dissabte, 3 de gener del 2009

Detenen un jove per atracaments a Masquefa

Detingut i empresonat un jove que
es dedicava a robar a Masquefa
i als pobles de la contornada


El dimarts passat, 30 de desembre del 2008, els Mossos d’Esquadra van detenir un jove que es dedicava a robar a Masquefa i als pobles de la contornada. El jove, de 25 anys, Tijani B., de nacionalitat marroquina i veí de Molins de Rei, se li atribueixen diversos robatoris a tot Catalunya, quatre dels quals a Capellades, Vallbona d'Anoia i Masquefa, entre setembre i el 6 de novembre.
El detingut arribava en tren a les poblacions de la contornada, anava als horts dels afores, a prop de la via, i allà abordava les persones que trobava treballant o passejant, els preguntava si coneixien algú de qui s'inventava el nom i després de la negativa, els amenaçava i els robava diners en efectiu que portaven a sobre, a més del telèfon mòbil perquè no truquessin a la policia. Després se n'anava del lloc i tornava a agafar el tren per marxar a casa seva.
El jove va ser identificat perquè ja tenia antecedents policials i havia complert tres anys de presó per motius similars. Els mossos van trobar les seves empremtes dactilars al cotxe on va acorralar la seva última víctima, qui l'ha reconegut fotogràficament. El seu darrer robatori va ser el 6 de novembre a Vallbona d'Anoia. El sospitós va ser detingut dimarts a Molins de Rei, i dimecres va passar a disposició judicial i posteriorment fou ingressat a la presó Model de Barcelona per ordre del jutge, acusat de diferents robatoris amb violència i intimidació.