dissabte, 30 de juny del 2007

Desfilada de moda a Can Bonastre

El passat dimecres 27 de juny

Can Bonastre es converteix per una nit en el centre
de la moda catalana amb la desfilada de Peter Aedo


La desfilada es va fer
sobre la passarel·la
del llac de Can Bonastre


Més de tres-centes persones es van aplegar aquest dimecres a les instal·lacions del Wine Resort Can Bonastre per seguir la desfilada de moda que el dissenyador Peter Aedo va organitzar per presentar l’avanç de primavera-estiu per a la temporada 2008. La desfilada es va fer a la llum de la lluna a la passarel·la que Can Bonastre té instal·lada permanentment a sobre del llac artificial que presideix una de les parts d’aquest complex de luxe situat molt a prop de Masquefa.
La festa, que es va celebrar a l’aire lliure en el fantàstic marc d’aquest recinte, va comptar amb cares conegudes del món de la moda i de la societat catalana com les de la model Mireia Canalda, que acaba de presentar la seva pròpia col·lecció de vestits; Marta Ferrussola, esposa del president Jordi Pujol; Elena Pernas, esposa de l’exconseller Jordi Vilajoana, o Helena Rakosnik, esposa d’Artur Mas. Empresaris catalans i cares conegudes del món de la comunicació es van reunir també a la festa que va començar pels volts de tres quarts de deu de la nit amb la presentació de la col·lecció de Peter Aedo que per a aquesta ocasió va comptar amb 12 models que van desfilar amb les darreres creacions del dissenyador que ha batejat amb el nom genèric de Costa Brava i en les quals destaquen vestits vaporosos fets amb teixits lleugers, organzes, sedes i tuls brodats amb pedreria i quincalles.
Les jaquetes de la col·lecció són curtes i entallades, realitzades en tafetà, ras o lli brodat. Les bruses són vaporoses, de grans solapes, de màniga llarga o màniga tres quarts i lligades a la cintura. Pel que fa a les faldilles, n’hi ha per escollir i per a tots els gustos: llargues, tallades al viés, plisats, etc. Però totes elles amb una gran mobilitat i vaporositat.
Aedo va incloure a la presentació un bon ventall de jaquetes entallades obertes a partir de la cintura, vestits amb tall de sirena, generosos escots i esquenes descobertes sota petites toreres o estiuencs vestits d’organzes plisades amb colors exuberants.
A la desfilada de Peter Aedo hi van assistir moltes cares conegudes del món de la moda i de la societat catalana
La presentació va finalitzar, com és habitual, amb la presentació d’un vestit de núvia sobrebrodat, amb escot paraula d’honor i bandes d’organza que ajustaven al cos i s’obrien en capes plisades de tul i seda.
La desfilada va comptar amb la direcció d’Antoni Vilasclaras, mà dreta de Peter Aedo, que en acabar es mostrava pletòric amb el resultat de la desfilada i amb el marc de Can Bonastre, alhora que reconeixia que era la primera vegada que havien fet una presentació d’aquestes característiques a l’aire lliure.
En acabar la desfilada, que va durar aproximadament mitja hora, la festa va continuar amb un sopar fred que Can Bonastre va oferir als assistents amb algunes de les creacions del xef Carles Milán, antiga mà dreta de Carme Ruscalleda a Tòquio, que ara dirigeix la cuina del restaurant Trívia, situat a l’hotel. Tot plegat amb l’ambientació musical del grup de rumba “Mercado Negro” i l’acompanyament dels vins de Can Bonastre i amb els caves de Sumarroca, que també va oferir els seus productes als assistents.

Un quart de segle al món de la moda
Peter Aedo és una empresa amb 25 anys d’experiència en el sector del Prêt a porter de luxe. Una acurada selecció de teixits i la perfecció dels acabats la converteixen en una d eles firmes més consolidades del mercat espanyol.
La col·lecció de vestits de nit i núvies Peter Aedo respon a un nivell d’alta qualitat i les seves vendes es concentren en una selecció de clients. Tot el procés de producció, fins i tot la comercialització, es controla directament per mantenir la línia d’imatge i de qualitat.
Aedo presenta semestralment les seves noves col·leccions al saló Gaudí de Barcelona i al Novia España, tot i que també ha estat present a les fires internacionals de Milà, Osaka, Venècia, Lisboa, Kiev, Santo Domingo, Madrid, París i Ginebra.
Peter Aedo és conegut també per al seva faceta de dissenyador d’uniformes per a hostesses d’empreses com Fira de Barcelona, TV3, Caixa de Barcelona, Seat, etc. El 30% de la seva producció es destina a l’exportació, preferentment a Alemanya, Àustria, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Aràbia Saudí, Kuwait, Dubai i el Líban.
Can Bonastre. 3d8
· Noticia publicada a El 3 de vuit del 29 de juny del 2007

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M’agradava més el Can Bonastre d’abans. La casa conservava l’encant d’una masia amb molta història i qualsevol persona que passava per allà era ben rebuda i podies fer petar la xerrada i demanar un trago d’aigua. Ara l’han convertit en un establiment de luxe en plan Las Vegas per a ‘pijos’ i gent rica, que no s’adiu gens amb l’indret on es troba.

Anònim ha dit...

Ja tenen la licència d'activitats?

Anònim ha dit...

A nosaltres ens van tractar molt bé i el menú degustació era excel·lent.

Anònim ha dit...

Millor que recordin Masquefa per coses així!! Potser el que no s'adiu a l'indret ets tu.
Jo m'estimo Masquefa, per què sempre l'hem de tirar per terra? Que no veiem que està a les portes del penedès i que tenim la millor vista de Montserrat?
Crec que si demanes un got d'aigua... em pregunto si me'l donarien a qualsevol altre casa o masia? En fi..