divendres, 5 de març del 2010

Polèmica pel Carnaval de Masquefa

Tribuna pública

Carnestoltes i els privilegis


Com a membre d’una de les comparses que van participar a la rua de Carnestoltes, opino i val a dir que en nom d’uns quants més, que aquest any no s’ha premiat objectivament l’originalitat i l’esforç. Que si es pretén motivar al poble a participar, no es fa d’aquesta manera. El nostre grup va estar treballant molt en una disfressa original i sobretot, feta amb les nostres mans, també varem treballar moltíssim en la carrossa. No érem l’únic grup que s’havia esforçat molt i ho varem fer amb il·lusió; això si: no ens ha agradat que es premiï una disfressa que s’ha comprat a la tenda. Ens hem desanimat.
Així es fomenta la participació a Masquefa? Digueu-li a la comissió que es posi una medalla.
Per altra banda us diria que, fa tres anys que hi ha ambient gràcies a les comparses que fan gresca i sarau, i ho fem amb gust però sense ganes de què ens prenguin el pèl, tampoc amb un “petard al cul” doncs és així com vàrem fer el recorregut i l’arribada a la Rogelio Rojo. Esperem que aquesta dinàmica canviï, de tot cor.
Isabel Lumeras Molina

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A Masquefa sempre ha hagut gent sense sentit del mèrit, ja l'has vist.

I com aixó tot, segurament hi havia algú beneficiat ( fill o filla d'algú del cabildo) com sempre.

Anònim ha dit...

Como beneficio económico no creo, pero lo que está claro es que como siempre ganan los "amigos" del alcalde.

Que li farem...

juanin ha dit...

Estar clar que mai ens posaríem d`acord amb el veredicte del jurat,sigui qui sigui, i quan s´entra a participar al concurs ,ja se sap el que pot passar.No puc negar que a tots ens hauria fet il.lusió aconseguir el 1er o 2on premi,l´any passat vam guanyar nosalres y va ser un èxtasi brutal, però ara soc dels que pensa que lo mès important es disfrutar de tot l´esforç fet durant setmanes currant-nos la carroça(molt esforç i hores) i la disfreça(en el meu cas la sogre).Mes enllà del veredicte,hauríem d´estar agraïts de que aquest ajuntament doni uns premis a les comparses i posi aquesta festa a disposició del poble.L´any que ve no hauríen de fer concurs,a veure si som capaços de mantenir el nivell.Jo animo a tot el poble que participi al carnestoltes, que es passa una tarde collonuda!!!
Un menbre de la comparsa manifestación alienígena.

Raticulin ha dit...

Magradaria saber de les comparses que venen, quans anys fa que participen. Menrecordo al principi que erem 4 gats. Com diu Juanin, l'important es participar. Ara, que diria que el jurat era gent de diferents associacions del poble no? per tan van votar al que li semblava mes ben vestit, mes animosa, mes divertida o mes sorollosa. diria que no tot es la disfresa. Això si, es dificil que el veredicte complagui a tothom. L'any que ve ha de ser millor, i fiquemo dificil al jurat!!!!

Anònim ha dit...

Molt poca transparencia al carnaval i a l´ajuntament. Manel