dijous, 31 de gener del 2008

Daniel Sáez a la Casa Orlandai

El 1 de febrer del 2008

Daniel Sáez canta al
Cafè Orlandai de Sarrià


Dins del cicle "L'Alternativa de Sarrià" i sota el títol de 'Desertors dels zeros i uns' demà divendres 1 de Febrer a 2/4 de 10 del vespre, el cantautor de Masquefa en Daniel Sáez presenta a la Casa Orlandai les cançons del FÀBRICA (2007), interpretades amb piano i veu.
La Casa Orlandai és al carrer Jaume Piquet, 23 de Barcelona(FGC: Sarrià, sortida Mare de Déu de Núria). Si obriu la imatge del plànol en un altre finestra el podreu veure més gran:

1 comentari:

Daniel García Peris ha dit...

Hola,

Us he afegit al llistat d'enllaços de blocs i blocaires del Penedès que podeu trobar a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/01/12/la-penedesfera-llistat-de-blocs-i-blocaires-del-penedes.

Us agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera feu un link del vostre bloc cap a aquest llistat.

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Us convidem a venir i participar-hi. Teniu més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

Us agrairíem que difonguessiu la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Gràcies!