dijous, 3 de maig del 2007

Contracampanya a Alboraia

Un col·lectiu de ciutadans d'Alboraia anomenat Calamar Fans Club en al·lusió al batlle, fan contracampanya "per contrarrestar les mentides i manipulació de les campanyes publicitàries de l'ajuntament, governat pel PP", ha dit un representant d'aquests ciutadans.

En les campanyes de l'ajuntament, clarament destinades a rentar la cara de l'actual equip de govern, es fa vore com de meravellosa és Alboraia i el munt d'avantatges que té viure en aquest poble.

"És per això que aquestes campanyes no aporten cap benefici per al poble, però sí per al partit que governa, que fa campanya electoral amb els diners del poble", continua.

En aquest sentit la Junta Electoral de València ha ordenat la suspensió de la difusió d'altres fullets repartits per l'ajuntament acompanyats per una carta del batlle on destaquen les lloances a la gestió de l'equip de govern en matèria de seguretat i policia local.

1 comentari:

Xandre ha dit...

Nota del BLOC d'Alboraia:

La Junta Electoral ha paralitzat la campanya sobre la gestió policial de l’Ajuntament d’Alboraia, “Treballem per la teua seguretat”. La campanya constava d’un fullet i també una carta de l’alcalde d’Alboraia, del PP, en la qual es fa menció a uns suposats mèrits en matèria de seguretat i policia. La iniciativa de la denúncia davant la Junta Electoral va partir del Bloc d’Alboraia.

La Junta Electoral ha resolt que se suspenga la difusió perquè la dita campanya “no resulta imprescindible para la salvaguardia del interés público o para el correcto desenvolvimiento de los servicios públicos, y por el contrario contiene alusiones a los logros obtenidos contraviniendo lo establecido tanto en el acuerdo de la Junta electoral central como por el artículo anteriormente mencionado” (50.1 de la Loreg).