divendres, 22 de gener del 2010

Van talar les mèlies de la plaça de l’Estació


Fan llenya de
les mèlies de Masquefa


Talen les mèlies de la plaça de l’Estació de Masquefa


El passat divendres dia 8 de gener del 2010 van talar les mèlies de la plaça de l’Estació de Masquefa. Mal auguri pels arbres de Masquefa amb aquest començament d’any.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a Déu que els han tallat perquè només feien mal. No veig que ningú digui res dels arbres fabulosos que han plantat al carrer Montserrat. Si ja es veu que aquest diari és per promocionar un músic i fer mal a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Et contesto, funcionari/a:

Aquest diari està per dir el que pasa a Masquefa, tan de bo, com de dolent , i dóna la casualitat que una de les coses bones de Masquefa és comptar amb un cantautor català que és respectat per tothom que el coneix. I el dolent són la gent que viu de l'ajuntament i que fa comentaris que es noten molt de lluny que són sortits d'un funcionàri/a sense cultura.

Per una altre part, he de dir, que un arbre dificilment fa nosa, i ara amb el problema de desforestació del nostre entorn encara menys. També he de dir, que els arbres que han plantat, els hem pagat nosaltres amb els nostres impostos, que ningú ens ha regalat res, que quedi clar .

Anònim ha dit...

Pregunto: qui i amb quin criteri a triat el Quercus ilex com a arbre de carrer, a on les cases miren cap a llevant i que si mai arriben a tenir la capçada que`ls correspon, cosa que dubto molt, els veins a l'hivern no veuran mai el sol. Les Alzines viuen a l'Alzinar, un hàbitat constituit per un sota-bosc ric en espècies peremnes i caducifòlies i les Alzines, Roures, Pins...
Al Carrer Montserrat només hi ha ciment i asfalt. I quan enmalalteixin, corcs, fongs, pugó, etc. qui farà el suposat seguiment i cura? o faran com les Catalpes del Carrer Doctor Rotllant?
També pregunto: és què hi han arbres de primera, de segona o tercera? Tots tenen els meteixos drets.
Aquesta persona que diu que les Alzines d'ara son magnífiques es pensa també que és millor que els demés?

Anònim ha dit...

Quina sort que varen tallar les Melies. Quina sort que algú, com es pot veure a les fotos s'en adonés que eren podrides. Quina sort que és preocupin per sanejar l'entorn. Quina sort que encara quedin boscos, que és on han d'estar els arbres, per poder fer de pulmó.
Quina sort de tenir un cantautor catalá a Masquefa. Quina sort que pugui fer concerts encara que sigui fora del poble. Quina sort que s'en pugui parlar encara que hagui de ser en aquest blog.

Anònim ha dit...

Quina mala sort. Aixo es mentida el arbres son pulmò a l´estaciò o al carrer major.