Masquefa a Cuines de TV3
El restaurant de Can Bonastre de Santa Magdalena explica les seves receptes a Cuines de TV3
Tota aquesta setmana el restaurant Tribia de Can Bonastre de Santa Magdalena, de Masquefa, ha estat el restaurant que ha explicat les seves receptes al programa Cuines de TV3.
El cuiner Carles Milan ha explicat com es fan 5 receptes, el dilluns dia 9 va explicar la recepta de Caneló vegetal de llagostí, el dimarts dia 10 Nyoquis orientals amb tonyina fresca, el dimecres dia 11 Costella de porc cruixent, el dijous dia 12 Nou calamar farcit i avui divendres dia 13 Postres de cireres i farigola.
Per si algú s’anima a fer-ne alguna, us reproduïm la recepta d’avui.Postres de cireres i farigola
Cuiner: Carles Milan
Restaurant: Tribia
Grau de dificultat: Mitjà
Preu: Mitjà
Temps d'elaboració: entre 30 minuts i 1 hora
Ingredients:
Per al gelat de farigola:
- 500 g de nata
- 150 g de farigola
- 25 g de llet en pols
- 30 g de glucosa atomitzada
- 20 g de sucre invertit
Per al granissat de farigola:
- 250 g d'aigua
- 30 g de sucre
- 18 g de farigola
- sopa de cireres
- cireres
- 8 melindros
Preparació
Per fer el granissat de farigola, poseu en un cassó l'aigua, el sucre i la farigola i deixeu-ho infusionar, amb el cassó tapat, durant uns 10 minuts.
Seguidament, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, aixafeu-ho una mica amb una forquilla. Per fer el gelat de farigola, poseu en un cassó la nata, la glucosa, el sucre invertit, la llet en pols i la farigola i deixeu-ho coure durant una estona. A continuació, coleu-ho i poseu-ho al congelador. Quan estigui ben congelat, tritureu-ho amb el túrmix. I ja per acabar, feu una caneló de gelat al centre del plat, poseu-hi un melindro a cada costat, el granissat per sobre i la sopa de cireres al voltant. Podeu guarnir el plat amb unes quantes cireres desossades.
1 comentari:
Tot esta molt bé,el que sembla mentida es com encara no tenen la llicencia d'activitats Municipal.
Publica un comentari a l'entrada