dimecres, 18 de maig del 2011

Han convertit Masquefa en un gran abocador


ICV EUiA EPM Masquefa denuncia que l’Ajuntament de CiU ha convertit Masquefa en un gran abocador


La candidatura de ICV EUiA EPM Masquefa denuncia al seu bloc i en un butlletí que estant repartint que l’Ajuntament de CiU ha convertit Masquefa en un gran abocador, en reproduïm el tex sencer.

CiU ha convertit Masquefa en un gran abocador
L'Ajuntament de Masquefa ha hipotecat el territori per a tota la vida amb residus que perduraran durant molts anys
L’Ajuntament de Masquefa aquests últims anys a convertit gairebé tot el terme municipal de Masquefa en un gran abocador de runes i de terres. Runes i terres que venen qui sap de on i que molt sovint estan acompanyades de porqueries i residus de tota mena, asfalts, formigó, neumàtics, canonades, plàstics, fustes, metalls, ...
Terres, runes i que es poden veure per tot el terme municipal amb tota mena de porqueries que hi ha entre mig dels abocaments i moltes vegades a sota de les terres hi queden amagades moltes més porqueries que a la superfície no es veuen.D’aquesta manera, a canvi d’uns diners, l’Ajuntament hipoteca el territori per a tota la vida amb residus incontrolats que perduraran durant molts anys, amb el perill de contaminació dels aqüífers de les conques de l’Anoia i del Llobregat i amb el perill que amb les pluges i tempestes hi hagi esllavissaments als barrancs i que taponin el curs dels torrents i rieres i escampin els residus contaminants per tot arreu. Considerem que amb aquests abocaments es degrada el territori, el medi ambient i la natura i es perjudica la salut de les persones.
L’Ajuntament hauria d’explicar bé i clar amb quins criteris ha fet o ha permès fer aquests abocaments, hauria d’assenyalar tots els llocs on hi ha abocaments i hauria d’explicar quants diners ha ingressat l’Ajuntament per permetre-ho i explicar com s’han gastat aquests diners.
L’Ajuntament, que hauria de vigilar que no s’embruti el territori i es faci una gestió respectuosa amb el medi ambient i la natura i s’hauria de preocupar per tenir un territori saludable, a Masquefa fa tot el contrari.
Hi ha abocaments per tot arreu:
- A prop de la Beguda Alta, runes i terres.
- A la zona de l’escola Font del Roure, runes i terres de diferents procedències.
- El torrent del costat del Cementiri, diverses zones d'abocaments de runes, terres i altres porqueries, que es poden anar esllavissant cap el torrent i fer un tap a la riera. Han colgat arbusts i arbres. Sembla que volen omplir tot el torrent de la Font del roure.
- Al Polígon de la Pedrosa, han fet moviments de terres, colgat el barranc i el torrent amb terres de no se sap de on. S’hi han detectat terres que contenen metalls pesats i cal tenir en compte que són torrents de l’aqüífer de l'Anoia. Han colgat molta vegetació, matolls, pins, alzines i roures. També han colgat una font.
- A la urbanització Can Valls hi ha abocadors de runes i desperdicis, troncs, branques, etc ... Han tapat amb troncs i branques la llera de la riera de Can Torres. Hi podria haver esllavissaments i taponaments de la riera de Can Valls i Can Torres en les pluges i tempestes.
- El barranc de la Font del Roure i la plaça dels Jocs, s'ha tapat amb restes d’escòries de fosa, terres i runes, s'han colgat els arbres i la vegetació que aguantava l'antic talús, aquesta zona està considerada zona verda i habitat protegit per a la fauna.
- Abocaments de runes a prop de Can Bonastre dels Torrents i del Maset.
- Cap el polígon del Clot del Xarel•lo, al límit amb Sant Llorenç d'Hortons, davant de la Masia i al costat de l'antiga font, s'ha omplert tot una zona de desnivell amb runes, tapades després amb terra.
- El torrent del Mas Bernic, està ple de troncs i terres.
- Al costat de el Turó, la gran esplanada està replena de runes, troncs i restes de podes, terres i altres residus, tapant un antic rierol. Han colgat nombrosa vegetació i arbres. Les runes i terres estan tapant el tub de comunicació per sota de la carretera, així com els col•lectors d'aigües residuals i sobreeixidors d'aigües pluvials. Tot això en cas de fortes pluges, podria ocasionar moviments de terres, runes, plàstics, etc ... taponant el tub que passa per sota de la carretera, aquí hi ha una zona humida amb joncs, papirs, amfibis, que es pot perdre.
- El camí entre la Urbanització de El Maset amb la de Can Quisseró, també hi tiren terres i runes. A la Urbanització de Can Quisseró també hi ha diverses zones amb abocaments de runes triturada i a abocaments en zones verdes.
- Per tots els torrents i les rieres de Masquefa es poden veure abocaments de runes i porqueries.
- El circuit d’Autocròs de Masquefa s'ha omplert amb runes, terres i residus industrials tapant part del torrent de la Pedrosa i la seva vegetació incorporada.
- A la zona dels dipòsits de gas també hi han llençat runes, terres i materials de construcció, colgant els arbres.
- Als voltants de Can Torres, en el camí de Sant Llorenç d'Hortons, a Can Parellada, als costats de la via del tren, per tot el territori de Masquefa, hi ha abocadors de terres, runes i altres residus.
I encara més!
· CiU ha convertit Masquefa en un gran abocador ·

11 comentaris:

Anònim ha dit...

En el slogan de CiU omitieron lo fundamental:
Hacemos más "para nuestro propio interés".
Es clarísimo que este grupo sólo busca lo que más les interesa;) y por norma no suele ser lo que más interesa a los ciudadanos, como dijo Kenedy: "Se puede engañar a parte de la gente durante parte del tiempo, pero no a toda la gente durante todo el tiempo"
Pero repartamos para todos:
Cuantos se presentan sin pensar en ellos mismos y lo hacen sólo para conseguir un pueblo mejor y incrementar el bienestar de los masquefinos (si realmente fueran mas-que-finos, ya se habrían dado cuenta de la calaña de políticos que tenemos, no?), respondo yo: ninguno, el sistema politico esta corrupto en su totalidad (siempre hay excepciones en algunas personas concretas pero la proporción es ínfima) y al final acabamos teniendo lo que nos merecemos.
Suele pasar como en los matrimonios fallidos, cuando te das cuenta ya no tiene remedio, y esto va a ser válido para el territorio, el ecosistema, la salud, la calidad de vida, la sostenibilidad, la economía (no la de los políticos actuales, que será estupenda, si no la de los ciudadanos), la cultura (cuando hablan de actos culturales y asistes, o es para comer, o para bailar, donde está la cultura?, yo creo que es un poco como la religión, si la gente se culturiza demasiado es probable que adquiera criterio y eso no es bueno...) y así un largo etc.
En resumen cada vez da más asco ir a votar

Unknown ha dit...

I un vídeo, amb més proves!!!

http://avancempermasquefa.blogspot.com/2011/05/molta-terra-poca-informacio.html

Unknown ha dit...

El vídeo directament de youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=ncNR5MTIquU

Anònim ha dit...

Com ja hem anat denuncian els APM desde el nostre blog (http://avancempermasquefa.blogspot.com/), i me n'alegro de no ser els únics que ens n'adonem. Per cert, jo sóc el número dos d'una de les llistes electorals (la de Progrés Municipal), i em sap greu dues coses del que dius: la primera que fiquis a tothom en un mateix sac, ja que per començar jo no em considero polític de professió, per tant, no tinc cap aspiració que no sigui aconseguir ajudar a les persones del meu poble des de l'Ajuntament, i la segona cosa és que no vagis a votar, ja que és el moment que tenim els ciutadans per expresar la disconformitat amb que s'estan fent les coses, i per això, et recomano que com a minim votis en blanc, jo ho he fet alguna vegada, encara que es veritat que s'acaba regalan el vot al partit més votat.
Salutacions. David Minoves Jiménez

Anònim ha dit...

Gestores que se equivocan tan gravemente (en algo tan sencillo) como para pensar que los efectos beneficiosos de la burbuja inmobiliaria se iban a extender indefinidamente hasta el fin de los tiempos y que los años venideros iban a ser un constante afluir de dinero hacia las arcas públicas no se merecen más que ser paseados en pelotas por las calles mientras los viejos les dan de bastonazos y los niños les cubren de salivazos. En vez de eso, los partidos políticos les vuelven a presentar en sus listas cerradas y aquí les tenemos nuevamente soltando la misma basura por sus negras bocas y tomándonos a todos por lo que realmente sí somos, idiotas que no merecen otra cosa que lo que tienen.

NO LES VOTÉIS. Quedaros en casa el próximo domingo o id a disfrutar de la playa o del campo, pero no les votéis. Y si no podéis evitar el ir a las urnas, al menos sed tan listos como los habitantes de aquel pueblecito del Bajo Egipto que menciona Albert Cossery en "Mendigos y Orgullosos", que hace algún tiempo, durante las elecciones de alcalde:

(...) cuando los empleados del gobierno abrieron las urnas, se dieron cuenta de que la mayoría de los votos tenían el nombre de Bargut. Los empleados del gobierno no conocían aquel nombre; no estaba en la lista de ningún partido. Espantados, acudieron a la oficina de informaciones y cuál no sería su asombro al enterarse de que Bargut era el nombre de un asno, muy considerado en todo el pueblo por su sabiduría. Casi todos los habitantes habían votado por él (...). Eran ignorantes y analfabetos y sin embargo acababan de hacer lo más inteligente que el mundo haya conocido desde que hay elecciones. El comportamiento de esos campesinos perdidos en el fondo de su aldea constituye un reconfortante testimonio sin el cual la vida sería imposible.

Hasta ahora nunca he ido a votar y no pienso hacerlo hasta que haya listas abiertas, pero los que tengáis intención de hacerlo este domingo, seáis de izquierdas o de derechas, hacedlo pensando solo en la gestión y no en los colores.

Sed listos más listos que ellos y votad a Bargut.
-----------------------
En mi opinión cuando se está seguro de que algo es malo no hay ni que plantearse el cambiar a otra cosa, pues en el peor de los casos estarás igual, pero a cambio hay posibilidades de tener algo mejor.

Anònim ha dit...

El anterior comentario se puede leer completo en:

http://www.rankia.com/blog/subastas-judiciales/714393-no-votes-vota-bargut

Por algun problema la primera parte no se puede publicar

Uno más ha dit...

Más información:

http://www.nolosvotes.com/

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú denunciés això. Segur que hi ha molta més porqueria contaminant de la que ens pensem, en el debat a l’Alzinar el candidat de ICV-EUIA Francesc Mas i també algú del públic li han preguntat al Xavi Boquete sobre la contaminació d’aquests abocaments i aquest no ha respost. Si no canvia el govern de l’Ajuntament estarem ben arreglats.

Anònim ha dit...

Vaja m'alegro molt que algú es preocupi per les deixalles i les escombraries a Masquefa. Com es nota que tenim a sobre les eleccions, que tothom diu la seva, m'alegro molt, llàstima que quan la gent que està tot l'any denunciant la merda que tenim a sobre ningú escolti res,,,,, i es que no hi hà con tenir interessos en dir les coses ..... veritat¿?

Joan ha dit...

Jo també votaré a ICV-EUiA, jo votaré al Francesc Mas

Anònim ha dit...

Me encanta este blog, habla siempre tan bien de Masquefa...