divendres, 13 de juliol del 2007

Masquefa a Cuines de TV3

El restaurant Tribia

El restaurant de Can Bonastre de Santa Magdalena explica les seves receptes a Cuines de TV3

Tota aquesta setmana el restaurant Tribia de Can Bonastre de Santa Magdalena, de Masquefa, ha estat el restaurant que ha explicat les seves receptes al programa Cuines de TV3.
El cuiner Carles Milan ha explicat com es fan 5 receptes, el dilluns dia 9 va explicar la recepta de Caneló vegetal de llagostí, el dimarts dia 10 Nyoquis orientals amb tonyina fresca, el dimecres dia 11 Costella de porc cruixent, el dijous dia 12 Nou calamar farcit i avui divendres dia 13 Postres de cireres i farigola.
Per si algú s’anima a fer-ne alguna, us reproduïm la recepta d’avui.

Postres de cireres i farigola

Cuiner: Carles Milan

Restaurant: Tribia

Grau de dificultat: Mitjà
Preu: Mitjà
Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora

Ingredients:
Per al gelat de farigola:
- 500 g de nata
- 150 g de farigola
- 25 g de llet en pols
- 30 g de glucosa atomitzada
- 20 g de sucre invertit
Per al granissat de farigola:
- 250 g d'aigua
- 30 g de sucre
- 18 g de farigola
- sopa de cireres
- cireres
- 8 melindros

Preparació
Per fer el granissat de farigola, poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la farigola i deixeu-ho infusionar, amb el cassó tapat, durant uns 10 minuts.
Seguidament, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, aixafeu-ho una mica amb una forquilla. Per fer el gelat de farigola, poseu en un cassó la nata, la glucosa, el sucre invertit, la llet en pols i la farigola i deixeu-ho coure durant una estona. A continuació, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, tritureu-ho amb el túrmix. I ja per acabar, feu una caneló de gelat al centre del plat, poseu-hi un melindro a cada costat, el granissat per sobre i la sopa de cireres al voltant. Podeu guarnir el plat amb unes quantes cireres desossades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot esta molt bé,el que sembla mentida es com encara no tenen la llicencia d'activitats Municipal.