diumenge, 9 d’abril del 2006

L’ Associació de Can Valls estrena web

Can Valls, Masquefa

Masquefa guanya un
nou espai d’informació
i de comunicació


El passat 28 de març l’Associació de propietaris Santa Magdalena de Can Valls van estrenar web, Can Valls, Masquefa.
Tal com molt bé expliquen, Can Valls, Masquefa neix amb la intenció que millori la informació i comunicació entre els ciutadans de Masquefa, contribuir a que les informacions d’especial transcendència per la salut, l’economia, treball, seguretat, etc. arribin al màxim nombre de persones possibles, a la administració local i a les administracions competents i siguin tinguts en compte a l’hora de pensar en el benestar de les urbanitzacions i ajudi també a millorar els serveis i les condicions del barri. Des de la web també es demana la col·laboració de la gent i s’ofereix la possibilitat de participar-hi.
L'adreça de la bitàcola de Can Valls, Masquefa és:
Les diverses possibilitats que ofereix Internet, els fòrums, les webs, les bitàcoles, han esdevingut un bon instrument d’informació i de comunicació per a tota mena de moviments, grups i associacions ciutadanes, són un excel·lent mitjà interactiu per a comunicar, comunicar-se i fer arribar les més diverses propostes i problemàtiques a tot arreu.
Amb aquesta iniciativa Masquefa guanya un nou espai d’informació i de comunicació, que segur que ajudarà a millorar algunes coses.

Benvinguts a la xarxa i llarga vida.