dimecres, 28 de desembre del 2005

El capellà d'Alboraia vol especular

Demana la requalificació d'uns terrenys


El capellà d'Alboraia també s'apunta a l'especulació urbanística.

Signa un conveni amb una promotora i després demana la requalificació dels terrenys on hi ha el col·legi.

El capellà d'Alboraia va comprar 7.000 metres quadrats de terreny als voltants del cementiri d'Alboraia en els quals pretén edificar un nou col·legi parroquial, una nova església i una sala d'actes polivalent.
Per poder construir tot això ja ha signat un conveni amb una promotora en el qual es fixa una permuta de les instal·lacions de l'actual col·legi parroquial i de les naus d’una fabrica de calcer, a canvi que l'hi construeixin tot això sobre 3.000 metres quadrats dels que han comprat als voltants del cementiri. En els restants 4.000 metres quadrats hi construirien diverses instal·lacions esportives de titularitat municipal.
La parròquia també ha comprat unes naus d’una fàbrica de calcer per a nens que es va traslladar i que hi ha a la vora de l'actual col·legi. Aquestes naus totalment envoltades d'edificis eren d'unes germanes que li han venut a baix preu a la parròquia.
Ara, el capellà d'Alboraia, ha demanat a l'Ajuntament la requalificació dels terrenys on hi ha l'actual col·legi i de les naus d’una fabrica de calcer, per a poder-hi construir i poder portar a terme el conveni que ha signat amb la promotora.
L'alcalde d'Alboraia ha anunciat que el govern municipal recolza la proposta de la parròquia i que buscaran la formula per poder-la aprovar.
A Alboraia i a Masquefa, a Catalunya i al País Valencià, l'especulació i la manegada urbanística són el pa de cada dia. Quina vergonya de País.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La pela és la pela.