dissabte, 19 de setembre del 2009

Nits musicals al Bar Aloy de Capellades


El mític Bar Aloy de
Capellades recorda
els vells temps


El Bar Aloy de Capellades ha posat en marxa aquest estiu una singular iniciativa per rememorar les gresques d’abans. Es tracta de les nits musicals, que pretenen oferir un espai lúdic i gastronòmic per als nostàlgics o, senzillament, per als amants de la bona música i per aquelles persones que vulguin passar una bona estona.
Cada dissabte, de 9 del vespre a 12 de la nit, la terrassa d’aquest establiment capelladí que ja té més de mig segle d’història esdevé l’escenari d’aquest revival, amb la música en directe dels discjòqueis que fan sonar els clàssics dels anys 70, 80 i 90. D’aquesta manera, amb aquesta companyia de fons, els parroquians poden degustar un bon pa amb tomàquet i cava, un aperitiu, i gaudir d’una bona estona.
La propera cita és aquest dissabte, 19 de setembre, amb el DJ Manel Colom, que recordarà els vells temps de la ja desapareguda discoteca 55 de la Torre de Claramunt. Dissabte vinent, 23 de setembre, serà el torn de repassar la música dels 70, 80 i 90, amb el DJ Miquel Llansana. En cas de mal temps, les vetllades es faran a l’interior de l’establiment.
El Bar Aloy va obrir portes l’any 1945 al bell mig de Capellades, al carrer Major. Durant anys, el bar i la seva terrassa han estat un referent per a generacions de capelladins i capelladines. Avui continua oferint els seus serveis a tothom, en un local amarat d’història que manté intactes joies del passat com el celler, on encara s’hi poden fer trobades i festes.