO votaré.

VISCA MASQUEFA!!!

Anònim ha dit...

Pues no serán tan malas propuestas las hiciera quien las hiciera pues todos los demás partidos las copian literalmente (aunque alguno cambia la ubicación). Como son temas que estan aprobados y subencionados no depende la ejecución del PSC ni de ningún otro partido, pero si la adjudicación en la Generalitat.

Anònim ha dit...

El abocador fue inaugurado por el SR. Jordi Pujol.

Anònim ha dit...

La candidata d'entesa va ser molt patetica!! per mi que no sap ni on es l'ajuntament, tenia vergonya"agena" quan parlava ella!
La Alcaldesa molt malament, amb les mateixes promeses incomplertes de sempre! ens volia fer veure que ara es quan comensarien a fer! sera possible despres de 8 anys!!! ke trist! i el de ERC!!!! amb aquelles 3 preguntes seguides mes preparades que res!!!! kin fantasme!! jo nomes salvo, al de CIU i ALternativa, pq el Moraben, només serveix per riure, pq si ens hagues de governar, hem sembla que molta gràcia no faria!!

Anònim ha dit...

¿TU VOTO VALE UNA BUTIFARRA?

Anònim ha dit...

Tu voto vale : una rotonda mal hecha solo por llegar a tiempo para las elecciones? tu voto vale un mini parke hecho rapido para las elecciones?, tu voto vale arreglos en las calles de can valls hechos con el culo solo pq vienen elecciones? tu voto vale hipotecar todo el dinero para hacer una biblioteca? tu voto vale no poner soluciones para que los deportistas del pueblo ( niños ) tengar que marxar del pueblo para hacer su deporte? tu voto a valido par que en ocho años no se haya hecho nada? quieres que tu voto sea para seguir igual de mal? pues si es eso vota la alcaldesa ( PSC ), pq todo seguira igual!

Anònim ha dit...

Una rotona feta per la Generalitat i que evita que es tanqui el carrer Montserrat amb un muro.

Una Biblioteca projectada amb subvencions que no han costat diners al poble.

El CAP cedits els terrenys i amb la financiació per a que comencin les obres en Septembre.

La piscina amb els terrenys i financiacio.

La residencia d´avis amb el terreny i el projecte aprovat per ple.

...
Tots els partits politics pujam al carro per fer ells la inauguraciò.

Crec que si val el meu vot.

Anònim ha dit...

Si si.... encara no he vist res, i ja han passat 8 anys!!!!!!
8 anys!!!!!! 8 anys!!!!!!
Cada any tot estava aprovat!!! prou farses!!!! menys mentides!!! i feu mes pel poble!!! aquest any no!!!!!!!! com a minim jo i la gent que he parlat!! aquest any no!!! i pensa que els vaig votar!!! NO al PSC!! son els mateixos de sempre, senyal que cobren be!!!

Anònim ha dit...

Mireu, quan la gent està massa temps a l'ajuntament, cauen en una rutina ineficaç, desidia burocràtica i caduca, tot sel's hi va per la boca, están molt tranquils cobrant i dient mentides, no s'hi esforçen gens ni mica perquè en saben que hi ha gent que els hi creu i infeliços que pensen que fan alguna cosa pel poble, quan tots sabem que tot, absolutament tot, es fa amb diners del contribuent, no ens regalen res, cobran de nosaltres, fan amb els nostres diner el que li interesa més al seu partit i a sobre ens volen fer veure que treballen per el bé del poble.

Fins que a l'ajuntament n'hi hàgi gent preparada, sense interessos de partit, ni amb ambició de poder, no aniràn bé els ajuntament.

El més coherent i beneficiòs per un poble o ciutat, es que a l'ajuntament n'hi hàgi persones que realment estimin el seu poble, i que ningú estigui ocupan un llóc masses anys, que s'hi acostumen i després degeneren. Y d'això en sabem molt a Masquefa.

Anònim ha dit...

Ya que se ha hablado del asfaltado de Can Valls, expliquemos con detalle la barbaridad que ha hecho este Ayuntamiento:
Se ha realizado con escorias de fundición, es decir aquello que no acepta ni el abocador de Can Mata, lo han puesto en las calles para que la gente lo respire y el agua acabe depositandolo en los acuiferos.
El tema esta en manos de la Justicia para que lo investigue como delito ecológico y delito contra la salud pública.
En el caso de que los resultados de los análisis detecten elementos tóxicos para la salud, creo que tienen algo más de que preocuparse que de sacar unos cuantos votos en las elecciones.
En las rieras ya hay toneladas de este residuo. pues se hizo tan mal que un 20 % ya se lo ha llevaodo el agua.
Este es el Ayuntamiento que tenemos; gente que lo único que les preocupa es perpetuarse en el cargo aunque para ello puedan llegar a perjudicar la salud de los ciudadanos.
Si alguién conoce casos similares: ¡¡por favor denunciarlos¡¡

Anònim ha dit...

La meva pregunta i comentari va dirigida al que afirma, sembla que "con conocimiento" que les obres
- biblioteca, no ens costarà res que esta subvencionada? segons tinc entes, no subvenciona només un percentatge la diputació - generalitat(un 30% - 50% i similars, per tant , (la resta ho paga el poble?

- Construcció CAP i piscines, quina financiació tenen?
(bé quina pregunta més tonta, els diners de tots els contribuents)

- Hi ha els terrenys i la financiació?, però hi els projectes estan aprovats?

ai, em sembla que això esta pitjor que abans, però clar , ara a sobre volen "camuflar" les promeses.

res, el que no s'ha fet en 8 anys, no es farà en 4 més, i menys si el poble continua creixent sense volta ni solta, perquè es segueix generant necessitats.

- alguna persona, ha preguntat, quan creixera més el poble, vers l'any 2012-2014, als que estan governant?
això si ES IMPORTANT, tot el demés són paraules i promeses, res més.

Anònim ha dit...

Soy un Botiguer de Masquefa y si esta todo bien atado. Ayer vimos los planos, vi la financiación. Existe subención para el Cap, la biblioteca, la residencia de ancianos, y hay un acuerdo firmado para la construcción de la piscina. Creo que las candidaturas tendrían que informarse antes de lanzarse al vacio. El PSC ayer nos dio todos los proyectos a los botiguers y son muy buenos, y no me refiero a los proyectos del PSC sino a los proyectos que tiene atados el ayuntamiento. Yo no confiaba que fuera verdad pero ahora estoy seguro.

Anònim ha dit...

Si claro!!!!!!!!!!! es imposible, muchas partidas de las que dices no han salido a concurso y no estan ni proyectadas!! yo tambien se hacer un plano i mapa muy bonito antes de las elecciones!! te has dejado tomar el pelo!! subvenciones? si la mayoria no han salido!! anda y tira!! ha engañar a otros!! sino d'aqui a 4 años estaremos discutiendo lo mismo y diran : "necessitamos 4 años mas para acavar nuestro proyecto" !!! MENTIROSOS!!!

Anònim ha dit...

Un poquito de respeto. Las partidas están ya aprobadas y publicadas en el DOG y son públicas. ¿Quizás no has sabido buscar? ¿O te da tanta rabia que no puedes soportarlo?

Anònim ha dit...

Si no ha sabido buscar por que no le dices como lo ha de buscar o mejor, pones los enlaces directos para que se pueda comprobar todo lo que habeís expuesto.
Estamos esperando para comprobar si es verdad o sois unos mentirosos patologicos.
Por cierto también indicar donde está el proyecto, la financiación , la licitación y todo lo referente a la chapuza (con posible delito medioambiental ) del asfaltado de Can Valls. Explicadnos de donde ha salido el dinero para pagar esa chapuza electoralista.

Anònim ha dit...

Yo no soy del PSC con lo cual no tengo por que demostrar nada a nadie puesto que no defiendo ninguna candidatura solo ire a votar el domingo y el tiempo dara y quitará la razón a unos o a otros. Yo solo digo lo que se.
Por cierto el dogc, esta en:
www.gencat.org
Entra en diari oficial y busca.
No seguire contestando puesto que me importa muy poquito el tema.

Anònim ha dit...

Para cerrar el tema y el resto buscalo tu;
CAP

Descripción: Asistencia técnica para la redacción del proyecto básico y de ejecución, el estudio de seguridad y salud, la gestión de tramitación de licencias, el estudio geotécnico y el proyecto de actividades para licencia ambiental y posterior dirección de obra para la Nueva construcción del CAP Masquefa. Clave: CAP-06415 (2 vueltas)

Anuncio de licitación: DOGC núm. 4685, de 27.7.2006.

Presupuesto de licitación (IVA incluido): 145.973,00 euros.

Fecha de adjudicación: 5.10.2006.

Adjudicatario: Joan Francesc Serra i Monguió & Luisa Alonso Pedrosa (UTE).

Nacionalidad: española.

Importe de adjudicación (IVA incluido): 131.842,85 euros.

Tipo de contrato: asistencia técnica + dirección de obra.

http://teleregions.gencat.es/diari_c/4753/06300014.htm

Aqui te dejo la primera actuación despúes de la concesión. El resto como te comente buscalas tu por que a mi no me interesa seguir perdiendo el tiempo. Pero de obras si que sé y creo que más que tú.

Anònim ha dit...

Seguro que la dejan perder como el polideportivo!!! o seguro que en 4 años no esta hecho por no se que y despues si salen los otros 4años querran seguir! creo que presentan un equipo viejo, con demasiados años en el ayuntamiento y solo les interesa sus bolsillos. En lo que a mi respeta, ya an perdido mi confianza. NO TIENEN MI VOTO!

Anònim ha dit...

Volveran a subirse el sueldo los regidores socialistas si vuelven a salir, como hizieron la ultima vez? con las ganas que tienen de salir seguro que si!si se lo huviesen currado mas los 8 años...espero que les pase factura aver echo el vago!!

Anònim ha dit...

Els grans partits els interessa fer obres que valguin força i les constructores hi puguin fer un bon negoci.
Els partits estan molt endeutats amb els bancs i les caixes i una de les maneres que pacten per pagar (o que els perdonin els deutes) és donar negocis a les empreses participades pels bancs i caixes, com ara les constructores.
Masquefa de moment necessita més metges i més personal a l’ambulatori, la majoria d’hores del dia els seus despatxos estan tancats. Que en farem d’un nou i gran ambulatori amb el mateix personal que ara, doncs la gran inauguració amb la foto dels polítics.
Sort que ha sortit un grup nou que diu les coses pel seu nom i parla clar.

Anònim ha dit...

he pres la molestia de buscar al Docg aquest edicte de la licitació num. 4685 del CAP, i aquest anunci no surt.
he buscat pel nom, pel preu i en aquest DOCG no hi és.
bé espero que sigui una errada,perquè sigui també MENTIDA, ja seria massa.(però aquestes alçades ja res em sorpen).

avui ja jornada de reflexió, I esperem que tos reflexionem on volen anar i que volem pel nostre poble.

si ens equivoquem, ja serà massa tard.

Anònim ha dit...

bé, ara he trobat l'anunci a que fa referencia al comentari i es tan sols per redactar el PROJECTE I diu:

Objecte: assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, la gestió de tramitació de llicències, l'estudi geotècnic i el projecte d'activitats per a llicència ambiental i posterior direcció d'obra per a la Nova construcció del CAP Masquefareferència.

Aquest anunci es tan sols per la redacció del projecte, res més, no es per la construcció de l'obra, no consta res de la financiació de l'ajuntament , perquè ho fa la generalitat, i de moment això es del juliol/2007 i d'aquí a 2 mesos farà un any.

Anònim ha dit...

¡¡Asi que proyectos atados y muy buenos¡¡ segun he leido en un comentario más arriba.
También hay una resicencia de ancianos, la piscina,.... que supongo que será parecido a lo del CAP. Señors Botiguers, si queréis alguién que se preocupe por el pequeño comercio en Masquefa votad a Alternativa, son los únicos que en el debate lo dijeron abiertamente: ayudaremos en todo lo que nos sea posible al pequeño comercio, para evitar que la gente se vaya a comprar afuera, y de momento creo que son los únicos que son creibles a estas alturas, (bueno de Entesa no puedo opinar por que también son nuevos)y en caso de elegir otra candidatura aconsejo fervientemente que sea Entesa, con sólo pensar un poco, se ve claro que con los que han estado hasta ahora necesitamos gente que controle sus actos y lo explique a la ciudadanía, y que tenga imaginación y ganas de trabajar.

Anònim ha dit...

Senyors botiguers, de cap manera voldria dir-vos que no us heu informat bé, us preocupeu per el bon funcionament del poble, i per que les infraestructures siguin un fet i no solament paraules. Tant de bo que tothom en siguès així que estiguès al tanto del que es fa a l'ajuntament.

Es una llàstima que l'ajuntament que hem tingut fins ara no s'hàgi adonat que tenim al poble gent responsable i bons ciutadans,

Per una altre part, es extrany que el nostre ajuntament solament hàgi posat l'informació necesària dels temes que ens preocupen quan han estat properes les eleccions.

Quantes vegades he demanat informació de nombroses coses referens a obres i infraestructures i no les he pogut veure, simplement perquè no existien o perquè ningú m'ha sabut donar una explicació coherent.

D'altre banda, perquè es fan propaganda els partits al poder de fer ells les obres si les paga la Generalitat?? encara no saben que a la Generalitat i a les seves despeses les paguem tots.

En quin portentatge estan subvencionades les obres? serà gratuit gaudir d'aquest equipaments o serà com la residència de gent grand que s'haurà de pagar??

Realment, crec que fa falta TRANSPARÈNCIA.