dissabte, 23 de desembre del 2006

Torna al carrer per nadal

Manifestació pel dret a un habitatge digne !

Jornada de protestes contra l'alt preu de l'habitatge
Avui dissabte dia 23 de desembre del 2006,
a les 5 de la tarda, manifestacions a Barcelona,
València, Castelló, Elx, Benidorm, Maó, ...
S'han convocat manifestacions a la tarda
al Principat, el País Valencià i les Illes
Avui tornarà a ser un dia de mobilitzacions per a reivindicar un habitatge digne per a tothom i per a fer evident la dificultat que tenen milers de persones per comprar-se un pis. La Plataforma per un habitatge digne ha convocat manifestacions a diferents ciutats, a les cinc de la tarda: a Barcelona, València, Castelló, Elx, Benidorm i Maó, entre d'altres. Amb un clam unitari, es vol pressionar els governs perquè posin pre a l'especulació urbanística i a l'escalada de preus.
Sota el lema 'No torno a casa per Nadal perquè encara no me n'he anat', els manifestants volen evidenciar les dificultats per a accedir a un habitatge en condicions. La Plataforma ha fet públic un manifest, amb catorze reivindicacions, entre les quals destaquen: reclamar als governs una major despesa pública per a l'habitatge protegit, més mesures de pressió fiscal en relació als habitatges de propietat i la creació d'una agència que vetlli contra el frau immobiliari.
A Barcelona, la manifestació sortirà de la plaça de Catalunya; a València, de la plaça Sant Agustí; a Castelló, de la plaça Maria Agustina; a Elx, de la plaça Baix; a Benidorm, de la plaça de l'ajuntament; i a Maó, de la plaça de la Constitució.
· Noticia de VilaWeb · · Dibuix d'en Cesc, en record i homenatge seu ·
· Plataforma per un habitatge digne · · Prou especulació ·