dissabte, 4 de novembre del 2006

El Castanyada Rock Piera va ser un èxit

Piera en moviment

El ‘Castanyada Rock Piera 2006’
repeteix l’èxit per segon any consecutiu


Els organitzadors del ‘Castanyada Rock Piera 2006’ valoren molt positivament el desenvolupament i l’èxit d’aquesta edició del festival i agraeixen les col·laboracions rebudes de moltes persones i diversos grups i també a tots els veïns i veïnes de Piera per la seva paciència i comprensió.El Castanyada Rock Piera 2006 ha repetit l’èxit d’edicions anteriors i ha tornat a ser parada obligada per centenars de joves d’arreu dels Països Catalans, seguint així la seva línia de consolidació com el festival més important de l’Anoia i fent-se lloc entre els festivals de Catalunya. Sota la reivindicació, la cultura i la defensa de les tradicions, amb el lema “Piera en moviment per una Països Catalans lliures”, va presentar un cartell ambiciós, amb grups de primer ordre catalans, bascos i madrilenys que van saber respondre al lliurament del públic que va omplir el pavelló.
Ja des de les 7 de la tarda, amb l’arribada dels últims trens des de Barcelona i Igualada, joves vinguts de comarques de Lleida, Girona, Tarragona, Barcelona i Castelló van omplir els carrers de Piera passejant, comprant i alguns, veient el Barça ens els bars de la vila.
A partir de les 9 i en escassament una hora és va omplir el pavelló i començà el festival amb l’actuació del grup Revolta 21. Els moments àlgids de la nit van ser amb l’actuació d’Habeas Corpus i Skalariak, que van fer vibrar el pavelló i el públic assistent. Per acabar una nit rodona, La Gossa Sorda va oferir el seu millor repertori posant punt i final al concert que va acabar sobre les 5 de la matinada. Entre grup i grup els tambors del Diables de Piera feien actuacions per distreure l’espera dels assistents i a l’exterior parades, entitats, un dj i una pantalla per seguir el concert permetien a la gent descansar. L’assistència va ser rècord complint amb les limitacions d’aforament que van fer que molta gent es quedés a les portes del recinte.Es van aconseguir amb èxit dues de les fites que s’havia marcat l’organització en aquesta edició, la millora dels espais i el respecte pels veïns. Per portar-ho a terme, la vuitantena que hi van col·laborar, van tallar al trànsit els carrers annexes al pavelló fent així que la gent i el soroll es concentres al parc Isaac Berroya. Pel que fa als espais, es van utilitzar les dues pistes, interior i exterior del pavelló, per aprofitar al màxim la capacitat del recinte, tot garantint la seguretat i les limitacions d’aforament. La contractació de seguretat i el bon fer de les persones a l’organització van garantir que el concert transcorregués sense cap incident remarcable.
Enguany l’organització ha volgut que el Castanyada Rock repercutís en la gent de Piera i s’ha volgut donar un caràcter social que repercutís directament en la societat pierenca. És per aquest motiu que cedirà un percentatge del taquillatge a DisPiera, una associació pierenca que treballa per les persones discapacitades, amb la qual s’han mantingut contactes per tal d’ajudar a finançar projectes socials a Piera.
El Castanyada Rock Piera l’organitza l’associació Jovent de Piera amb l’ajuda d’una bona colla de persones i la col·laboració dels Diables de Piera, l’assemblea de Joves Antifeixistes de Piera (AJAP) i l’assemblea Espurna que van col·laborar en l’organització. També van comptar amb la col·laboració de Creu Roja Piera, l’Ajuntament de Piera, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el suport dels cossos de seguretat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La veritat es que va ser genial, tant per l'organització que cada any es milloren com pels grups, no sé que tenen aquest Jovent de Piera però saben fer les coses molt bé!!