diumenge, 18 de novembre del 2007

L'ADF de Masquefa ha estat premiada


L'ADF de Masquefa guanya un dels Premis
de Prevenció d'Incendis Forestals 2007


L'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Masquefa ha obtingut un dels premis de prevenció d'incendis forestals 2007 que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que ahir dissabte van ser lliurats en una festa que va aplegar unes 600 persones a Santa Maria de Palautordera.
L'ADF de Masquefa ha obtingut el premi ‘Palestra’ a la millor organització, dotat amb 8.400 euros, per l'elaboració i execució de programes de prevenció i vigilància d'incendis, entre d'altres. Al Premi Palestra hi optaven les ADF de Teià, Montseny Congost, Masquefa i Vol-Ges.
Els altres premis concedits han estat: Al premi Palestra han obtingut accèssits les ADF Vol-Ges (municipis de Masies de Voltregà, Orís, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Santa Cecília de Voltregà, i Torelló); i Montseny-Congost (La Garriga, l'Ametlla del Vallès, Figaró, Cànoves i Samalús i Granollers) de 1.800 i 1.200 euros respectivament. El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 7.300 euros, ha estat per l'ADF de Castellví de la Marca que actua sobre la totalitat del territori forestal d'aquest municipi, per la construcció d'un magatzem per poder guardar els vehicles i material de l'ADF. Han obtingut accèssits les ADF de Castelldefels i Teià, de 1.800 i 1.200 euros respectivament. El Premi d'Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut en aquesta edició a Miquel Casadesús. Nascut a Igualada l'any 1939, és membre de l'ADF de Castellolí (de la qual en va ser president entre els anys 1986 i 2003) i de l'ADF de Castellfollit del Boix des de la seva fundació. Actualment, és el president de la Federació d'ADF de l'Anoia, càrrec que ocupa des de 1995.
Els premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal ( ADF ) amb el suport dels ajuntaments de la província. Les anteriors edicions s'han celebrat a El Pont de Vilomara, Cardona, Arenys de Mar, Palau Solità i Plegamans, Sant Celoni, Terrassa, Manresa, Masquefa, Bagà i Vilafranca del Penedès. L'acte de lliurament ha estat presidit pel diputat d'Espais Naturals, Josep Mayoral, i per l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Joan Mayneris.
A l’Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa i a tots els seus components, l’enhorabona i ànims per a seguir endavant.


· Foto de Joan Roca. Servei de Premsa de la Diputació de Barcelona ·

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias Damian y Valentin, sin vosotros no hubiera sido posible.