divendres, 16 de novembre del 2007

Accident de caça mortal


S’ha mort en Ramon Usó Gañez


Abans d’ahir es va morir en Ramon Usó Gañez, de 38 anys d'edat i veí de Masquefa, a conseqüència d’un accident de caça que va succeir el diumenge passat. La cerimònia de l’enterrament serà demà dissabte a ¾ 11 del matí a l’església parroquial de Masquefa.
Totes les morts són lamentables, però quant es mor una persona jove i en un tràgic accident com aquest la gent ens quedem sense paraules i ens sentim tots trasbalsat. Des d’aquí el nostre record i la nostra sincera expressió de condol a la seva família i als seus amics.

3 comentaris:

merce ha dit...

hola despres de casi be tres anys he trobat un article dedicat al meu estimat cosí y amic ramon nomes volia escriure per donar les gracies a totom que ha pensat en ell en algun moment i dir que era el millor cosi del mon i que mencantaria tenir un minut per dirli el que no li he dit en tota una vida téstimo de la teva cosina que no tólvida ni un moment merce táguest encantat coneixer a la meva filla la tania te una personalitat forta com la de la familia

M. Eugènia ha dit...

Avui he posat una cinta de vídeo de fa 20 anys, per poder gaudir dels moments feliços que he passat amb la família Usó-Gañez. Quan en Ramon fill ens va deixar, per motius familiars, no vaig poder estar aprop de la seva família, ara vull recuperar el temps perdut. Estimo molt a la Raquel i no deixo de pensar en ella nit i dia, el meu cor sempre està amb aquests amics que no passen el millor moment. Vull traslladar tot el meu suport als meus estimats Ramon i Vicenta, als seus fills Ruth i Jordi i a la resta de família, en especial l'Enric i l'Anna, uns segons pares. Encara que soc un xic lluny sempre soc prop vostre, el meu pensament i la meva ànima us acompanyarà sempre.

M. Eugènia Pascual
Girona

merce ha dit...

ya fa cuatre anys que ens has deixat téstimo i tányoro ens fas molta falta ara ya tábras trobat amb la yaya y la teva estimada germna no tóblidem aqui la vida continua per totom pero heu ober un forat al meu cor tétimo cosi i cosina i a la yaya un peto te tinc molt present cada dia al meu cor i a lánima .