divendres, 4 de setembre del 2009

Cada dia s'amplia més l'abocador

L'abocador de Can Mata dels Hostalets de Pierola

Serà veritat que cada poble té el que es mereix?

Cada dia veig com s'amplia més i més l’abocador que tenim al costat de Masquefa, cada dia veig com l’ecoparc es fa més gran i com es va destruint a poc a poc el nostre estimat entorn, un entorn que fins fa poques dècades era un preciós panorama verd, saludable i digne de ser contemplat.
Però que ha passat? perquè ara hi ha una immensa esplanada plena d'escombraries en aquest meravellós paisatge?, que ha embrutat d'aquesta manera la nostra vida, el nostre aire, la nostra salut, el nostre poble? qui són els responsables? com s'ha arribat a aquests desastrosos extrems sense que els habitants s'aixequin indignats i reclamin el seu dret a viure en un ambient digne?.
Quan despertin ja serà massa tard, les escombraries ja hauran arribat a la porta de les nostres llars, la desídia la comoditat i la manca de sentit comú s'haurà convertit en les nostres vides en part d'aquesta brossa que ens porten a centenars de tones cada dia.
El silenci de les víctimes és l'aliat principal dels culpables
D'uns culpables que en comptes d'aixecar la veu per estar posant en perill els habitants de Masquefa, es confabulen per rapinyar uns milers d'euros anuals que faran servir per fer creure a la població que els parcs que ens crearan són molt bonics, que els nostres nens jugaran molt bé en els seus equipaments, però no diuen que aviat aquests nens hauran de posar-se mascareta per poder sortir a jugar.
Mireu l’abocador, l'han tornat a fer més gran sense que ningú ho sàpiga, a la callada. Quants morts ens costarà aquesta destrucció ecològica?
Serà veritat que en el fons, cada poble té el que es mereix?
Maria

3 comentaris:

Anònim ha dit...

VERGONYA!!, escrit amb majuscules per tal de que ho vegin, es el que fa tot aixo, es depriment anar a fer un tomb pels voltans del poble i trobar-te amb aquestes "repugnants" ( amb perdó ) vistes, vistes que ademes ens omplen de toxics i de gasos contaminants... cada dia en comptes de clausura-ho, es veu com es va engrandin, per que es permet tot aixo?, que contestin els responsables de mitg ambient, aixo deu ser molt saludable...ja m'agradaria saber el que respirem cada dia... de continuar aixi, només caldrá sortir a la porta de casa per tira-hi les escombreries.

Anònim ha dit...

Quan uns dirigents polítics s'afanen més en agafar les engrunes que generen les escombraríes que en posar remei a aquesta aberració, vol dir que estan condenant a una població a la mort i la destrossa del seu medi ambient, i això és el que està passant al nostre poble , però el més greu es la pasivitat de la població, per VERGONYA del que un dia será el mon dels seus fills.

Desde la COORDINADORA D'AFECTATS, un cop més, vagi la nostra rupulsa a tots aquell@s que ens están condenant a una mort lenta i bruta, ja que un abocador d'aquests dimensions, no és per avuí, sinò per molts centenars d'anys.

Mª Dolors.

Anònim ha dit...

Teniu raó es vergonyós! però siguem practics de moment tenim l'abocador a quatre passes i mentres no ens el treguin ens hem de menjar la merda que genera i ens va matant dia a dia; ja que tot aixo ho tenim el minim seria no pagar res de taxa d'escombraries (que l'han apujat) i de pas que en poguem treure algun benefici (ja esta be que arreglin els jardins), pero l'abocador l'han de tancar