dijous, 7 d’agost del 2008

Abandonament dels cavalls de Can Mas

Tots els cavalls estan en un estat lamentable

Seprona requisa els cavalls de l’hípica de Can Mas

Ahir dimecres dia 6 d’agost, es van requisar 4 dels 15 cavalls que mal vivien a l’hípica de Can Mas de Piera. S’havia denunciat l’estat lamentable en què estaven aquests animals a la Fundació Altarriba, i ahir Seprona els va anar a buscar.
Seprona, però, no es va poder emportar tots els cavalls, però seguiran amb el tema, sembla que va ser per algun problema burocràtic que no van poder emportar–se’ls tots, però els que queden no és perquè estiguin bé, de fet els de la Fundació Altarriba, que van acompanyar a Seprona volien donar aigua als cavalls abans de pujar-los al camió i no en van trobar enlloc.
Algun dels cavalls ja és irrecuperable, i una noia ha engegat una campanya per apadrinar-ne un (pagant 10 € al mes) i que visqui el temps que li queda en un refugi per a cavalls que té la Fundació Altarriba.
Informació i fotos: E.R.M.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem resulta difícil ajustar-me a les condicions d'educació que aquest blog demana. Ja que, honestament, penso que els responsables de la situació on han arribat aquests cavalls són, simplement, uns FILLS DE PUTA.
Per mi ja els podrien tallar la Polla i fer-los morir de gana.
Si entre els humans ens fem cabronades això és cosa nostre, però els animals no tenen cap culpa de la imbecilitat d'alguns "vilatans". Qui us parla no és un jovenet amb la sang calenta, si nó que ja tinc una edat i un ofici basat en la reflexió i l'autocontrol. Però quan veig aquestes coses hem surt la mala llet i no sé estar-me de no ser educat davant aquestes situacions provocades per desgraciats que no mereixen viure entre nosaltres, ni entre els animals.
I als responsables que els faran?
m'Agradaria que Diari de Masquefa tornes a penjar una nova notícia quan sàpiga el resultat judicial dels culpables.
Daniel.

Anònim ha dit...

És vergonyós que "per algun problema burocràtic" es posin trabes al fet d'endur-se animals d'un privat a una associació sense anim de lucre com és Altarriba...

L'ajuntament de Piera es poc responsable i hauria de començar a pensar si és bo per a uns animals innocents els fet que no puguin endur-se'ls tots...

Perquè només quatre de quinze??

El fet que no hi hagi aigua en tot el terreny d'aquesta gent es acceptable?
A aquesta gent el que els hi falta és una temporadeta a la garjola i punt!


Desgraciats!


D.S.R

Anònim ha dit...

fills de la gran merdaa !! els cavalls es el k mestimo mes del monn !! no te preu el que els han fet pasar!!!

Anònim ha dit...

fills de putaa!!!
la mare ke et va parir
kom podeu ferr aiixoo al cavalls????
tan de bo un ho facin a vosaltrees!!

Anònim ha dit...

me cagon les molt fills de puta aquestos! com podeen fer aixo a un animal que forma part de la meva vida..que es l'unic que em fa riure quan estic trista, em fa sentir lliure quan em sento atrapada, escolta tot el que li dic i sempre més fidel... els hi haurien de fer el mateix als amos! deixar-los sense menjar i sense veure durant el temps que faci falta per que veguin com es passa.
laura de lleida (16 anys)

Anònim ha dit...

Simplement sou subnromals com podeu fer una cosa aiixi a un cavall es per matarvos el cavall k es de les poques coses que em fa feliç de les poques coses per les que lluito i vosaltres els feu aixo com podeu fer-ho expliquemo pk no u puc entendre tan de bo us o fesin a vosaltres de veritat que es per matarvos subnormals